Zvezdan Terzić (©Starsport)
Zvezdan Terzić (©Starsport)

Zvezdan Terzić predsednik SD Crvena zvezda – 500.000 evra godišnje za pomoć ostalim klubovima

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.05.22. | 13:23

Cilj jasan - titule ili borba za titule u svim sportovima

Nebojša Čović će se posvetiti košarci, a brigu o Sportskom društvu Crvena zvezda preuzeće generalni direktor Zvezdan Terzić. Generalni direktor crveno-belog fudbalskog kluba danas je i zvanično izglasan za predsednika Upravnog odbora SD Crvena zvezda i odmah obećao pomoć ostalim sekcijama.

Prem Terzićevim rečima, fudbalski klub će ubuduće svake godine izdvajati 500.000 evra za pomoć manje profitabilnim sportovima u Zvezdinom sportskom društvu. Pored toga…

Izabrane vesti

Obezbedićemo novog sponzora za sportsko drustvo. Otvorićemo našu televiziju za promociju ostalih sportova. Omogućićemo prostor na našoj televiziji za reklamu potencijalnih sponzora drugih klubova. Stavićemo na raspolaganje određeni reklamni prostor na led displej tablama za sponzore drugih klubova na fudbalskim utakmicama. Na svaki drugi način ćemo sve naše resurse staviti na raspolaganje ostalim klubovima, pre svega u organizaciji i menadzmentu”, naveo je Terzić u pozdravnom govoru.

A što se tiče ciljeva, Terzić je vrlo jasan – titule u svim sportovima. Ili bar da Zvezdini klubovi budu konkurentni i borbi za titule.

Mi smo ogromna porodica od velike važnosti za čitavu drzavu, a pogotovu za mlade koji se identifikuju sa Crvenom zvezdom, i kroz Zvezdu pronalaze svoj identitet pobednika.  Zbog toga imamo obavezu da u svakom smislu unapređujemo rad sportskog društva, pre svega na zadovoljstvo naših navijača… Mi iz fudbalskog kluba kao najvećeg kluba u okviru društva, imamo i dužnost i obavezu da vodimo i pomognemo svima onima koji te mogućnosti nemaju”, dodao je Terzić.



tagovi

Zvezdan TerzićSD Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara