Komentari na vest

Zvezdaši koji su birali srcem: Dragović putem Savićevića, Milijaša, Ninkovića i Marina

T

TomPok

pre gotovo 3 godine

Što nespomenu Miodraga Belodedića, gromadu od igrača koji je vođen srcem u delikatnom trenutku za "dž" došao u svoju voljenu Zvezdu i imao problem da ga prepoznaju i prime.
ш

шумадинац

pre gotovo 3 godine

Па Милијаш као и Сале Илић нигде није ни могао да игра фудбал, па ајд да Звезди узмем паре, а ови данашњи клинци још их сматрају легендама а таквих је пре 30 год било у Беогеадској зони колико хоћеш додуше мало бржих. Они легенде??? Каква држава такве јој и легенде
B

B. Grobar

pre gotovo 3 godine

Da da da, pogotovo slucaji Stojkovica, Savicevica i Panceva. Stojkovic i Savicevic su dobili "ljubav" od UDB-e, a nepismeni Pancev je "ljubav" izrazio u podebeloj sumi novca.

commando

pre gotovo 3 godine

Ma, da ne bide dede, ne bi Dragovića ni videli u zvezdi.
С

Софа

pre gotovo 3 godine

Где је ту,међу наведенима Александар Луковић? Дечко се повредио у нашем дресу,неправда је да се не спомиње,а верујем да је и дао све од себе да будемо где треба да будемо
G

Gost1234

pre gotovo 3 godine

Kakav Lukovic vukao se po klupi Zenita povredjen dok mu nije istekao ugovor pa onda dosao u Zvezdu.Nine i Milijas su dosli u najgorim trenutcima po Zvezdu
c

cccc

pre gotovo 3 godine

Kad bi nam se Nine još jednom vratio gde bi nam bio kraj. A i nije mi jasno zašto Kolarov pre Tosica.

Milan Culum

pre gotovo 3 godine

Kad biras srcem, ne mozes da pogresis
d

d.g.

pre gotovo 3 godine

Ako se ne varam zaboravili ste Duska Tosic.
L

Lalal

pre gotovo 3 godine

Pa sta i ako su ti igraci imali "masne ugovore". Svaki od njih se isplatio, svaki od njih ce ostati upamcen jer su zaista pravili razliku i cesto bili najbolji igraci u svojim timovima.
M

M17

pre gotovo 3 godine

Pogledajte plate tih igraca pa recite jel su birali srcem, ili mozda novcanikom?
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Dobro dosao Kolarov!!! Meni nisu jasni pojedini ovde koji su nesto protiv dolaska bla, bla, alo bre ko vas je sta pitao???Oko dolska se pitaju delije a ne tamo neki navijaci, vase je da dodjete na stadion i da povedete bar jos deset drugih, da kupite kartu i obavezno kokice,ponavljate svaku parolu sto dolazi sa severa i onda mirno kuci, Jel jasno???
F

Filip92

pre gotovo 3 godine

Bravo za tekst, ovi momci koje ste nabrojali zaslužuju posebno mesto u Zvezdinoj istoriji. Uvek sam najviše cenio kada ovakve legende dodju u najboljim godinama kod nas..Treba imati mu*a i odlučiti se na tako rizičan potez u vreme kada svi jure za parama. Rizikovali su, ali zato kada se pominju Dejo, Marin, Milijaš i Nine to se radi stojeći, sa poštovanjem. Nadam se da će i Dragović ostvarivati jednake uspehe...
A

Ajaoj

pre gotovo 3 godine

Narocito Savicevic. U mene je otac Partizanovac i cijela moja familija kao i ja, rece veliki zvezdas Savicevic.
S

Sashki85

pre gotovo 3 godine

Da nije zvezdas nebi se jedini vratio u zvezdu od barijeve generacije
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Crnogorci ne kazu-U mene je otac, vec-moj je otac. U mene je otac kazu Bosanci tako da ko zna kojeg si ti Savicevica slusao metlo jedna
V

VAR

pre gotovo 3 godine

U tebe je otac, otud takav nik, bolan
D

Dkp

pre gotovo 3 godine

Sport=posao Od petlića preko igračke penzije do trenerskog ili/i menadžerskog poziva a za slabije tu je i trenerska školica za klince. Kada se iz ljubavi zarade 2-3 (i više) stana u Bg-u za godinu dana a prosečan čovek za ceo radni vek, to je ljubav prema novcu a ne prema klubu. To što je neko već uzeo 5-10-20 mil u karijeri pa spusti zahtev za koju hiljadu nije ljubav već želja da bude obeležen u našoj istoriji.
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Овај аустроугарин је грађен као цепаница, погодан за слање по бурек од стране Јовића и Холендера. Дегенек, покажи новајлији где је пекара.
G

Gost ali pravi

pre gotovo 3 godine

Kakav si kompleksaš.
r

rty

pre gotovo 3 godine

Slanje po burek od koga? Ovi vasi su svi legitimni JSL igraci niko nikad nece igrati Bundes u zivotu.
V

Vozdovac

pre gotovo 3 godine

U redu on ne igra za kikiriki u Zvezdi ali poenta je sto je Dragovic, bas kao i Marin mogao da odabere neke milionske ponude a nije. 500-600 hiljada vise nije tako lako odbiti, vi sto prozivate verovatno i manje ne bi odbili. Znaju oni da posle Zvezde opet mogu negde da uzmu ozbiljnu lovu a ispunice sebi san jer nije mala stvar igrati za Zvezdu, veliku Zvezdu, u Evropi, igrati derbi, igrati pred 40-50 hiljada zvezdasa, to su momenti koje klinci sanjaju. Ogromno postovanje i za Savicevica, Nineta i naseg voljenog kapitena Mikija.
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Vecina vas se hvata za to da mu je plata 600 000. PA decko je mogao za godinu dana da zaradi ono za sta ce ovde morati 4 sezone da igra. E sad vi zamislite da radite negde za 120 000 a neko vam ponudi 30 000, vi bi sigurno presli da radite tamo jer ih volite. Ajde bre , cutite i pustite coveka da igra. Hvala mu na tome sto je dosao i vidi se da nije zbog para.Mi smo davali po 2 m za igraca plus plata i nista nije bio od njih, a ovaj ce i pare od transfera da nam donese. Svi smo mi ljudi,a retko ko je covek!!!
r

riki kiki

pre gotovo 3 godine

U Austiskim novinama pise 1 500 000 po sezoni.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Nemojte molim vas Marina stavljati u istu grupu. On nije hteo da dođe do zadnjeg sata, dok nije obezbeđena LŠ. Nije to isto kao ovo, mi sad nemamo garantovano ništa, ni LŠ, ni LE, kup konfederacija a ovaj ČOVEK je došao i to kao standardan igrač u Bundesligi. A to je mnogo drugačije od onog što je uradio Marin.
n

neshha

pre gotovo 3 godine

Prekini da pljuješ po velikim ljudima i igračima. Izađi negde,možda te prođe ta tvoja gorčina. Ti ćeš da pljuješ po našim trenerima i Marinu, spodobo.
I

Iznogud

pre gotovo 3 godine

Ne laprdaj.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

@neshha Ti si takva debilčina da to ne može da se opiše ni u pet tomova. Koga ja pljujem kad kažem da Marin nije hteo da dođe do zadnjeg sata prelaznog roka? Ja sam samo izneo činjenicu. To što si ti slep kod očiju i glup da shvatiš koliko je 1+1 je tvoj problem.
e

esex

pre gotovo 3 godine

marin je zeleo da igra ls i sta je tu problem
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

@esex Ništa, njegovo legitimno pravo. Ali nemojmo da izjednačujemo to i ovo. Šta, Dragović ne želi da igra LŠ?! Naravno da svi to žele ali je razlika što Marin nije hteo da dođe da pomogne da se do iste dođe već je došao kad su tu istu LŠ obezbedili drugi. Ogromna razlika je u tome, nadam se da to shvataš.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Smesni ste kao SNS botovi sa pljuvanjem po Marinu. Koje gluposti ste sve smisljali, ne izlazi po klubovima, slab za atmosferu, ima vecu platu od drugih, opet slabo utice na atmosferu. Poznato je da svi klubovi podjednako placaju igrace, nebitno da li je Mesi, Ronaldo, sve zbog atmosfere. Steta sto se toliko para izvuklo pa smo morali prodati Marina jer nikog drugog nismo mogli.
H

Haha

pre gotovo 3 godine

Verovatno je i Boaci cekao LS. Beta doktor je posle ulaska u LS odlucio da pojaca tim, nisu oni postavljali uslove da cekaju sta cemo uraditi. Stigla para, sa njom i pojacanja nako se ne bi brukali u LS. Marin je ostao i naredne sezone, niko mu nije garantovao LS, bio spreman da ostane i dalje, bez ikakvih garancija ali je oteran.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

@haha Da si pratio malo više znao bi da je Boaći te iste sezone pristao da se vrati u Zvezdu još u julu dok Marin tad nije hteo ni da čuje. Ako bi u tome ne vidite razliku onda imate ozbiljan problem. Druga je stvar što je i za Boaćija trebala garancija, Zvezdi, o prilivu novca. Ali činjenica je neosporna, Boaći je hteo da dođe a Marin nije. A to što je ostao i sledeće sezone, pa šta je mogao, da pobegne? Ljudi ovde su previše isključivi, ja sam samo naveo da nije isti slučaj kod Marina i Dragovića. Jedan je čekao zadnji sat prelaznog roka a drugi dolazi pre početka istog. Pri tom, ovaj drugi je u boljim godinama, u boljoj formi, traženiji i igrao standardno u jakoj ligi a dolazi za bezmalo duplo manju platu. Da li je moguće da ne vidite razliku?
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Cekaj, zaboravili ste teodo$ica. A da...
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Šta će nama teodosić mi imamo jovića uskoro potpis stiže i nadam se nedovića neće ti biti baš do pisanja
U

U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Druze, ja sm zvezdas, prozivam naseg velikog navijaca koji luduje po severu, al eto docice sa 40 godina u zvezdu, samo da pokupi jos koji milion. Na nedovica zaboravi, posle ovakve sezone nema sanse da dodje. Pozdrav
n

neshha

pre gotovo 3 godine

@Familija Prijatelju nadam se da su ti informacije o dolascima tačne. Ako je tako, donosi jako lepe vesti.
v

van

pre gotovo 3 godine

Marin je dobar igrač ..ali nani me ljubavi za milion godišnje. Celsi, Firenca, nije se nesto naigrao. Bogata ponuda iz Arabije i ode. Dejo je druga prica, nemoj da ih stavljamo u isti kos. Mogao je da igra gde hoće, nije dosao za milion, otisao je kad je počelo bombardovanje.
B

Bzzz

pre gotovo 3 godine

Pa fudbal je i posao, ne moze za dzabe da igra covece, mogao je negde da uzme i 2 miliona, odbij ti milionce vise. Ne bi odbio ti ni 10 soma vise a filozofiras.
G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Da, sigurno je mogao da igra negde za dva a došao kod nas za milion. Proveri kad je realizovan transver pa ćeš shvatiti da je čovek 100% u pravu. Marin nije hteo da dođe dok nismo obezbedili LŠ i tu nema diskusije.
K

KIZA DUSANOVAC

pre gotovo 3 godine

Niko kao Milijas Nenad !!! Covek koji se odazivao uvek u onim najtezim vremenima kad god ga je njegova Crvena zvezda pozvala. Uvek je bio prvi, a neretko i jedini pored navijaca na braniku Zvezde. Tada nisu bile titule znak pitanja, nego postojanje Zvezde. Planski unistavana sa svih strana da bi se jedan drugi klub nasilno progurao kao broj 1 u ovoj zemlji, iako to nikad nije bio, a niti ce biti...
B

Brzi30

pre gotovo 3 godine

Tako je slažem se sa tobom

Opet ajaoj

pre gotovo 3 godine

Svi znaju da je milijas i njegov otac navijac Partizana od malih nogu. Al eto vam ga.
n

neshha

pre gotovo 3 godine

@Kiza Samo tako kako si rekao i nikako drugačije. Miki kapiten je prvi među jednakim i UVEK će to biti. Te sezone kod Slaviše, on, Džoni, Mrđa i Nine su bukvalno na svojim leđima i svojim parama održavali klub da ne propadne i osvojili titulu u tim uslovima. To pravi navijači nikad neće da zaborave!!!
G

Gost72415

pre gotovo 3 godine

Svaka cast momku, iskreno ja nisam ocekivao da ce doci buduci da je u najboljim fudbalskim godinama, a kod nas u ligi ima toliko njiva gde se fudbal igra da je tesko fudbalerima da se odluce na to, hajde skracujte tu ligu na 10 klubova i bice sve vise ovakvih imena u nasim klubovima, kvalitet liga i infrastruktura su kljucni, idemo Zvezdo!
w

wien

pre gotovo 3 godine

za 1 500 000 po sezoni igra Dragovic, bar tako pise u austriskim novinama.
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Svaka im cast!! Svi igrali za dzabaka ili se meni cini da se neko poigrava sa intligenijom prosecnog covek???
П

Прдуле

pre gotovo 3 godine

Ти си изгледа испод просека
G

Gost86

pre gotovo 3 godine

ti i nemaš inteligenciju...
S

Svabic Pedja

pre gotovo 3 godine

Tebi inteligencija ne moze ni da se vredja jer je nemas. Da li znas za koju lovu su recimo taj Dragovic i Marin igrali u inostranstvu ? Za kakve klubove i sa kakvim igracima ? A onda dolaze u Ling long da se valjaju po nekim njivama samo da bi ostvarili san da igraju za Zvezdu odbijajuci pa sigurno milion vise od nekih stranih klubova, to jeste ljubav.
n

nebo

pre gotovo 3 godine

@ svabic pedja tebi cu odgovoriti jer si bar pokusao da argumentjes nesto, ali samo pokusao!! ovu dvojicu iznad tebe ne bi ni komentarisao jer su tipicni predstavnici pokreta zvanog" beton hala" , cim nemaju zdravorazuman argument odmah, laju ,grizu,ujedaju, sline, itd itd. Elem , druskane moj, kad ti Zvezda ponudi ugovor u vrednosti od 600 hiljki, to bi ti bilo srazmerno kao kad bi Real ponudio 60 mio evra a to ti sve jeste ali dzabe nije!!! Dal su oni mogli da negde dobiju vise, koga to zanima? Poenta price je, da ce u Zvezdi da kasiraju itekako finu lovu, za nase uslove. Zar ne??? Ja sam mas. ing. po zanimanju, tako da ako niste razumeli ti ove pudlice gore iznad , nije mi problem da nacrtam u sitne delove, a i proracun mogu da izvedem!!!!!!!
o

opet ja

pre gotovo 3 godine

@nebo, žalosno je to što ti navodiš da si mašinski inženjer a pričaš o nekoj inteligenciji... pričaš o ovdašnjim našim uslovima a ljudi dolaze iz drugih mnogo boljih uslova gdje im je sasvim normalno da zarade nekoliko miliona više u fudbalu... sticajem okolnosti lično poznajem porodicu Dragović odnosno njegovog djedu I znam kakav je Zvezdaš i znam da dolazi najviše iz ljubavi I znam da je odbio mnogo bolje uslove... I čak šta više znao sam još i prije i godinu da će da dođe jer znao sam njegove nekakve privatne odluke koje su uticale da se odluči za Zvezdu... bitna je inteligencije mašinsko Inženjera, tu se sve može pročitati i zaključiti!... pozdrav I nema ljutiš!
G

Gostimir

pre gotovo 3 godine

Marin spasavao karijeru pa daj sta das, ali nema sumnje da je za zvezdu on mesi
B

Bla Bla

pre gotovo 3 godine

kako se cudno pise dosao sam da igram za minimum milion € godisnje-srce
s

sky888

pre gotovo 3 godine

Nadam se da ce nam doneti kvalitet i stabilnost u odbrani koju nismo imali.Nije mala stvar dovesti igraca od 29god iz jednog Leverkuzena.Vidim da odlazi Rodic hvala Bogu pa bi nam trebao konacno neki ozbiljan bek.Verujem da dovodimo Krsticica ali nam treba brutalan spic.Fratelo je solidan ali ne vredi milion eura.
P

Princ

pre gotovo 3 godine

Taj Rodic ti je doneo 4 titule i toliko evrope,igrao pod injekcijama i uvek davao 100 posto,nije on kriv sto nije imao alternativu da i on covek predahne,sram te bilo za komentar,treba tebi jedan Andjelkovic da se vratis u realnost
F

Familija

pre gotovo 3 godine

Bogu hvala pa rodić ostaje eto toliko za tebe
r

relja basara1

pre gotovo 3 godine

Kako će moj Jović da okreće Dragovića niste svesni. Dođite na moj tviter relja964
G

Gost777

pre gotovo 3 godine

Dođi ti na moj.
T

Tvrko1

pre gotovo 3 godine

Sve srcem.savicevic,pancev,mihajlovic....
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

Savicevic srcem?pa jeste citali njegovu izjavu koju je ponovio sto puta?covjek je imao potpisan predugovor sa partizanom bukvalno su mu otisli kuci dali ogromnu lovu prvo njegovom ocu pa onda njemu.presretali ga autom nudili sve dok nisu uspjeli.ali eto sad vam uzvraca svu tu ljubav
z

zak

pre gotovo 3 godine

Ako si pismen pročitaj o kojoj je godini riječ, nije kada je prvi put dolazio u Zvezdu već 1999.god.
G

Gooxy

pre gotovo 3 godine

E ako je tako ja se izvinjavam!moja greska nisam obratio paznju o kojem periodu karijere se radi.
E

E!

pre gotovo 3 godine

Milijas bas birao srcem, lik samo u Zvezdi mogao da zaradi pare koje je zaradio, Zvezda krava muzara za vecinu propalih igraca, kao i Partizan...
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Nemoj da places prosla su čitava 24 sata.. Ako su oni muzare sta je Real, Barsa, Juventus itd?
M

Miki kapiten

pre gotovo 3 godine

Lik je ako cemo realno u Zvezdi slabo sta i za radio, ja sam siguran da mu nikad nije isplaceno sve iz ugovora a on je bio tu, borio se, vracao titulu na Marakanu sa Ninetom dok love uopste nije bilo u klubu. Uzdizao Zvezdu sa Milojem i Kosanom, covek je legenda i kapiten zauvek!
D

Delija Istok

pre gotovo 3 godine

Milijaš je jedine pare uzeo u Kini. U Zvezdi kad bi sabrao sve ukupno ni 100k. Da igrao je iz ljubavi baš kao i Dejo i Nine a Marin je neka druga priča.

Kalčopolista®

pre gotovo 3 godine

Kakvim srcem, dobili su najmasniji ugovor od svih koji su im nudjeni! Penzioneri ce to osetiti nista se ne brinite! I samo da se ukratko vratim na temu od juce gde malo realnije delije osudjuju svoku bratiju koja je promovisala pederluk, pomade, pomagala i sl ... prijatelji, pa vi kao da niste videli na paradi ponosa doticne koji nose majice "ponos grada" i sta ocekujete od takvih? Da promovisu sta? I posle se ti ljute na mene kada im kazem da je vecina delija, cast izuzecima, fancy style koji gleda farme/ parove pink happy cita informer i telegraf slusa turbo folk fura fensi da ne kazem gej frizurice i obavezno majice "ponos grada" na paradi ponosa!
D

Degenek

pre gotovo 3 godine

Haha gobelja je sramota zvezde.tek poslje onog snimka sta rec?kome?da se vidi na sta lici propao bi u zemlju.
@

@kalcopolista

pre gotovo 3 godine

A za koliko kinte Suma, Bajabek, Banjak, Natho, Brezancic i ekipa koja gotovo da ne igra uziva u vasim casovima ljubavi?
D

Dejan964766

pre gotovo 3 godine

Ovaj sto bi radije da sedi na tribini i da gleda utakmicu bolje da ne dolazi jer verujem da se svim Zvezdasima zgadio

NemanjaKZ

pre gotovo 3 godine

Brale nije ti dobro?