Zvezdin Rikardinjo u drugoj ligi, potpisao na tri godine

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.02.21. | 17:57

Nova šansa da Brazilac reahabilituje karijeru

Bio je jedan od retkih promašaja sportskog sektora Crvene zvezde leta 2017. godine. Imao je Brazilac Rikardinjo i dobre partije u crveno-belom dresu, ali od igrača koji je sezonu pre toga bio najjači adut moldavskog Šerifa očekivalo se više. Mnogo više.

Samo šest meseci se lakonogi vezista zadržao je u Ljutice Bogdana. Kasnije je nekoliko puta bio na dobrom putu da rehabilituje karijeru. Igrao je za ugašeni ruski klub Tosno, zatim je briljirao u redovima poljske Visle iz Plocka, i pored problema sa povredama. U jednom trenutku je bio najbolji strelac poljskog prvenstva, i zaslužio transfer u Emirate.

Izabrane vesti

I pored solidnih izdanja u Kor Fahanu, Rikardinjo se ove zime odlučio za povratak u Evropu. On će ponovo igrati u Poljskoj, ali ovog puta u redovima drugoligaša Lođa.

Rikaridinjo je danas potpisao ugovor na tri godine, sa klubom koji ima ambiciju da se vrati u elitu. Trenutno je Lođ drugi, sa deset bodova zaostatka u odnosu na lidera Termalicu. Lođ će voditi bitku sa Gornjikom iz Lečne, sa kojim je bodovno poravnat.

Pored Visle iz Plocka Rikaridnjo je u Poljskoj igrao za Lehiju iz Gdanjska i Gurnjik.

 

 


tagovi

PoljskaRikardinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara