Zvezdini ključni dani: Krstičić poleteo za Atinu, ide po čiste papire

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.06.21. | 20:38

I to u društvu menadžera Zorana Pavlovića

Ovo su dani visokog napona. Bar kada je reč o rukovodstvu i stručnom štabu Crvene zvezde. Traži srpski špic način da što pre dovede kvalitetnog napadača, i tako sanira štetu nastalu usled zastoja u pregovorima sa Aleksandrom Prijovićem. Ali nije to jedini front koji moraju da probiju direktori srpskog šampiona.

Uporedo se radi na završetku transfera Nenada Krstičića, iskusnog veziste na kojem već dugo insistira šef stručnog štaba Dejan Stanković. Situacija je odavno jasna: potencijalni reprezentativac Srbije želi da se vrati u Beograd i postane pojačanje Crvene zvezde. Međutim, crveno-beli čekaju da popularni Nena reši situaciju u AEK-u sa kojim je pod ugovorom i dobije čiste papire.

Izabrane vesti

Krstičić je pričao sa novim trenerom starim znancem Vladanom Milojevićem, o tome da želi da napusti redove žuto-crnih. To je rekao i zvaničnicima AEK-a u u nekoliko navrata. Međutim, gazda slavnog grčkog kluba Melisanidis nije želeo da pusti Krstičića bez obeštećenja. Bar za sada...

Međutim, klupko je počelo da se odmotava. I to na zadovoljstvo crveno-belih.

Kako saznaje MOZZART Sport Nenad Krstičić je ove večeri viđen na aerodromu Nikola Tesla kako se čekira na let za Atinu. U društvu Nenada Krstičića bio je i njegov menadžer Zoran Pavlović. Više nego jasan znak da jedan od najuticajnijih igrača u eri Vladana Milojevića putuje u glavni grad Grčke, kako bi postigao konačan dogovor sa ljudima iz AEK-a. Mada kako se može čuti gazda AEK-a je vrlo tvrd pregovarač, mada i Krstičić ima adute.

Od januara 2019. godine, kada je došao u Atinu, Krstičić je odigrao 69 utakmica i postigao dva gola. Imao je period odličnih igara, ali je poslednjih šest meseci živeo sam u Atini, pošto njegova porodica nije dobila boravišnu vizu. To je glavni razlog njegove odluke da zatraži raskid ugovora.


tagovi

AEKNenad KrstičićZoran Pavlović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara