Komentari na vest

Zvezdini omladinci napadaju prvo mesto: Ne interesuje nas rival, sve je do nas

2

2:1 i kadeti 4:3

pre oko 3 godine

Bila danas utakmica ...dobro zna li se rezultat ???????
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Vidim ovde po komentarima da se sprdate što je TVORZAn ubacio sina u Zvezdu. Dečko se školovao za to. Završio je Master studije u organizaciji Uefe. Ja prvi imam loše mišljenje o TVORZAnu, jer znam šta je radio u OFKu, i znam šta radi i u Zvezdi, ali poštujem i cenim rezultate koje ima sportske. Ako mu je sin dobar u tome što će raditi, ne vidim u čemu je problem što je došao u klub. Svako koje je dobar u nečemu što Zvezdi treba, dobrodošao je.
G

Gostkejeb

pre oko 3 godine

Mislim da je ova generacija omladinaca jako talentovana,možda i bolja od one prošlogodišnje, ima tu nekoliko talentovani klinaca pored Radulovića, ova braća blizanci Mituljikić imaju i tehniku i brzinu, onda Knežević, Bačanin itd sad da li je to dovoljno dobro za seniorski fudbal, to ne mogu proceniti dok ih ne vidim na tom nivou ali u ovim mlađim kategorijama dominiraju
V

Vid

pre oko 3 godine

Nije sve do vas, ima nešto i do sudija. Ružno je kad se takve stvari dešavaju još u tom uzrastu, pa i pre toga...
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Već sam odavno rekao da je omladinska škola trgovačko preduzeće. I da ljudi, navijači neočekuju ništa od toga. I da iz te škole ne izlaze čuda od dece. Čak i ako se neko čudo pojavi, bude prodat sa 16, 17 godina. Ili ako dodje do seniora i odigra samo jednu sezonu dobro, odmah bude prodat. Tako da se nezavaravamo da će neki klinci ući u prvi tim, odigrati vrhunski i ostati 3, 4 godine u Zvezdi. To ne postoji. Govorim ovde o top kvalitetni klincima.
R

Raša P

pre oko 3 godine

Zabraniti menadžerima da vrbuju igrače do 18 god. Poboljšati individualnih rad sa mladima i raditi na brzinskim svojstvima jer fudbal ide u tom smeru. Zvezdina omladinska škola radi odlično što je i pokazala u LŠ.
N

Nije valjda

pre oko 3 godine

@ Raša P. Pa gde su ti igrači što su igrali u LŠ, u prvom timu. Koji je to nenormalni talenat u šao u prvi tim i prodat za 20 miliona. NEMA