Zvezdino dete na probi u Šturmu iz Graca

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.12.22. | 19:10

Mladi desni bek Stefan Despotovski traži priliku za dokazivanje u austrijskom fudbalu

Novopečeni mladi reprezentativac Makedonije i doskorašnja nada Crvene zvezde, Stefan Despotovski, nalazi se na probi u austrijskom Šturmu iz Graca. Talentovani desni bek letos se rastao sa crveno-belima, gde je prošao sve mlađe kategorije, a bio je redovan i u svim reprezentativnim selekcijama Srbije, zaključno sa omladincima, dok je od juna ove godine zaigrao za selekciju Makedonije do 21 godine.

Despotovski (19) je prošlu sezonu proveo u Grafičaru i odigrao 26 utakmica u Prvoj ligi Srbije, ali je nakon toga došlo do rastanka sa Crvenom zvezdom. Ukoliko prođe probu u Gracu, Despotovski bi prvobitno igrao za rezervni tim Šturma.

Izabrane vesti

Mladi fudbaler je odigrao 10 utakmica za omladinsku reprezentaciju Srbije, a na dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo prošle godine, protiv Albanije i Francuske, nosio je i kapitensku traku na ruci. Ipak, u junu ove godine prihvatio je poziv Dragog Kanatlarovskog i već je zabeležio četiri nastupa za mladu selekciju Makedonije.

Despotovski ima taj kvalitet što može da igra i na poziciji centralnog štopera, a po potrebi i ofanzivnije na desnom boku. Ostaje da se vidi da li će uspeti da dobije priliku za dokazivanje u austrijskom fudbalu.


tagovi

Stefan DespotovskiŠturm

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara