Najskuplji igrač u istoriji srpske košarke: Panteru oko 2.500.000 dolara za dve godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.07.21. | 22:22

Amerikanac sa srpskim pasošem odbio Armani da bi došao u Partizan

Detonacija u taboru Partizana! Bez najava, bez pompe... Kevin Panter je prvo pojačanje crno-belih u letnjem prelaznom roku.

Dosadašnji igrač Armanija je potpisao za Parni valjak i prvi je igrač koji je stigao u klub od dolaska Željka Obradovića na mesto trenera.

Izabrane vesti

Ali, dodatna je senzacija je što je Kevin Panter time postao najskuplji igrač u istoriji srpske košarke! Kako Mozzart Sport saznaje, Amerikanac koji ima naš pasoš zaradiće u Partizanuoko 2.500.000 dolara za dve godine!

Da je ponuda Partizana bila jedna od onih „koje se ne odbijaju“ bilo je jasno istog momenta kada je stigla vest da je Panter potpisao. Jer, nekadašnji košarkaš Crvene zvezde je prethodnih dana odbio dve ponude Armanija, evroligaša, za nastavak sezone, a šuškalo se da su mu Italijani nudili 900.000 dolara po sezoni.

U istom danu kada su petorica igrača napustila crno-bele, stiglo je prvo bombastično pojačanje, čije je angažovanje već usijalo temperaturu u košarkaškim krugovima u Srbiji.

Dodatno zanimljiva stvar je da se Kevin Panter neće računati kao stranac, jer je u februaru 2020. godine dobio srpski pasoš uoči finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća.


tagovi

Kevin PanterKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara