Nemanja Nedović (Foto: Starsport)
Nemanja Nedović (Foto: Starsport)

Nedović u sastavu Zvezde za duel sa Bajernom

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.22. | 18:19

U 12 i Ben Bentil, nema Džejlena Adamsa

Košarkaši Crvene zvezde u petom kolu Evrolige dočekuju minhenski Bajern (19.00). Oba tima traže prvu pobedu u novoj sezoni na evrosceni, a poznato je i u kojim sastavima će nastupiti. Trener crveno-belih Vladimir Jovanović je u 12 igrača koji će mu večeras biti na raspolaganju uvrstio i reprezentativca Srbije Nemanju Nedovića.

Povratnik na Mali Kalemegdan još nije upisao nastup u novoj sezoni zbog povrede koju je pretrpeo na Evrobasketu, pa će večeras imati priliku da prvi put posle 10 godina zakorači na parket dvorane Aleksandar Nikolić u crveno-belom dresu.

Izabrane vesti

U protokolu za večerašnji susret je i Ben Bentil, koji se oporavio od prehlade i uz dozvolu doktora odradio šuterski trening pred utakmicu sa timom. Zvezda je po prvi put u tekućoj sezoni imala kompletan sastav na treningu, a priliku da na megdan Bajernu izađe imaće sledećih 12 igrača: Džon Holand, Luka Vildoza, Stefan Lazarević, Luka Mitrović, Branko Lazić, Hasan Martin, Ognjen Dobrić, Nikola Ivanović, Nemanja Nedović, Stefan Marković, Filip Petrušev i Ben Bentil.

U protokolu nema Ognjena Kuzmića, Dalibora Ilića, Nikole Topića, Džejlena Adamsa i Miroslava Raduljice. Podsetimo, Adams je propustio i prethodna dva duela crveno-belih zbog problema sa virusom.


Sa druge strane, Andrea Trinkijeri se odlučio za sledećih 12: Nik Vajler Beb, Kori Volden, Kasijus Vinston, Isak Bonga, Ognjen Jaramaz, Vladimir Lučić, Andreas Obst, Pol Cipser, Niklas Vimberg, Elijas Heris, Avgustin Rubitg i Fredi Gilespi.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK Bajern MinhenNemanja NedovićBen BentilDžejlen Adams

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara