Košarkaši Crvene zvezde (©KK Crvena zvezda)
Košarkaši Crvene zvezde (©KK Crvena zvezda)

Crveno-beli pred Bajern prvi put trenirali u kompletnom sastavu

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.10.22. | 12:50

Treneru Vladimiru Jovanoviću na raspolaganju bili i Ben Bentil, Džejlen Adams i Dalibor Ilić

Košarkaši Crvene zvezde u petom kolu Evrolige dočekuju minhenski Bajern (19.00). Oba tima još čekaju na prvu pobedu u elitnom takmičenju, velikim delom zbog kadrovskih problema. Ipak, na Malom Kalemegdanu se situacija popravlja. Crveno-beli su prvi put od početka sezone odradili trening u kompletnom sastavu.

Snažni centar iz Gane Ben Bentil je imao zdravstvenih problema prethodnih dana. Testiran je na virus korona i dobio je negativan nalaz. Oporavio se od prehlade i uz dozvolu lekara odradio šuterski trening sa timom pred večerašnji duel sa Bavarcima.

Izabrane vesti

U stroj se vratio i Džejlen Adams koji je imao problema sa virusom, kao i Dalibor Ilić koji je nedavno skinuo ortozu zbog povrede prsta. Nemanja Nedović je nastavio sa radom i mogao bi protiv ekipe Andree Trinkijerija da upiše prvi nastup po povratku u Crvenu zvezdu.

Do početka utakmice će se situacija dodatno iskristalisati po pitanju spremnosti svih prvotimaca, pa ostaje da se vidi za kojih 12 igrača će se Vladimir Jovanović odlučiti pred susret sa vicešampionom Nemačke.

---------------------

Od danas je ponovo moguće vezivanje košarka-igrača sa jedne utakmice Evrolige, i to na mečevima koje igraju Partizan Mozzartbet i Crvena Zvezda.

---------------------



tagovi

KK Crvena zvezdaBen BentilDžejlen AdamsDalibor IlićNemanja NedovićVladimir Jovanović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara