Željko Obradović (©Star Sport)
Željko Obradović (©Star Sport)

Željko: Radili smo mnogo za Top 8; Saša: Mora čvršća odbrana svih 40 minuta

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.04.23. | 23:17

Crno-beli bi sada mogli i na peto mesto

Partizan Mozzart Bet piše istoriju, u povratničkoj sezoni kao član elitnog takmičenja izborio se za plasman u četvrtfinale! Crno-beli sada mogu da napadnu i peto mesto, a za to je potreban trijumf nad Panatinaikosom narednog petka u Areni, uz poraze Makabija i Fenerbahčea.

Željko Obradović je u kratkoj izjavi posle utakmice istakao koliko je ponosan na svoje igrače posle plasman u Top 8. Ali, tu nije kraj, jer je ostalo još mnogo posla...

Izabrane vesti

“Jako sam srećan zbog svojih igrača, radili su cele sezone da bismo otišli u Top 8. Čestitao bih i Monaku na odličnoj sezoni i prednosti domaćeg terena koju je osigurao. Srećan sam zbog igrača, izborili smo četvrtfinale“, poručio je Željko Obradović.

Njegov kolega, nekada igrač Saša Obradović kaže da ekipa mora da izvuče velike pouke iz ovog poraza.

“Moramo da budemo u boljem fokusu, pogotovo u prvom poluvremenu kada nismo bili u našem ritmu. Vratili smo se kada smo gubili 15 razlike, bili čvršći, ali falio nam je kontinuitet. Imamo prednost domaćeg terena, ali moramo da igramo dobru odbranu svih 40 minuta“.

Partizan Mozzart Bet sada ima šansu za peto mesto, Monako je definitivno četvrti i mogao bi večerašnji susret da bude i jedan od četiri para četvrtfinala Evrolige. Duel između crno-belih i Panatinaikosa igra se u petak od 20.30. Nesumnjivo, ovo je šansa da se ponovo obori rekord Evrolige po broju gledalaca...



tagovi

Željko ObradovićSaša ObradovićKK PartizanPartizan Mozzart BetKK Monako

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara