©Star Sport
©Star Sport

ABA liga odbacila prigovor Partizan Mozzart Beta: Serija počinje 13. juna u Beogradskoj areni

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.06.23. | 10:03

Čelnici regionalnog takmičenja ostali pri predlogu da finale startuje narednog utorka

ABA liga je objavila zvaničan raspored finalne serije regionalnog takmičenja. Prvi meč je zakazan za 13. jun s početkom od 20 časova, a domaćin će biti Partizan Mozzart Bet u Beogradskoj areni.

Na taj način je odbačen prigovor crno-belih koji su tražili da mečevi budu odigrani prema ranije utvrđenom rasporedu, sve za po dan ranije: 12, 14. i 17. jun, odnosno 19. i 22. ako bude četvrtog i petog meča.

Izabrane vesti

Po sada već zvaničnom rasporedu, drugi meč će biti odigran 15. juna na istom mestu od 20 časova, posle čega se serija seli u dvoranu Aleksandar Nikolić. Termin treće utakmice je nedelja 18. jun od 20.30, a eventualne četvrte 20. juna. Ukoliko bude majstorice, ona će biti odigrana u petak 23. juna, a domaćin će ponovo biti Partizan Mozzart Bet. Satnice četvrtog i petog meča biće naknadno objavljene, ako budu bile na programu.

Do pomeranja ranije utvrđenih termina došlo je zbog veoma malog razmaka između finala Superlige i ABA lige. Nakon jučerašnjeg sastanka vodećih ljudi dve organizacije u hotelu Kraun Plaza dogovoreno je da finalna serija između Crvene zveze i FMP Železnika započne 9. juna. Drugi meč bi bio odigran 11. juna, a eventualna majstorica 12. juna, dok bi finale ABA lige krenulo 13. juna, a završilo najkasnije 23. juna.


Obaveštavaj me

KK Partizan
KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara