Komentari na vest

Aktuelni MVP nemoćan protiv budućeg: Jokićev 50. tripl-dabl, zasenio i Čemberlena (VIDEO)

J

Jatuusput

pre oko 3 godine

Ne bih da umanjuje Nikoline uspehe, ali poređenje sa Viltom Čembrlenom i Oskarom Roberts onom je pomalo čudno. U njihovo vreme nije postojao šut za 3 poena a do nedavno se asistencije nisu brojale ako igrač pre šuta tapne loptom o parket.
G

Gust

pre oko 3 godine

U njihovo vrijeme nisu ni igrači imali ovakav atleticizam i toliko preofesionalan odnos prema sportu. Od priprema, ishrane, ...
F

FM

pre oko 3 godine

Decko je osvezenje koje je bilo potrebno ovom sportu i toj ligi gde su naspricani steroidisani afro-amerikanci, gde je bitno da si visok preko 2 metra i da imas 100 kila misica, a da li znas lopte ili ne, uopste nije ni bitno. Znate zasto je Jokic najbolji? Zato sto on IGRA kosarku, a ostalima je to profesija.
M

Mikri

pre oko 3 godine

smesno je sta im covek radi...ameri samo da mole boga da se povredi...inace ce morati da mu daju titulu, nemaju sta da izmisle.
M

Ma da

pre oko 3 godine

Konacno smo docekali da nas dominira u nba.
S

Sprdačina sa amerima

pre oko 3 godine

Ovo što on radi je klasično sprdanje sa celom ligom. Neverovatan talenat, magija u rukama. Teniski kralj je iz malene Srbije, košarkaški kralj je iz malene Srbije. I ok, ne mislim da je najbolji igrač na svetu, LeBron je priča za sebe ali ovaj dečko nema ništa a ima sve, ne znam kako da ga opišem.
D

Dil

pre oko 3 godine

Lebron jeste prica za sebe, u kojoj se igra prilagodjava njemu, privilegije i sudijske protekcije... Jeste on jedan od najboljih, ali previse mesanja u politiku i dugacak jezik. Jednostavno mora da shvati da nikad nece biti kao Kobi i Jordan makar i 25 prstena uzeo. Za Jokica dani slave tek dolaze!
J

Jokil

pre oko 3 godine

Ovaj covek je neverovatan!
L

Latrell Spreewel

pre oko 3 godine

Neverovatan je. U ligi u kojoj su godinama unazad dominantni aspekti fizikalije, dođe jedan debeljan koji jedva skače i uništava ih, magično. Daje draž ovoj ligi koja je postala run and gun ping ping.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Embid ima 2,5 poena vise i 0,2 skoka vise po mecu, dok je jokara neuporedivo bolji u asistencijama, dabl i tripl dablovima. Bilo bi dobro da embidu samo malo padnu brojke kao i da milvoki i bruklin prestignu filu na tabeli. Denver mora u top4. Lebron ima slabije brojke od obojice, ali je nekako uguran u tu pricu za mvp, niko ne zna kako. Mada kako je uguran u pricu za goata, nista me ne cudi. Nazalost, tesko ce jokara do tog priznanja koje potpuno zasluzuje iz jednog jedinog razloga. Problem je zemlja iz koje dolazi. Da je iz bilo koje druge zemlje, ne bi ni bilo price da li ce biti mvp ili ne.
B

Bokibre

pre oko 3 godine

kako ja ovde vidim Jokaru nece da bojkotuju zato sto je Srbin. On je zakupio toliko respekta. to se vidi i po brojkama za All Star utkakmicu. more se priznat da Embid igra neverovatnu sezonu. trenutno ima prednost jer mu ekipa bolje stoji i sto igra odlicnu odbranu. Jokic da druge strane igra ofansivno sezonu koja pada u top 10 svih vremena po nekim advanced stats. uz to on uvek igra. Embida malo po malo pa boli zub, koleno, misic itd. i to bi se trebalo gledati. Jokic ima sansu. Samo da malo jos popravi statistiku i da Denver dodje do 65 odsto pobeda. ima sanse, ima nade.
O

Orao

pre oko 3 godine

Planeta ovo jos videla nije!!! Srpski Jordan!!!