Aleksej Nikolić ide u Cedevita Olimpiju?

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.19. | 20:52

Crno-beli rešavaju poziciju plejmejkera

Dve veoma bitne vesti za Partizan danas. Prva je da stiže Nemanja Gordić, a druga je da Aleksej Nikolić napušta crno-bele. O tome piše novinar Sportanda Emilijano Karčija i kaže da se očekuje da Nikolić potpiše ugovor sa Cedevita Olimpijom.

Nikolić je pri dolasku prošle sezone potpisao na tri godine, ima važeći ugovor, ali očigledno tu može da dođe do obostranog raskida ugovora i njegovog prelaska u novoformirani klub.

Izabrane vesti

MOZZART Sport je takođe došao do informacija da je Cedevita zainteresovana za Nikolića, kao i da bi Partizan rado našao napadački potentnijeg igrača, mada smo iz ljubljanskog kluba dobili informacije da je "malo rano govoriti o tome u ovom momentu".

Kakogod, sa dolaskom Gordića postoji šansa da Nikolić ode u Ljubljanu, a podsećamo da je Aleks Renfro otišao u Zenit. Crno-beli bi ostali sa Markusom Pejdžom i Gordićem u tom slučaju na kecu, pa bi možda mogli da dovedu još jednog pleja do kraja prelaznog roka. Ili da sačuvaju Ognjena Jaramaza i koriste ga na poziciji jedan, a dovedu stranog beka...

Izgleda da se prelazni rok kod Partizana tek zahuktava.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara