A sada - pucačina

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.03.20. | 08:55

Zanimljivi okršaji na programu u CS-u

Pandemija virusa korona odložila je skoro sve fudbalske lige, tako da je sada fokus mahom na Esportsu. I danas je na programu nekoliko zanimljivih okršaja, pa bacite pogled... Ima šta da se probere.

FaZe je takmičenje u Grupi C započeo laganim slavljem protiv ekipe Tyloo, ali je potom poražena od tima Mousespo rts, dok je treći meč igrala sinoć sa G2 Esportsom. Za ekipu Virtus pro će ovo biti prva partija, ali je FaZe ozbiljan favorit za pobedu.

Izabrane vesti

Evil Geniuses je veliki favorit u ovoj partiji i ima ogromne ambicije, pošto je u prvom meču nakon velike borbe poražena od tima 100 Thieves. Swole Patrol je na startu poražena od 100 Thieves, ali je potom savladala Team Liquid i sada će pokušati da priredi iznenađenje.

MIBR je na startu bez velikih problema poražen od Team Liquidu, pa mu kvote ni sada ne daju velike šanse. Ipak, FURIA tek treba da potvrdi epitet favorita na papiru, pošto je sinoć imala zahtevan okršaj ekipom Team Liquid. Mogao bi ovo da bude interesantan okršaj.

 

Sprout je favorit u ovom okršaju, što i ne čudi s obzirom da je vezao veliki broj pobeda i želi da nastavi u istom ritmu. Ruska ekipa Hard Legion igra promenljivo, sklon je oscilacijama, pa Nemci sasvim opravdano imaju prednost.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters






Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara