Andrej Stojaković na Mekdonalds Ol Amerikan utakmici (©AFP)
Andrej Stojaković na Mekdonalds Ol Amerikan utakmici (©AFP)

Andrej Stojaković odličan na utakmici najvećih talenata u SAD

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.04.23. | 13:06

Peđin sin se lepo predstavio na Nike Hoop Summit-u

Najveći talenti svetske košarke okupili su se u Portlandu na Nike Hoop Summit-u, gde je ekipu sveta predstavljao i Andrej Stojaković.

Naspram sebe Peđin sin imao je naslednika Lebrona Džejmsa, Bronija, a obojica su ostavili vrlo dobar utisak. Andrej je susret završio sa 12, a Broni sa 11 poena u pobedi američke postave rezultatom 90:84. Meč su gledali emisari i skauti najvećih klubova.

Izabrane vesti

Andrej nastavlja da impresionira američke, ali i svetske medije svojim partijama, iako je prošle noći u prvom planu bio Lebronov sin. Podsetimo, Andrej je nedavno nastupao na još jednom prestižnom turniru, Mekdonalds Ol Amerikan turniru, a ono što je bilo upečatljivo sa nastupa na meču najvećih talenata jeste zastava Grčke na Stojakovićevom dresu.

To javnost ponovo vraća na temu da li će student univerziteta Stenford u budućnosti predstavljati Grčku, po majci, ili Srbiju po ocu. On je nedavno sam izjavio da to još nije odlučio, mada je deo grčke javnosti ubeđen da zastava na Stojakovićevoj opremi znači da je on već izabrao svoj put.

”Reprezentujem obe zemlje, Grčku i Srbiju. Jako sam srećan zbog toga. Trudim se da gledam evropske utakmice, ali je teško zbog vremenske razlike. Gledao sam Olimpijakos i mogu da kažem da me je impresionirao. Srećan sam što grčkoj ekipi ide tako dobro, baš kao što sam srećan i zbog rezultata srpskih klubova”, rekao je nedavno Andrej.

Stojaković junior je navodno oduševio klupske predstavnike tokom treninga pred meč Nike Hoop Summit-a i predviđa mu se lepa košarkaška budućnost.



tagovi

Andrej Stojaković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara