Andreja Stevanović napustio Dinamik: Nadam se Partizanovom povratku u Evroligu

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.03.19. | 13:29

Sporazumni raskid posle dve i po godine

Posle dve i po godine uspešne saradnje došlo je do sporazumnog prekida ugovornih obaveza između Dinamika i beka Andreje Stevanovića.
Sa predsednikom Veliborom Jojićem sam se dogovorio da okončamo saradnju. Proveo sam prelepe dve i po godine u Dinamuku. Zahvaljujem se klubu na lepim trenucima, bilo ih je dosta. Superliga nema neki takmičarski značaj i u nastavku sezone priliku da se dokažu dobiće igrači koji su do sad imali manju minutažu”, kaže za Andreja Stevanović za MOZZART Sport.

Da li ste na putu da pronađete novi angažman?
“Još je sve sveže. Slobodan sam igrač i verujem da će biti ponuda. Odlazak u inostranstvo mi je prioritet. Videćemo šta će se sve naći na stolu”.

Izabrane vesti

Između sezona na Dorćolu jedan period ste proveli u Partizanu. Šta očekujete od druge polufinalne utakmice crno-belih sa Crvenom zvezdom?

“Pred svojim navijačima očekujem trijumf i izjednačenje u seriji. Nadam se da će i na kraju Partizan trijumfovati i biti osvajač ABA lige. Takođe, nove igre u Evroligi. Mislim da je u ovom trenutku Partizan najozbiljniji klub na Jadranu, promene su dosta toga dobrog donele”, poručuje iz srca Šumadije Stevanović.

Kragujevčanin se dokazivao u Radničkom. Potom je bio jedan od najboljih igrača čačanskog Borca, ali je i pored ponude iz Partizana rešio da ode u Dinamik. Zajedno sa saigračem Strahinjom Gavrilovićem i trenerom Miroslavom Mutom Nikolićem ipak se našao u crno –belom taboru. Iz Partizana vratio se u Dinamik.

Podsećanja radi, Dinamik je u poslednjem kolu KLS – a izgubio od Novog Pazara i ostao bez novog direktnog učešća u ABA 2 ligi. U regionalnom takmičenju sezonu je završio iza čačanskog Borca kao petoplasirani tim pa ga nije bilo ni u plej–ofu.

PIŠE: ĐURĐE Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com  


tagovi

Andreja StevanovićKK PartizanKK Dinamik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara