""
""

Ataman čeka prvu pobedu na klupi Efesa

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.12.17. | 11:18

Možda će i Banvit biti nagazna mina

Anadolu Efes puca po šavovima!

Izabrane vesti

Ništa, apsolutno ništa ne polazi za rukom jednom od najtrofejnijih turskih klubova ove sezone, pa je Uprava odlučila da napravi kakav-takav rez i na mesto trenera postavi Ergina Atamana umesto Velimira Perasovića.

Edu Muriću takođe je uručena karta u jednom pravcu, mada ni nakon pomenutih promena Efes nije ostvario nijedan trijumf. Pretrpeo je ubedljiv neuspeh protiv Himkija (86:68), da bi u porazu od Olimpijakosa (61:58) viđen određeni pomak u igri Vladimira Štimca i drugova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 17:00 8859 TUR 1 Efes - Banvit h 2 (-7.5) 1,85

Na zatvaranju 12. kola domaćeg prvenstva, Efes dočekuje Banvit, koji je seriju od četiri uzastopna poraza arhivirao sa tri pobede i u dvoranu Abdi Ipekči dolazi pun samopouzdanja.

Objektivno, kvalitet je na strani Efesa, naročito na spoljnim pozicijama, dok se u reketu očekuje velika borba Vladimira Štimca i Gašpera Vidmara.

Banvit je u prošlosti znao da pomrsi račune Efesu (minule sezone slavio u finalu kupa), u ozbiljnom je naletu, za razliku od poljuljanog domaćina, pa je, uprkos neospornoj razlici u kvalitetu, hendikep na goste najbolje rešenje.

MOZZART KVOTE
(1,30) Anadolu Efes (16,0) Banvit (3,90)

(FOTO: MN Press)


tagovi

Anadolu EfesBanvitErgin Atamansportsko klađenjeTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara