Ergin Ataman (©Star sport)
Ergin Ataman (©Star sport)

Ataman pecnuo Barcokasa: Ne budi ljubomoran, možda i ti osvojiš Evroligu u budućnosti

Vreme čitanja: 2min | uto. 11.06.24. | 04:09

"To je ono što tvoji navijači očekuju", poručio je trener Panatinaikosa svom kolegi sa klupe Olimpijakosa posle pobede u trećoj utakmici finala grčkog šampionata (83:76)

Svačega smo se nagledali u nedavno završenom finalu KLS, ali ako mislite da toga ima samo kod nas grdno se varate. Nešto južnije u Grčkoj takođe ključa i borbi za tron između ljutih rivala Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Tim iz Pireja nije iskoristio prvu meč loptu, Panatinaikos je slavio pred svojim navijačima i sprečio krunisanje crveno-belih (83:76), a podjednako zanimljivo kao i na parketu bilo je na konferenciji za medije. Trener novog šampiona Evrope Ergin Ataman želeo je da poruči strategu protivničke ekipe Jorgosu Barcokasu da bi trebalo više pažnje da obrati na igru svog tima i prestane da priča o njemu, usput pecnuvši pola godine starijeg kolegu.

Izabrane vesti

"Čuo sam da je moj prijatelj Barcokas pominjao moje ime na konferenciji za medije. Molim te, druže, prestani da pričaš o meni. Ja radim svoj posao, ti radi svoj. Ako je to tvoj posao, u redu. Ja ću raditi svoj. Ne budi ljubomoran. Možda ćeš i ti u budućnosti moći da osvojiš Evroligu sa Olimpijakosom, to je ono što tvoji navijači očekuju", izjavio je Ataman.

Ataman se dotakao i Barcokasovih izjava sa konferencije za medije posle druge utakmice.

"Takođe, čuo sam da je posle prošle utakmice u Pireju govorio o tome zbog čega sam isključen i mislio je da ću večeras možda uraditi nešto poput toga. U Redu, to je moj posao. Sudije me isključuju, ali ti radi svoj posao, ne pominji moje ime na konferencijama za medije. Komentariši svoju igru."

Turski strateg je potom obećao navijačima da će u potpunosti preokrenuti rezultat u finalu i osvojiti titulu grčkog šampionata.

"Ovo je finale, ne možete da pobedite sa 20 poena razlike. Olimpijakos se vratio kao što smo mi u drugoj utakmici. Mi smo šampioni Evrolige, stigli smo prednost Makabija od 2-1 i savladali ga na gostovanju, a onda dobili petu utakmicu. Isto ćemo uraditi i sada u prvenstvu", ubeđen je Ataman.

Naredna, četvrta utakmica finala na programu je u sredu od 20.15 u Pireju.



tagovi

Jorgos BarcokasErgin AtamanKK OlimpijakosKK Panatinaikos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara