Bogdanović
Bogdanović

Atlanta oslabljena na otvaranju sezone, više prostora za Bogdanovića?

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.12.20. | 17:06

Neće igrati Ražon Rondo

Ako planirate da se kladite na utakmicu između Čikaga i Atlante zanimaće vas poslednja vest koju javlja ESPN. Naime, Atlanta će na otvaranju sezone, te na debiju u zvaničnim utakmicama Bogdana Bogdanovića za ovaj tim, igrati bez jednog od većih imena, Ražona Ronda.

ESPN javlja da je razlog za to "protokol vezan za COVID" NBA lige. Nema zvanične potvrde šta je po sredi. Hoksi nisu ništa zvanično objavili, a The Athletic javlja da je Rondo prisustvovao sahrani prethodnih dana i da ne može da igra dok ne dobije testove na COVID i dok ne prođe protokole.

Izabrane vesti

Rondo je došao u Atlantu prošlog meseca i potpisao ugovor na dve goddine vredan 15.000.000 dolara. Prethodne dve sezone je proveo u Los Anđeles Lejkersima gde je i osvojio šampionski prsten. Za sada nije jasno kada bi mogao da debituje za Hokse.

Atlanta će pored Ronda morati da igra i bez Krisa Dana (koleno), Tonija Snela (stopalo), rukija Onjeka Okongvua (stopalo), a i Klint Kapela je pod znakom pitanja zbog problema sa Ahilovom tetivom.

S obzirom da po ovim najavama na terenu neće biti Ronda, niti Krisa Dana, postoji šansa da će Bogdan Bogdanović imati veću minutažu, te da bi mogao da nastupa i na poziciji plejmejkera, pored svoje bekovske pozicije, što je pokazao da je sposoban da radi.

Da li to znači i da će imati više poena na kraju meča? Pogledajte OVDE kvote vezane za poene Bogdanovića protiv Čikaga.



tagovi

Ražon RondoBogdan Bogdanović

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara