Komentari na vest

Baskonija bez Hauarda sasvim drugačija zverka: Partizan traži osvetu za onu trojku uz zvuk sirene

D

DakaCz

pre preko 1 godinu

Bajern bez 4 igraca(Gifaj,Obst,Lucic,Sisko)Fener(Motli,Vilbekin se vratio posle 3 ned) za ostale sebi ne secam unazad,sad Baskonija bez Hauarda najdominantnijeg igraca El do sada,pravi ubica koseva,pa realno morali bi da iskoriste i pobede ih rutinski.Splet okolnosti ok ali bez srece ne mozes nista u zivotu.
1

155

pre preko 1 godinu

Ajmo bree samo jako večeras da se osvetimo❤❤⚫⚪💪💪
t

ti si moj bol

pre preko 1 godinu

Komsije, ne treba da de opustate ,jel ne igranjem hauvarda otvara se aloboda nekom drugom beku. Veceras dobra utakmica se moze očekivati od Tompsona i Marinkovica,jel ce minute i suteve Hauvarda oni uzeti.Pjer Henri je jedan jako inteligentan plej koji ima dobar pregled igre, ali u šutu jako los svi mu idu ispod,a i cenfri brane u dropu.Tu iznanadjenje moze biti Costelo da ofigra bas dobrru tekmu,jer je on ta svič petica koja širi i šutira spolja, a to Lesoru nista ne odgovara i lako moze da ga izvlači oz reketa i iznudjuje faulove, a da otvori reket.Ako zatvorite kreaciju Pjer Henrija i ometete tu nesto, lagano dobijate...
V

Von

pre preko 1 godinu

Cigani nemjte zaboravit da je utakmica u pola devet,svakako je najvise vasih komentara.
G

Gostovojevic

pre preko 1 godinu

U pola devet ima mnogo bitnija utakmica od Pobegulju a to Srbija Alzir rukomet.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Potrebno je onda zaustaviti Vanju Marinkovica a to nece biti uopste lako.
R

Reč je reč

pre preko 1 godinu

Komšije želim vam sve ono što i vi žalite nama pred svaku utakmicu.😂😂😂
J

Jabadabadu11

pre preko 1 godinu

Evo samo brinemo šta nam ti želiš... Hahaah
a

ahahaq

pre preko 1 godinu

Veceras igramo protiv tima koji je, pored FMP-a, najvise menjao imena kroz istoriju:)
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Velike su šanse da večeras izgube i Baskonija i Žalgiris i Makabi. Samo kažem.
t

tymtim

pre preko 1 godinu

Hocu osvetu za “onu” trojku uz zvuk sirene. Veceras kako hocete.
O

Ognjen Drinski

pre preko 1 godinu

Navijam za Zvezdu ali bih baš voleo da JSDP izgubi.
D

Da li je moguće?

pre preko 1 godinu

A od sinoć do danas nijedan tekst o sinoćnoj pobedi Zvezde nad Monakom. Videćemo da li će biti isto ako Partizan, ne daj bože, večeras pobedi Baskoniju.
5

56789

pre preko 1 godinu

DA IGRA PROTIV ZVEZDE BILO BI MOCNA BASKONIJA
C

Cinjenica

pre preko 1 godinu

Baskonija je bez odlicnog Hauarda tezak prosek od kluba,poput Bajerna a mozda i slabija,svi zivi se bukvalno sprdaju sa njima kad gostuju van Spanije!
G

Gos

pre preko 1 godinu

Svi se sprdaju, zato su u vrhu tabele
A

AR

pre preko 1 godinu

ovaj batica sa slike vredi Panter + 1m la ga no
M

Midrac

pre preko 1 godinu

U EL je pravilo kada svinod tebe ocekuju pobedu ti se us…i skratiti se ruka i cao.Realno gledano nije to sad ostalo je ceo drugi krug,nije tako,ostlo je 14,15 utakmica ali kakvih i fde se gostuje i ko dolazi ovo je za Partizan bas must win,a bas zbog toga mogu da se totalno blokiraju ali usotalom na muci se poznaju junaci so sada si mogao da igras ispustili smo pobedu sta da radimo ali sada vise ne mozes da imas taj alibi niti da dopustis sada mora da se pobedjuje.A opet to sto Baskoniji ne igra Haura samo je sada jos veci pritisak na Partizanu a olaksanje opustenija da bude Baskonija. Iskreno bih voleo da Partizan dobije ali nekako ove sezone a i gledajuci proslu sve kad je bilo mora Parrizan je pao pod pritiskom
M

Mop

pre preko 1 godinu

Volim da Partizan izgubi iskljucivo zabog tebe.
G

Gostу

pre preko 1 godinu

Kao zadrti zvezdas, nikad ne bih pomislio, ali eto veceras nam u nasem interesu treba vasa pobeda!
N

Ne treba nam

pre preko 1 godinu

VAMOS BASKONIA
s

sportski pozdrav

pre preko 1 godinu

A ja da ti kazem da bih voleo da oba tima udju u 8 iako ste vi za nijansu u boljoj poziciji. Ne podnosim corketa al to je zbog njegovog cv-ja.Al da razjasnimo,ne podnosim nikoga u kk i fk oba kluba bas zbog toga. I glavnog
G

Grobarija

pre preko 1 godinu

I zvezda bez 5,6 igraca gazi redom, tako da treba biti oprezan, mada su ovi bez haurda realno kanta od ekipe
1

1992

pre preko 1 godinu

Pa vi jeste možda bez 4 5 igrača kad imate 20 igrača na raspolaganju i imate luksuz da Raduljica sjedi i maše peškirom. To nema niko u Evropi.
t

torki

pre preko 1 godinu

@1992...ne samo 20 nego imamo 29 igrača a Raduljicu plaćamo da maše peškirom vama svaki put kad maše. Takav mu je ugovor
G

GrobarNBGD

pre preko 1 godinu

Ovo ako ne dobijemo, to je to od ove sezone. A sve nam se nacrtalo oni bez ubedljivo najboljeg igraca a mi kompletni pred punom arenom. Veceras je biti ili ne biti.
B

BvW

pre preko 1 godinu

Samo da Nedović ne dodje u Arenu večeras
L

Luis Vitton

pre preko 1 godinu

Samo da Mirotic dodje u dvoranu u Podgoricu, a onda i u petak u Litvaniju.
B

Baskonija je prosek

pre preko 1 godinu

Realno, ova Baskonija bez ovog Hauarda koji moze da ubaci 5 trojki za 10-a minuta je cist Prosek od kluba,recimo na nivou Cedevite i slicno! Ako izgubite na domacem terenu od ovakve amaterske Baskonije bolje da se ugasite i prestanete da igrate kosarku za uvek!
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

За увек или заувек??????
N

Nedovic iz ugla..

pre preko 1 godinu

@crno na belo... za uvek!
C

Czz

pre preko 1 godinu

Pa igrali su skorije protiv cedevite.. nije bilo bas kako su htjeli. Partizanu nedostaje kapiten srbin. Neko ko ce da smiri razuzdanu bandu kad krene da siluje a ne ide. Jer Zeljko je davno to raspustio, kao da nema nikakav autoritet osim sto urla i psuje pored linije.
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

За увек или ЗАУВЕК?Питање из основне за овог Недовића...😃😃😃
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

Bez Hauarda su dobili Real. Nikako nece biti laka utakmica kao sto se misli. I nisu u vrhu EL tabele slucajno, a u ACB dele prvo mesto. Morace Partizan da igra najbolje moguce da bi ovo upisao kao pobedu.
N

News26

pre preko 1 godinu

Važno samo da Nedović ne igra
G

GdeSuIzjave

pre preko 1 godinu

Gde je velicanje Zvezde, kao sto velicate Partizan posle slucajnih pobeda? Zato cete biti zaista na dnu na kraju, veceras vam je biti ili ne biti, a tada ruka zadrhti za tri poena, a vi nemate akciju kod Zoca i ne igrate odbranu. Tako da preostaje vam da omalozavate Zvezdu
R

Rodman1986

pre preko 1 godinu

Jesi dobro ti?
1

19GR70

pre preko 1 godinu

Zvezda je mnogo pametnije ulozila novac u tim nego mi. Mi smo skupina divljaka kojima se kosarka svodi na pucaj do neiznemoglosti.Ako sut ide mozemo se nadati pobedi a ako ne ide,nema nas nigde. Plasim se da ce Zvezda sa onakvom odbranom u pioniru da nas pregazi kao plitak potok.Opasnu kosarku igraju. Ne mogu ni da zamislim kada im se nakon Vildoze vrate Ivanovic,Martin i naravno Kampaco bude registrovan.Ja sam ubedjen da su bili kompletni da bi oni bili sada u prve tri ekipe na tabeli.
д

дуда

pre preko 1 godinu

Ау комшија свака част!!Заиста си добро описао Звезду.Вама је добра ствар што играте пред својим навијачима али тим је заиста дивљачки шут анд ги..Поздрав
D

Digger 79

pre preko 1 godinu

To sam i ja rekao. Imaju bolji tim,mozda kada se sve sabere ne skuplji ali bolji tim svakako imaju.Zeljko je doveo sve koje je zeleo ali dzaba kada oni ne mogu da osecaju isto sto u Zvezdi osecaju domaci igraci koji igraju. Nekada su nam igrali Velickovic,Tripkovic,Bozic,Pekovic,Kecman i slicni.Takvi igraci su nam bili kapiteni i vodili ekipu a ovo danas ne lici ni na sta.Kao sto si i sam rekao,divlja kosarka gde svi sutiraju trojke,kao da nista drugo i ne znaju.Nikakve akcije nemamo.Svaka cast Zeljku ali on ne ume da stvori igraca vec da kupi gotov proizvod,On ne bi ni dosao kod nas da mu nije obecano pod jedan da ce igrati evroligu i pod dva da ce imati odredjeni budzet da moze da kupuje.Naravno,nema budzet kao sto je imao u Feneru i Panati ali za nase uslove on ima ogroman budzet koliko god mi sami sebe lagali da ga nema.Sinoc sam odgledao cigane,sta znace domaci igraci i koja borbenost u njima. Cini mi se da su od 92 poena 83 dali domaci igraci i jedino Vildoza devet poena.A kod nas mi hvalimo domace igrace koji igraju protiv Cibone i Zadra,lozimo se pisemo kako napreduju kod Zeljka.Pa da napreduju igrali bi evroligu kao sto kod cigana igra mali Lazarevic recimo.Svako ko malo razume kosarku vidi kakav je taj mali defanzivac.Novi Lazic iz najboljih dana i to nadogradjeni.Takodje sam i ja jedan od navijaca koji se boji gostovanja u pioniru.Mi tamo mozemo pobediti samo ako njih ne bude nista islo.
G

G

pre preko 1 godinu

Ta silna Zvezda koju si nahvalio opet nece igrati top 8. Upamti sta sam ti rekao. Pozdrav
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Realno jači su od nas.Nama treba ozbiljan plej da bi bili konkurentni i još jedan centar kao zamena Lesoru.Onda bi bili ozbiljna ekipa.Realno nemamo para za to.Jer da imamo odavno bi popunili te pozicije.Zvezda je realno jača,ali da bi nešto ozbiljnije uradila u EL mora da ima bolju peticu.
g

glavati

pre preko 1 godinu

Zvezda ce igrati top osam, zapamti sta ti tvoj tata kaze.
1

19GR70

pre preko 1 godinu

Toj Zvezdi koju ja ne mrzim za razliku od tebe su cistu pobedu ukrali protiv Barselone i ona bi sada bila u prvih 5-6 ekipa.Mozda ce im bas ta ukradena pobeda faliti za top osam ali ih koci i to sto su 50% oslabljeni neigranjem dobrih igraca zbog povreda i ovog Kampaca koga jos uvek ne mogu da registruju.Da su u punom sastavu,tek onda bih se brinuo za nas.Mi smo svoj limit dostigli,napalimo se kod kuce i to je to.Meni kao navijacu nije dovoljno da mi se Lesor vesa po obrucu i plazi,da mi Aleksa steze misice.Nisam klinac da bih se na to lozio.Ja komentarisem kosarku kao sport i necu da lazem sebe da smo bolji od komsija kada nismo.I po meni,oni imaju vece sanse za top osam nego mi.Mi u borbi za top osam svim ekipama gostujemo.Valensiji,Zalgirisu,Efesu,Zvezdi,Milanu,Virtusu...
G

G

pre preko 1 godinu

Gledaj ih sto pucaju minuse. U narednim kolima gostujete Zalgirisu, Virtusu, Armaniju, Makabiju. Jedino docekujete Partizan. Nakon poraza u derbiju kuci dolazi do pada forme i definitivno gubitka sanse za f8. Zivi bili, poz
P

Provokator.

pre preko 1 godinu

VAMOS BASKONIA.
D

Dalibor CZ

pre preko 1 godinu

Nevjerojatno koliko Partizan ima srece svi im protivnici dolaze osakaćeni dok njih povrede zasada zaobilaze ali neće moći ni tako dovijeka. Zvezda da je imala ovoliko srece ladno bi bila prva.
G

Gost1978

pre preko 1 godinu

a vi nas bez koprivice dobili jedva
с

стари гробар

pre preko 1 godinu

Партизан је сезону почео и играо неколико месеци без Смаилагића, Аврамовића, Копривице, били на кратко повређени Ексум и Папапетру...тада ниси причао о скраћеном ростеру
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Далиборе има у животу и важнијих ствари од остављања истог коментара на свим вестима о Партизану
K

Kombaina Vrshachka

pre preko 1 godinu

Druze, za Real protiv vas nisu igrali Hezonja, Dek, Rendolf, Rudi, a Ljulj je igrao nepunih 5 minuta i opet izgubiste 20 razlike.
G

Gost1312

pre preko 1 godinu

Partizan večeras gubi....živi bili pa videli!!!!

Forzza

pre preko 1 godinu

Velika greška u sastavljanju tima iskreno jako loše što partizan razigrava strance a nema mesta za prave grobare kao što su deki todorovic iz acb lige, neno dimitrijevic iz uniksa koji je doktor za madara, trebali smo potpisati alibegovica koji je sada u cedeviti a ne ovog levaka slovaka, ovde ima mesta i za gagija milosavljevica velikog kapitena, nema veze ako su dimitrijevic i alibegovic reprezentativci makedonije odnosno bosne ali imaju momci kvalitet za ovu ekipu i sigurno sa ovim igracima bi bili jaci i borbeniji za 20-30% ali jbg sta je tu je nema kukanja samo napred ka top8 pa sta bude
g

gost grobar

pre preko 1 godinu

Gagi ne moze vise da igra kosarku na Evroligaskom nivou.
M

Mop

pre preko 1 godinu

Poprilično se slažem. Onaj Naneli ne može jednu utakmicu da sastavi od kad je došao
K

KecmanIzFMPa

pre preko 1 godinu

E bas moze, kao i Lazic, ali ti ne znas da cenis sopstvenog kapitena, zato cete imati sve manje domacih igraca.
@

@forzza

pre preko 1 godinu

Ma jasta kako da ne,svaki igrac koji valja u Evropi i EL a preziva se na IC je vas "navijac" od malih nogu,bukvalno od obdanista haha...ako ce mo tako po toj logici onda je i Nedovic takodje vas navijac i on se preziva na IC....🤣
g

gagi moze

pre preko 1 godinu

...ne vidim zasto gagi ne moze, kao sto ovaj rece ako mogu lazic i markovic, ne treba da bude nosioc vec da odigra 10-15 min da odmeni startere i donese iskustvo i cvrstinu, da ne govorim o tome sto partizan nema boljeg defanzivca u timu od njega,,,
S

Spartanac

pre preko 1 godinu

Iz svog srca navijam večeras za vas komšije igrajte za nas....krajem januara vam uzimamo meru u Pioniru!
p

pandamonium

pre preko 1 godinu

Bakonija dobija u regularnom toku
G

Gost 1999

pre preko 1 godinu

Idemo Zoc, kreni po osvetu pa u propast. haha
r

reb8888

pre preko 1 godinu

...ko bi rekao pred pocetak sezone da ce posle 20ak kola, na tabeli zvezdu i partizan da razdvaja dvostruki prvak evrope...moze li neko da zamisli slicnu situaciju u fudbalu :)
M

Mangulica

pre preko 1 godinu

Gledam tabelu,ladno ona ukradena pobeda Barselone je odnela Zvezdi sesto mesto na tabeli. Borili bi se za sam vrh tabele.
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

Ukradena pobeda protiv Barse, poraz od Panatinaikosa i Armanija kod kuce su jedini kiksevi ove sezone. Sa tim pobedama bili bismo na vrhu tabele.
M

Mangulica

pre preko 1 godinu

Ne racunam poraze zasluzene na terenu jer smo nekada srecno pobedili a nekada nesrecno izgubili kao protiv Panatinaikosa. Ovde govorim o pobedi koja je morala da se upise Zvezdi zbog nevidjene kradje. Od Armanija nismo nesrecno izgubili,likovi su celu utakmiocu vodili i terorisali trojkama.
D

Djuradj

pre preko 1 godinu

A jel mozete vi da se dopisujete na nekoj vesti o Zvezdi, a ne na najavi Partizanove utakmice. Kakve veze ima Miroticev korak sa ovom utakmicom?
g

gunnersi

pre preko 1 godinu

@djuradj nema nijedne vesti o Zvezdi posle fantasticne pobede sinoc, pa moramo na nekoj kosarkaskoj vesti da komentarisemo.
4

444

pre preko 1 godinu

Ako ne zaustave ovu dvojicu Litvanaca izgubice
J

Jagnjilko

pre preko 1 godinu

Igra li ko kompletan protiv Partizana ? Evo i Valensija osakacena igra protiv njih sledece kolo.
4

403440

pre preko 1 godinu

Nemoj tako, Valensija ih osakacena dobila u sred bg
d

da li je

pre preko 1 godinu

Real bio kompletan ili Monako protiv vas?
a

aezakmi

pre preko 1 godinu

Protiv Zvezde od pocetka sezone niko nije odigrao kompletan. Primera radi, Zalgiris i Real su igrali bez 3 igraca.
M

Mop

pre preko 1 godinu

I? Deluje da ti više voliš da Partizan izgubi nego da Zvezda dobije. To nije normalno čovek. Daleko je od normalnog.
G

GostRS

pre preko 1 godinu

Valjda ih naklamfa Vanja i izmlsti glavom u stilu Lesora :D
u

uzicanin

pre preko 1 godinu

Kao onomad Mitrović u Buducnosti kucccoo
M

Mutommbo

pre preko 1 godinu

Partizan će demolirati Baskoniu. Pobedio bi ih i da su kompletni, a ovako sledi +20 za Partizan. Šteta za Makabi, ali će do kraja ligaškog dela Partizan biti veoma blizu TOP 8.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Pa i realno je da skuplji tim kuci pobedi jeftoniji tim posebno ako gosti dolaze bez glavnog igraca... Iznenadjenje je da Baskonija ima bilo kakvu sansu
@

@DS1989

pre preko 1 godinu

Inace, naucno je dokazano da skuplji tim uvek pobedjuje. Zato i vi nas pobedjujete je l da?
X

X

pre preko 1 godinu

Pazi ovog repclicira sam sebi...
P

Paunn

pre preko 1 godinu

Ako ovo izgubimo nek se Obradovic zapita a Panter dovidjenja!!!