Bili Beron (© Star sport)
Bili Beron (© Star sport)

Beron o povratku u Zenit: Bilo je teško, loše sam spavao

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.03.22. | 09:45

Uspeo sam da se izborim da posle ove sezone budem slobodan agent

Konflikt u Ukrajini uticao je na svet sporta. Košarka... tačnije Evroliga je prva rešila da suspenduje ruske klubove, a većina internacionalaca iz tih klubova je odlučila da napusti Rusiju, među njima su bili i nekadašnji igrači Crvene zvezde Bili Beron i Džordan Lojd koji su imali sjajne uloge u Zenitu. Međutim, posle određenog vremena obojica su se vratili u klub. Beron objašnjava šta se sve dešavalo i zbog čega se vratio.

Zenit je igrao sjajno ove sezone, bili su sigurni za plasman u plej-of.

Izabrane vesti

"Mislim da ove godine, sa onim što smo imali... Definitivno smo imali priliku da odemo na Fajnal-for. Prošle godine smo bili na jednu utakmicu, bili smo blizu, a ove godine smo bili na najvišem nivou naših sposobnosti i potencijala. I prestalo je tek tako. Trebali smo da igramo sa Barselonom, završili smo sa vežbama i saznali da oni neće doći. Odatle je sve krenulo i samo stalo, samo tako. Bilo je teško“, rekao je Beron i dodao:

"Potpisao sam ugovor na dve godine pre ove sezone. Kada sam se sa porodicom vratio kući, bilo je mnogo neizvesnosti. To mi je donelo mnogo straha i stresa. Nisam dobro spavao, bilo je toliko znakova pitanja. Moj tim je imao prava nad mojim ugovorom i FIBA mi nije pomagala. Ne znam da li će igrati u Evroligi, a ja imam 31 godinu i želim još da se tamo takmičim".

Kako sada stvari stoje Beron posle ove sezone neće više biti igrač Zenita.

"Uspeo sam da se izborim da posle ove sezone budem slobodan agent. Ali zbog toga sam morao da se vratim i da završim sezonu ovde. Zenit je bio okej sa tim. Dopustili su mi da preuzmem kontrolu nad situacijom i odlučim šta ću uraditi".


tagovi

Bili Beron

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara