Komentari na vest

Bili Beron izabrao Armani

б

бартендер

pre gotovo 2 godine

“прва праћка” са 2,2 тројке у просеку? 6 поена?
x

xyz

pre gotovo 2 godine

op trt gevezn zajn :DDDDD
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Dobro je, plasio sam se da ce stoka da ga pojuri posto je bivsi igrac Zvezde, a para imaju. To bi i uradili da vec nemaju Pantera na dva. Beron je po meni mnogo bolji igrac. Mi svakako para za njega nemamo ni blizu, plata mu je verovatno blizu milion.
U

Uzicanin

pre gotovo 2 godine

Da dodje oval kolovodja kod nas ja bi odma poceo da navija za drugi klub.
A

Alo bre

pre gotovo 2 godine

Pa nismo mi drzavni projekat kao partizan da dovodimo Berona zna se ko to moze da dovede iz Armanija direktno igrace.....
F

Fica91

pre gotovo 2 godine

Ma da, sve si u pravu, posto su Holins, Vajt, Kalinic, Volters i Markovic prosle sezone igrali za Zitko Basket, Tamis, Okk Beograd, Mladost Zemun i Crnokosu Kosjeric a nikako za Zenit, Pao, Valensiju, Uniks i Virtus.
a

ajde udahni

pre gotovo 2 godine

Beron je igrao za Zenit a ne Armani ajde polako popij vodu udahni vazduh, znam da ti nije dobro ali moras a budes jak, veliki si decko.
D

Dosta spina vaseg

pre gotovo 2 godine

Te sve sto si si naveo ne mogu da se porede kada dovedes dok igras Evrokup igrace koji su igrali F4, cena nije ista , tj 3x je veca.
D

Drvo

pre gotovo 2 godine

Holins nije ni igrao u Zenitu, kao ni vajt u Panati. Bili 11, 12 igrac tima, vi ste doveli Pantera i Lideja iz prve petorke F4 tima. Razlika je nebo i zemlja. Igracima koji ne igraju plate padaju, onima koji su u prvih 5 tima koji je u F4 plate lete u nebo.
F

Fica91

pre gotovo 2 godine

Evo dobro, sve ste vi u pravu. Kad Partizan dovodi slobodne igrace on ih privoljeva svim deviznim rezervama i penzionim fondom Srbije, a Zvezda kad dovodi slobodne igrace oni obavezno prvo gledaju je li skroz propali 12.igrac evrlogiasa i ponude mu umesto plate kasiku kacamaka i Drazinu sliku i on kaze naravno brate sve za majku Srbiju u inat milionerima iz Humske. Zvuci skroz smisleno, zar ne ?
G

Gost6678

pre gotovo 2 godine

sta ti pričaš ti, pa nema veze dal je slobodan ili ne, prosto tržišna vrednost igraca, zna se koliko koštaju vrhunski igraci a pogotovo igraci koji su dobro odigrali f4, kada je zvezda dok je igrala evrokup mogla da dovodi slične igrace nikad? a vi možete jel?
F

Fica91

pre gotovo 2 godine

Sto se toga tice, evo na primer Dzamar Smit, proslogodisnji mvp Evrokupa, sjajan igrac za evro okvire, provede celu sezonu u Bahsehiru, koji igra fiba evrocelendz(4.takmicenje po rangu u evropskoj kosarci). Ma koliko bi se vi bolje osecali da smo Pantera i Ledeja privoleli zlatom, blagom i dukatima, i rekli mi samo uzimamo f4 igrace koje zeli ceo svet i Evropa. to ocito bas i ne stoji, jer svi Panteri, Ledeji, Dzamar Smitovi, Holinsi i Kalinici ovog sveta igraju samo za jednu stvar- pare, dolare, genge. I sutra nije utakmica za spas duse ove zemlje, nego 12 placenika na 12 placenika, pobednik ima tu cast da bude 13.u evroligi dogodine i da trosi malkice vise drzavnih para od drugog, tako da ono smanjite dozivljaj malo.
B

Bili Trokorak Beron

pre gotovo 2 godine

Ne znam da li su u Pallacanestro-u dozvoljena tri koraka?
G

Gost9

pre gotovo 2 godine

Armani dovodi I Pengosa.
S

Skeptik

pre gotovo 2 godine

Pise u tekstu...
G

Gost32

pre gotovo 2 godine

Cekaj zar Bili nije potpisao za zvezdu Bili Bjelica i Lojd , vise i nemate za koga da se vezete E da mozda polupani Guduric hahaha Strasna zvezda izbacuje igrace i domace i strane Uuu jovic strasan nislij ahahahah
L

Lupetanje

pre gotovo 2 godine

Ma nismo ga ni hteli, ispusena mustikla, kome ovaj jos treba, izdajica ionako ga nikad nisam ni gotivio. A ako se nekad vrati onda cemo da mu ljubimo noge pevamo pesme i volimo to mi delije najbolje znamo. Pa setimo se Mitrovica i Kalinoglua, koja mrznja prosle godine a danas im skandiramo. Poznati smo u svetu po tome
K

K R O J F

pre gotovo 2 godine

Ne diraj Kalinoglua
M

MVPČAČAK

pre gotovo 2 godine

Što reče ovaj Krojf,ne diraj Kalionglua,nije on ništa kriv,sve su zakuvali njegovi šefovi,na drugi način ne umeju.

Mr 007

pre gotovo 2 godine

Neeeee😂,jbga
G

GostLazar

pre gotovo 2 godine

On bese pricao da bi se vratio kod nas??? Ahahahahah
v

voli covek

pre gotovo 2 godine

Ali nema ga onaj sto je pisao tri dana kako je Beron zavrsen i kako su Grobari na ivici nervnog sloma aahahahahahahhahhah ovaj odbio da se vrati na casove cokijeve ljubavi, ionako je igrao za rucak veceru i dva negazirana pica u zvezdi. Pokojnoj naravno, od 2011 godine. Pa nista dileje cuj mene delije, dileje, pocastimo ga salvom uvreda ako bude gostovao pa cemo posle da mu skandiramo i ljubimo noge ako se nekad vrati.Nije nam tesko znamo to, kao sa Kalinicem i Mitrovicem, kopi pejst.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 2 godine

Pa da, jednog dana. Tacnije, rekao je da ne bi imao nista protiv. Al to jednog dana nije svakako ovo leto. Covek je kod nas igrao nerealno, a danas je bar 20% bolji. Nije realno da igrac tog kalibra dodje u zvezdu, ide uzima milione, zabole ga.