Komentari na vest

Bogdan, Vasa, Pokuševski i Jović da odmore, pa pripreme za Pariz; Svi ostali na čekanju

g

gost123456789

pre 13 dana

Страшна петорка. Мицић плеј Богдан бек, Поку крило, Јовић крилни центар, Јокић центар. Може остварити циљ пласман у финале.
S

Stranac1

pre 15 dana

Bogdan i u dobro i u zlu. Micicu je umrla Keva i igral je ceo Turnir a nije isao Majci na sahranu. To nije mala stvar ljudi. Jovic je obijasnio Amerima sta znaci igrati za Srbiju, ja njegove Suze protiv Nemacke nisam zaboravio a sigurno nije ni on. Pokusevski nikad nije se odazvao da zaigra za Reprezetaciju. Vecita zamena, vecita Klupa, Rodio se u Americi i ma Klupi a kad treba da se igr aza Srbiju onda mu slomnjene Koske i Noge. Kako izgleda kao da igra Pikado a ne Kosarku.
I

Istine radi

pre 15 dana

Nije Aleksej rodjen u americi.
D

Dajbrepare!

pre 16 dana

Nadam se onako Iskreno da ce Denver da ispadne u ovoj rundi kako bi ovaj nas Superstar odmorio, izgustirao konje i imao volju da igra jer nam treba kao za leba u Parizu. Ostali pored njega apsolutno Jovic 1 i 2, Avramovic, Marinkovic, Petrusev, Bogdanovic u sa stakama! Milutinov, Dobric, Guduric.. par imena ce vrv da izvise ali mora da se veruje matorom Splinteru i mozemo da napravimo novo cudo.
Z

Zvezdamijesveeee

pre 16 dana

Biće interesantno videti ovaj olimpijski ciklus jer ih od samostalnosti nismo videli puno tj samo 2 puta, što je ruku na srce porazavajuce.... OI je teško takmicenje, cetvrtfinale ti je glavna utakmica na tom takmicenju ako to dobiješ na korak si od medalje, naravno verujem u dobar rezultat ali u medalju teško jer ima tu jakih timova koji su trenutno u prednosti naspram nas. Sretno ko god bude igrao.
z

zimi123

pre 16 dana

Samo dva puta. A od samostalnosti bilo ukupno 4 olimpijade. Stvarno porazavajuce
Z

Za kosarku

pre 16 dana

I jeste porazavajuce, nismo mi neka tamo leva zemlja vec svetska sila u kosarci, epohalna reprezentacija.
E

Eseks

pre 16 dana

Imamo jedan od 3 najjaca tima po imenima,ako se svi odazovu..Nije ovo fudbal pa da tako pises.Sportski pozdrav i malo vise vere!!
Z

Zeleznik

pre 16 dana

@zimi123 2008, 2012, 2020. Samo 2016 smo uradili nešto. Za naciju koja sebe naziva "košarkaškom" to i jeste malo.
Z

Za kosarku

pre 15 dana

2012. nismo ucestvovali na OI.
Z

Zvezdamijesveeee

pre 15 dana

@Zimi od samostalena smo bili od 5 olimpijada na njih dve.
Z

Zvezdamijesveeee

pre 15 dana

@Eseks istina, ali imena pretežno ne igraju ulogu veliku.
2

2008, 2012, 2016, 2020.

pre 15 dana

Nije od 5 vec od 4 i nije Olimpijada vec Olimpijskih igara.
M

Milojko Arsenic's

pre 16 dana

Nadam se da je i Pešić svestan da je petrusev potencijalna "bomba" koja samo što ne eksplodira, odnosno da u svakom trenutku može opet nekog da prijavi i da sruši ugled reprezentacije i svih ostalih igrača. Zato se nadam da će Pešić imati pameti i da će doneti pravu odluku.
s

stari vuk

pre 16 dana

Ko zna Karija, zna i kako on radi. Dakle: Micic, Bogadnovic, Dobric, N. Jovic, Jokic - prva petorka. S. Jovic, Avramovic, Guduric, Petrusev, Milutinov - duga postava. Samo su preostala dva mesta upitna: a najblizi su Marinkovic i Davidovac. Topic, Đurisic i Plavsic su buducnost nakon olimpijade, Kalinic je zavrsio nazalost, a bio bi jako koristan,Lucic je rovit i nece se rizikovati, a Smailagic i Mitrovic su solidni klupski igrac za ispomoc u kvalifikacijama kada ne mogu da igraju nabolji. Bronzu bih smatrao za zlatnu medaju, kad apogledate koje sve i koliko jake ekipe igraju na Olimpijadi: SAD, Kanada, Australija, Spanija, Francuska...
c

culmi91

pre 16 dana

Bate,realno ako odemou najjacem sastavu,priznajem samo Amerima unapred da su jaci od nas...Francuzi uz 6og igraca u vidu sudija i 7og u vidu publike pa opet nisu bolji od nas...Spanci,Kanadjani,Australijanci,jesu odlicni,ali bolji sigurno nisu...Sad ce neko da mi kaze kako Kanadjani nisu...Pa lepo,u fibinoj kosarci jos uvek nisu...Mogu da nas dobiju,ali treba im najbolji moguci dan da bi se to desilo...
P

Pjer

pre 15 dana

Ima dosta istine u ovom tvom komentatu, ali iskreno Mislim da je Mitrovic siguran putnik, ne znam ni ja sto, ali ne bi bio za dzabe on zimus kapiten reprezentacije, a bili su tu i neki sigurni ucesnici za OI(Avramovic, Petrusev..) ne daje se tek tako kapitenska traka nekome. A i mislim da Pesic hoce da ide sa Jokicem, Milutinov i Mitrovic ciste petice. Petrusev cetvorka
А

Александар 1

pre 16 dana

Ако Калинић неће да игра онда ће Покушевски бити доста битан за наш тим, свидело се то неком или не. Добро је да 4 НБА играча већ одмарају, практично 4 стартера
K

Kg

pre 16 dana

Stojakoviću sine zašto spinuješ. Zašto Pokuševski da ide, po čemu je on nedodirljiv, sto puta odjavio reprezentaciju. Nemoj to da radiš. Da zauzme mesto nekom igraču koji se izborio za ovo a od koga ovaj Pokuševski nije bolji. Koji je bre on igrač, šta on igra, koji su mu učinci. Ništa. Ajde bre dosta sa tim.
@

@@@

pre 16 dana

Najjači su ovi koji ne čitaju dalje od naslova. Da si čitao tekst, kao što očigledno nisi video bi da je sve lepo objašnjeno. Niko mu ne garantuje mesto, ali da će biti pozvan na pripreme, biće. Bio je i pred Evrobasket pa je bio povređen, što ne bi bio pozvan sad?
S

Sf

pre 16 dana

Najjači si ti koji čitaš tekst a ništa ne razumeš. Ovog ne bih zvao uopšte jer je folirant koji je 3 puta pozvan i sva tri puta odbio. Da li ti sada dopire do mozga šta sam ja napisao. I nemoj više da mi se obraćaš balavac.
@

@sf

pre 16 dana

Vređanje samo pokazuje na kojem si intelektualnom nivou. Videćemo u junu. Da, jednom je odbio zbog NBA, posle bio povređen. Sad igra i zdrav je, najjače da neće biti pozvan.
R

Realna uloga

pre 16 dana

Bice MOZDA pozvan na neki siri spisak, a posle toga moze samo da gleda i hladi saigrace peskirima na treninzima...
S

Saaat

pre 16 dana

Ove godine navijamo da Denver sto pre ispadne, tako bi Jokic imao dosta vremena za odmor.
N

Nenad 92

pre 16 dana

Ne moramo navijati, izbacuje ih Minesota lagano...pa ce moci bez alibija da odjavi reprezentaciju po 5ti put da pokaze koliko mu je nebitan dres i narod Srbije...
E

Eseks

pre 16 dana

Ima negde prica kako je Jokic bio premoren i kako nije mogao da hoda od bolova nakon te sezone.Jednostavno se osecao iskidano i smatrao je da ne moze da da maksimum i da nije fer da nekom uzima mesto,posebno jer nije mogao da se stavi selektoru na raspolaganje od prvog dana..Ne branim ga al do meke mere znam sta je sportski bol i premorenost nakon nekog predugackog i preteskog takmicenja..
@

@@@@

pre 16 dana

Bez Micića smo uvek bolje igrali. Bogdanović i Jović ok ali Micić....
D

Dajbrepare!

pre 16 dana

Ima smisla, decko je kalibar Teodosica u svojoj glavi ali na terenu blaga senka! Jovic je po meni ispred njega kao kreator ali ne i kao suter. Mada kao organizator napada uvek mogu da budu Avramovic, Jokic, Bogdanovic. Imamo dosta opcija pod uslovom da svi zele da igraju.
K

Khal Drogo

pre 16 dana

Непотребан спин и некоректан према другим кандидатима за Париз. Ко ће бити у конкуренцији и којих ће 12 путовати на олимпијаду одредиће Пешић, а за то ће конкурисати најмање 26 кандидата по неком мом комотном увјерењу; Стефан Јовић (поз.1), Василије Мицић (1/2), Алекса Аврамовић (1/2), Никола Топић (1/2), Огњен Јарамаз (1/2), Стефан Миљеновић (2/1), Богдан Богдановић (2/1/3), Марко Гудурић (2/1), Вања Маринковић (2/3), Огњен Добрић (3/2), Алекса Раданов (2/3), Никола Ђуришић (2/3), Никола Kалинић (иако је снисходљиво најавио крај, коначну ће рећи Пешић, ако процијени да може бити од користи неће ту бити проблема, 3/4), Владимр Лучић (3/4), Дејан Давидовац (3/4), Никола Јовић (4), Душан Беслаћ (4), Филип Петрушев (5/4), Ален Смаилагић (4/5), Тристан Вукчевић (4), Алексеј Покушевски (4), Никола Јокић (5), Никола Милутинов (5), Лука Митровић (5), Урош Плавшић (5) и Душан Ристић (5). Коначна одлука је Каријева који ће од наведених изабрати 12 који ће по њему као тим најбоље фукционисати. Оно што је једино извјесно, којих год 12 изабере, сви играчи и стручни штаб учиниће све колико је до њих да обрадуију нацију, за колико ће бити довољно, видјећемо у Паризу.
B

Boogy

pre 16 dana

Tužno je što se raduju navijači, čak i savez da naši u NBA što pre ispadnu. Pa kako očekivati da takvi igrači kidaju za reprezentaciju kada se radujete njihovim neuspesima? Licemeri
B

BasketbOlo

pre 16 dana

Vasa Mijić, Bagdanović i Jević su sigurni. Pokušajski i Vučević 1-na-1 za put u Pariz
H

Hayvan

pre 16 dana

Vucevic igra za crnu goru
M

Mister M

pre 16 dana

Pokusevski? On ne bi smeo biti u 12 jer nije pokazao apsolutno nista u dosadasnjem delu karijere.
K

KNRC

pre 16 dana

A i vise puta je ispalio reprezentaciju...
D

Dzi

pre 16 dana

Bas tako. Srecno njemu. Ali za olimpijskih 12 sigurno nije.
D

DDF

pre 16 dana

Pokusevski moze da bude na sirem spisku za pripreme,odlazak na OI za njega je neostvariva zelja
K

Koga na rezervnu cetvorku

pre 16 dana

1) Micic/S. Jovic/Avramovic, 2) Bogdanovic (Marinkovic uvek pre Gudurica), 3) Lucic/Dobric, 4) N. Jovic (???), 5) Jokic (Milutinov, Petrusev).
D

Dzi

pre 16 dana

Lucic je penzija i prevazidjen...pride sklon povredama, treba nam 12 najboljih od 12 najspremnijih...mozemo da volimo koga hocemo...turnir je turnir, prvo zdravi igraci
K

KNRC

pre 16 dana

Nikakva on penzija nije, a sa razlogom sam stavio tu kosu crtu izmedju njega i Dobrica. Igrace Lucic hteo ti to ili ne.