""
""

Bogdanović: Nismo spavali dve noći posle Litvanije, ali i ovo je veliki rezultat

Vreme čitanja: 1min | ned. 20.09.15. | 17:19

“Ako se izbori plasman na OI u Riju i tamo napravi rezultat, mislim da će se i ovo brzo zaboraviti, a onda će i nama da bude lakše“, zaključio je košarkaš Fenerbahčea

Košarkaši reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović rekao je da ne zna šta se desilo sa ekipom koja je izgubila poslednje dve utakmice na prvenstvu Evrope, ali je istakao da i osvajanje četvrtog mesta predstavlja uspeh za Orlove.

Izabrane vesti

Selekcija Srbije danas je u Lilu izgubila od Francuske sa 81:68 u utakmici za treće mesto na EP.
“Bila je teška utakmica. Hoću da kažem da sam veoma ponosan na saigrače, imali smo nikad bolju atmosferu u ekipi. Naravno, nismo želeli da se prvenstvo ovako završi. Baš je teško igrati protiv Francuza na njihovom terenu. Ipak, napravili smo veliki rezultat, ali ostaje žal za medaljom“, naveo je on.

Celoj ekipi je poraz od Litvanije pao baš teško i nije uspela da se oporavi na vreme za današnji duel.
“Sve je išlo kako treba, a onda se desila ta Litvanija. Nismo spavali dve noći posle toga, stvarno je teško. Ne mogu rečima da opišem, žao mi je. Nismo uspeli da ostvarimo glavni cilj – plasman u Rio, a posle ni medalju za našu čast“, istakao je on.

Kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre održaće se početkom jula sledeće godine, a još se ne zna ko će biti domaćin.
“Ako se izbori plasman na OI u Riju i tamo napravi rezultat, mislim da će se i ovo brzo zaboraviti, a onda će i nama da bude lakše“, zaključio je košarkaš Fenerbahčea.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaEvropaEvrobasket 2015Bogdan Bogdanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara