Boriša Simanić (©Star Sport)
Boriša Simanić (©Star Sport)

Boriša Simanić hitno operisan, završio Mundobasket!

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.08.23. | 04:04

Novi peh za srpsku reprezentaciju

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Manile)

Loše vesti dobili smo u ranim jutarnjim časovima u Manili - Boriša Simanić završio je Mundobasket posle hitne operacije!

Izabrane vesti

Nakon utakmice za Južnim Sudanom, reprezentativac Srbije Boriša Simanić je zbog povrede završio takmičenje. U duelu ispod koša Srbije, pred kraj jučerašnjeg meča, Simanić je dobio jak udarac laktom u predelu bubrega. Procena sudija, čak i nakon gledanja ponovnog snimka je da prilikom udarca nije bilo namere, ali Simanić zbog bolova nije mogao da nastavi meč.

Odmah po izlasku iz igre, Boriša Simanić je upućen na urgentno odeljenje bolnice u Manili, gde je prvo zadržan na ispitivanju, da bi u toku noći pod nadzorom doktora reprezentacije Srbije, prof. dr Dragana Radovanovića i operisan.

Boriša se oseća dobro, bubreg i sve funkcije su sačuvane, ali je nakon operacije završio svoje učešće na Svetskom prvenstvu.

Novi peh za Srbiju, treći otkako je počeo Mundobasket u Manili... Ovaj poslednji nesumnjivo najozbiljniji zbog težine povrede. Dobro je svakako što se Boriša Simanić oseća u redu i što su sve funkcije bubrega sačuvane.

Brz oporavak želimo srpskom reprezentativcu i da se uskoro vrati na parket!



tagovi

Boriša Simanićkošarkaška reprezentacija SrbijeMundobasket 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara