Angola i Rodrigez, Printskrin Instagram
Angola i Rodrigez, Printskrin Instagram

Brajan Angola i basket sa Hamesom Rodrigezom

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 19:16

Košarkaš Partizana imao čime da se pohvali na Instagramu

Ovog leta je Brajan Angola igrao rolerkoster sa navijačima Partizana. On je kada je stigao među crno-bele potpisao ugovor sa opcijom za sledeću sezonu, a ni sada nije do kraja jasno da li ostaje ili ide. U jednom momentu je najavljeno da ide, pa da ostaje, i tako to traje sve do danas.

Pre nedelju dana je objavio sliku u dresu Partizana i stavio poruku "Spreman sam da se vratim nazad", a sa druge strane novi trener Vlado Šćepanović ga nije uvrstio u spisak igrača na koje računa. Slučajno ili namerno, videćemo. Na sve to, u klub je stigao Nemanja Dangubić koji je sličan tip igrača, pokriva iste pozicije kao i Angola.

Izabrane vesti

Angola je, inače, u redove crno-belih stigao iz Ostendea, a zbog cele situacije sa virusom korona i prekidom sezone nije uspeo da pokaže šta sve zna. Mada je utisak da je zadovoljio ponašanjem i igrama za to kratko vreme koliko je imao na raspolaganju.

Sada Angola provodi slobodno vreme u Madridu i to u veoma dobrom društvu. Znate da je Angola rodom iz Kolumbije, a danas se pohvalio na Instagramu protivnikom sa basketa. Igrao je ni manje ni više nego sa Hamesom Rodrigezom, svojim zemljakom.

Očigledno da se dobro poznaju, dolaze iz iste zemlje, pa je verovatno Hames probao da izazove Angolu na basket.

Još jedna novost kod Partizanovog Kolumbijca je i frizura. Bilo je tu i nekih dobrih zajedničkih akcija Angole i Rodrigeza. Pogledajte kako je sve izgledalo…



tagovi

Brajan AngolaHames Rodrigez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara