""
""

BRUKO, NAZAD NA FARMU! Urednik Telegrafa loptom pogodio Vujoševića

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.04.13. | 23:02

Aleksandar Jovanović, bivši učesnik Velikog brata i Farme, gađao trenera Partizana?!

 

Rečnikom koji dotični razume: Marš iz novinarstva i nazad na Farmu!!! Urednik portala Telegraf Aleksandar Jovanović napravio je neviđen skandal tokom večitog košarkaškog derbija između Crvene zvezde i Partizana i loptom gađao trenera Partizana Duška Vujoševića?!

Izabrane vesti

Naime, kada su igračima (što je i razumljivo) proradile emocije na terenu i kada su Davis Bertrans i Branko Lazić započeli opšti metež na terenu, Vujošević je prišao da razdvoji zavađene strane i to, bar naočigled, bez ikakve provokacije ka igračima ili navijačima crveno-belih. A čak i da jeste, to nikako ne opravdava postupak bivšeg učesnika rijaliti programa Veliki Brat i Farma, koji su dotičnog i "proslavili". Pre nego što se svojim "remek-delom" Sve tajne Farme i ustoličio kao jedan od lidera srpskog medijskog taloga.

Kad je već tako, nazad kod Vendi, Ave, Ekrema i ostalih "džet-set" ličnosti kojima je jedina svrha da zbog koje hiljade evra zaglupljuju narod... Možda je najbolje i da se ruku pod ruku sa Erom Ojdanićem prošeta do prve policijske stanice.

Jer, ovakav postupak, na stranu navijačko opredeljenje i lični stav prema bilo kome, sigurno zaslužuje "informativni razgovor" zbog kršenja Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim manifestacijama. U Engleskoj bi fasovao par meseci zatvorske ćelije barem.

Pa nek tamo instaliraju kamere da cela Srbija uživa u prostaclucima ovog huligana. Novinar, svakako nije.

Piše: Dejan Stanković
(dejan.stankovic@mozzartbet.com)


tagovi

Aleksandar JovanovićBerni EklstonFK Crvena zvezdaDuško VujoševićKošarkaška liga SrbijeFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara