Miroslav Raduljica (©MN Press)
Miroslav Raduljica (©MN Press)

Brutalni Raduljica nastavlja niz – 28 poena, 18 skokova i koš za pobedu

Vreme čitanja: 1min | ned. 01.11.20. | 13:03

Srpski reprezentativac odigrao još jednu odličnu utakmicu

Miroslavu Raduljici izuzetno prija život u Kini i to se vidi po njegovim igrama u tamošnjem prvenstvu! Jedan od kapitena srpske reprezentacije odigrao je još jednu brutalnu partiju u dresu Guangše i poneo herojski plašt pobednički košem na gostovanju Sičuanu za konačnih 97:96 (21:22, 26:30, 30:25, 20:19).

Iskusni centar je u novom trijumf Guangše skupio 28 poena (10/29 iz igre), čak 18 skokova, četiri asistencije, ali i osam izgubljenih lopti, a na terenu je proveo skoro ceo meč! Tačnije nešto manje od četrdeset sedam i po minuta (četvrtine u Kini traju po 12 minuta pr. au). Osim toga Raduljica je postigao i koš za pobedu na četiri sekunde do kraja.

Izabrane vesti

Podsetimo, Raduljica je u poslednje vreme odigrao nekoliko impresivnih rola. Pre samo dva dana je u porazu od Džongjue imao 31 poena, 12 skokova i dve asistencije. U nedavnoj pobedi nad Šenženom Raduljica je imao 24 poena za nešto manje od 21 minuta na parketu.

Odlične role Miroslava Raduljice mogle bi potencijalno da znače i reprezentaciji Srbije, u slučaju da Raduljica bude u mogućnosti da pomogne Orlovima u evropskim kvalifikacijama protiv Finske i Švajcerske u Espu.



tagovi

Miroslav Raduljica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara