Budućnost: Velika navala za Partizan, trebovano preko 7.000 karata

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.11.19. | 17:30

Biće zanimljivo u Podgorici u nedelju popodne

Vrlo zanimljiv meč nas očekuje u nedelju popodne kada prvoplasirani tim ABA lige, Budućnost, dočekuje Partizan koji je dobio derbi i u naletu je posle osvajanja TOP 16 faze.

Koliko je interesovanje za ovu utakmicu pokazuje i to da je Budućnost obavestila da skoro više nema karata za slobodnu prodaju. Morača će biti ispunjena do poslednjeg mesta.

Izabrane vesti

Trebovano je već više od 7.000 karata.
"Za predstojeću utakmicu Budućnost - Partizan vlada veliko interesovanje i klubu je prethodnih dana trebovano čak preko 7.000 karata. Budućnost Voli će pustiti u slobodnu prodaju 500 karata, što predstavlja maksimum, imajući u vidu sezonske karte, kao i prve pristigle rezervacije. Prodaja karata počinje sutra, 23. novembra na biletarnici SC Morača, od 12h", ističe klub iz Podgorice na svojim zvaničnim društvenim mrežama.

Budućnost je trenutno peva sa skorom od 6-1, dok je Partizan na deobi treće pozicije zajedno sa FMP-om i Primorskom. Sva tri pomenuta kluba imaju skor od 5-2.

Crno-beli posle pobeda nad Zvezdom i Ritasom traže nastavak serije, a očigledno je da će u Podgorici biti jako teško za goste s obzirom na atmosferu koja se očekuje i interesovanje koje vlada za duel koji se igra u nedelju od 18 časova.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara