Dušan Domović (AFP)
Dušan Domović (AFP)

Bulut: Ako budemo igrali kako najbolje umemo, niko ne može da nas pobedi

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.07.21. | 09:19

"Najvažnije je da se svi nađemo u komfornoj zoni"

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Tokija)

Juče je Dušan Domović Bulut povredio skočni zglob u meču u kome se Srbija mučila sa Holanđanima. Danas je na sličan način, u "foto finišu" pobedila i Poljake. Priznao je tada da fale njegovi poeni. A onda je on protiv izuzetno čvrstih Belgijanaca rešio da odigra do sada najbolji meč u Tokiju.

Izabrane vesti

Nizao je koševe kao na filmskoj traci. Ukupno 13 od naših 21 za konačan rezultatski slom rivala (21:14) pre poslednjeg zvuka sirene i nastavak stodostotnog učinka Srbije koja je jednom nogom u četvrtfinalu, ali i blizu direktnog plasmana u polufinale.

"Bio sam motvisan da poguram ekipu i po cenu poraza, jer baš smo se mučili sa igrom i prvlkačili protiv Holandije i Poljske. Oni su imali otvorene šuteve za pobedu. Baš sam se (protiv Belgije) potrudio da malo poguram ekipu, onako kako najbolje umem", rekao je Bulut, kapiten najvećeg favorita za olimpijsko zlato.

Već u prvim napadima videlo se da je ušao u ritam, bez obzira na čvrstu igru Belgijanaca.

"Otvorio sam dobro utakmicu sa neka dva, tri zicera, osetio sam da noga može da izdrži..."

Sa njegovim igrama na koje nas je navikao godinama, sada vse lakše diše.

"Najvažnije je da se svi nađemo u komfornoj zoni, da svako radi svoj svoj posao na najboilji način, a ako je tako, a svako od nas je na toj poziciji najbolji na svetu, ne postoji taj koji može da nas pobedi", dodao je Bulut.


tagovi

tokio 2020Basket 3na3Dušan Domović Bulut

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara