Strajin Nedović (MN Press)
Strajin Nedović (MN Press)

Bura u ABA 2 ligi: Trener Zlatibora prijavio protivničkog igrača zbog pretnji

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.04.24. | 10:25

Strajin Nedović na konferenciji za medije posle poraza od Podgorice na startu plej-ofa optužio Milutina Đukanovića za nedolično ponašanje

Završeni su prvi mečevi četvrtfinalnih duela plej-ofa ABA 2 lige. Očekivane pobede su na startu upisali subotički Spartak i novosadska Vojvodina, dok je treći srpski predstavnik, Zlatibor, uknjižio neočekivano težak poraz od Podgorice (89:113) zbog čega je pred praktično nemogućom misijom da u revanšu nadoknadi 24 poena razlike.

Bilo je burno na terenu, ali i iza terena tokom, ali i posle utakmice na šta je na konferenciji za medije ukazao trener Zlatiborčana Strajin Nedović optuživši protivničkog igrača Milutina Đukanovića za ponašanje koje ne priliči jednom sportisti.

Izabrane vesti

„Sjajna igra jedne mlade ekipe pada u drugi plan zahvaljujući igraču Podgorice Milutinu Đukanoviću, koji je s namerom u toku meča želeo da povredi našeg igrača, koji je već imao povredu te ruke. Nakon utakmice pretio je i psovao celu našu ekipu u hodniku, što je bruka i sramota, tako da tražim od ABA lige da reaguje, što sam naveo i u prijavi kod delegata .“, rekao je Nedović.

I pored svega toga, strateg tima iz Čajetine ne gubi nadu da bu njegova ekipa u revanšu mogla da preokrene situaciju i prođe u narendu rundu.

„U utakmicu smo ušli dekoncentrisano, ali i pored 24 razlike nije ništa gotovo, jer će Podgorica doći na Zlatibor, gde ćemo pokušati da stignemo zaostatak. Ništa nije nemoguiće i nećemo se predati.“

Revanši četvrtfinalnih duela igraju se narednog utorka i srede, a format je takav da dalje ide tim koji u konačnom zbiru dva meča ima više poena.

PLEJ-OF ABA 2 LIGE

Utorak

18:00 Zlatibor – Podgorica (prvi meč 89:113)

20:00 Spartak – Helios ( 84:71)

Sreda

17:00 Vojvodina – Sutjeska (89:84)

19:00 Široki – MZT Skoplje (69:85)



tagovi

ABA 2 ligaKK Zlatibor ČajetinaStrajin NedovićMilutin Đukanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara