KK Cedevita Olimpija
KK Cedevita Olimpija

Cedevita dovela Partizanovu metu i tako mu olakšala posao u Evrokupu

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.07.20. | 17:53

"Vazdušni prostor u Stožicama će biti potpuno zatvoren za protivnike". Ovako je tim iz Ljubljane predstavio Mangoka Matijanga

Pominjao se Panatinaikos, pominjao se Partizan, a na kraju je Mangok Matijang i zvanično potpisao za Cedevita Olimpiju.

Cedevita je novo pojačanje predstavila prvo na tviteru uz poruku: "Vazdušni prostor u Stožicama će biti potpuno zatvoren za protivnike sledeće sezone".

Izabrane vesti

Matijang je nosio dres Bahčešehira prošle sezone, tima koji se od danas našao u Partizanovoj grupi A Evrokupa za ovu sezonu. Tako je Cedevita na neki način oslabila Bahčešehir, Partizanovog protivnika.

Grčki Panatinaikos je dugo na listi želja imao Matijanga, ali se zatim okrenuo drugim rešenjima. Cedevita je posle odustajanja kluba iz Atine bila na pol poziciji. Na kraju uspela je da to pretoči u posao sa Matijangom.

"Matijang je igrač koga već dugo vremena želimo da vidimo u Cedeviti. Ekstremno smo zadovoljni što smo uspeli da dovedemo igrača koga je toliko evroligaša želelo u svojim redovima", rekao je Sani Bečirović.

Sam igrač je poručio da je srećan što je potpisao za Cedevitu i da se raduje narednoj sezoni u kojoj će se predstaviti ljubiteljima košarke u Ljubljani.



tagovi

Mangok MatijangCedevita Olimpija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara