Komentari na vest

Čović progovorio o Nejpirovoj plati i Duškovim izborima: Bjelica i Tobi ispred Monekea i Dejvisa

s

sms

pre 2 meseca

Znači, Duško Ivanović je krivac za sve...On je odabrao igrače a Čović se sa tim nije slagao ali nije jadan ništa mogao tu da uradi. Onda je posle petog kola oterao Duška za kaznu u Baskoniju da shvati kako je dobro imati Monekea i Brendona u timu. I Duško je shvatio to a Zvezda je posle njega počela da dovodi prave igrače kao što su Smart i Gilespi i sve je procvetalo..
T

To je to

pre 2 meseca

To je to
c

crnilo

pre 2 meseca

i opet je bolji od sfereropulolasa. dusko ispred sferopulosa si trebao da napises. pogresili ste opasno
c

cr24

pre 2 meseca

Igrace dovodi sportski direktor a ne trener. FMP je imao uspeha dok je taj posao obavljao Ratko Radovanovic, ovo sada je cirkus.
@

@ssss

pre 2 meseca

Znači ipak je doveo Tea bez da ga je trener hteo!
G

Godzila

pre 2 meseca

Al su se pomamili Ostojini botovi 😆
I

Ivan FCRS

pre 2 meseca

Grobari, nije problem da Covic ne prica istinu za neke stvari, ali mi to znamo i prihvatamo. Problem je sto se vi verovali i bogami vecina i dalje veruje, da je Limar izmislio pare ni iz cega izdigo partizan. Svi znaju koliko je novca gurnuto u partizan, a vi ste i dalje u fazonu, kao uprkos vlasti i Vucicu itd... Nemojte se ljutiti, ali ne znam kako se zove taj poremecaj.
д

дал те

pre 2 meseca

није срамота кад се погледаш у огледало?
a

asi.

pre 2 meseca

Mnogo novca je gurnuto u Partizan. A jos više u CZ. Sami ste prvi izbacili tabelu za period od 6,7 godina. I mi smo isto. Ukupno para sto od privatnika što od drzave CZ je dobila 95 miliona evra a Partizan za isti period 66. Recicete igrali EL. Da druže ali 95:66 a mi od tih 66 40 miliona u zadnje 3 godine. Aj uzmemo i da ste vi toliko dobili u zadnje 3. Ostaje 55:26,odnos za 4 godine pre Obradovica. Pa jel to normalno da se meri desetinama miliona,da bude duplo vise za vas. Kako onda iko može da vas ikada skine i pibedi ako se napravi drasticna razlika. Aj razlika 2,3,4 miliona u godisnjem budzetu pa ok al brate duplo pa nije normalno.Toliko razlike osigurava dozivotnu dominaciju vasem klubu a to nije ok. E sad ide ono najvažnije. Vi ste bukvalno podivljali od kada je došao Obradović sa prozivanjima a budzeti su nam isti!!! E zbog toga sva ova frka. Mi kad smo prozivali vas pre dolaska Željka radili smo sa pravom zbog duplog veceg vašeg budzeta a onda ste vi nas prozivali zbog budzeta kakvog ste i sami imali.
P

Pa majku mu

pre 2 meseca

Mesina dao izjavu koja steti Zvezdi? A koja je njegova kosrist od toga, je li Laso eto tek onako da izjavu da ga nisi kontaktirao, je li Itudis po pitanju Bjelice, Mesina po pitanju Nejpira... I svi eto tako iz ciste zlobe govore kontra tebe, da li je moguce da su svi oni neposteni, a u zivotu niti su imali afere niti su se bavili politikom, a kamoli u istoj stalno menjali strane, ti pun afera, stalno uz vlast i na sve to posten. Preskoci te teme ne vredjaj nam inteligenciju ili konacno ide i pusti sposobinije da vode klub da se konacno napravi nekakav iskorak.
L

Logika?

pre 2 meseca

Na klupskom sajtu objavi da je prošle sezone budžet bio 15 miliona, za ovu stoji da je 7 miliona Večeras izjavi da je ove godine 12 miliona plus putovanja i sve znači negde oko 15 16 miliona, što je za 20ak % više nego prošle godine? Je l može neko da pojasni matematiku? Sto dramova sedam dana 24 sata 9 kamenova...
m

mita i trta

pre 2 meseca

kako ne shvatas ,inflacija bre . Dinar je tim momentima u odnosu na evro bio gore ili dole pa zato cifre variraju
њ

њега не воле

pre 2 meseca

ни унук,нити пас кога храни...
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

jel kasno za Ponjitku ?? poslali bi ga odmah
ј

јоооојјјј

pre 2 meseca

љигавче....
p

patuljasti zlotvor

pre 2 meseca

jel moze doticni da objavi jednom odakle mu pare za placanje tolikih igraca i tih cifri ? takodje jel moze da objavi ko je oborio Raduljicu sa motora i kolika je bila premija za to ??
C

Chelsea1234

pre 2 meseca

Jel zna neko sta je na kraju bilo sa Bjelicom? Jel se skroz povuko ili ima sanse da zaigra u nekom sledecem periodu?
M

Mora

pre 2 meseca

da se šališ.
C

Chelsea1234

pre 2 meseca

Ne tebra, stvarno pitam
n

neverica7

pre 2 meseca

Gemathegreat koliko ti je dnevnica da pises komentare? Dosadio si svima
T

Top Gun

pre 2 meseca

Ne uzima ništa garantujem. Lik je bolid.

gemathegreat

pre 2 meseca

Šta od onoga što sam napisao nije tačno. Plaća me engleska država, hvala na pitanju i to dobro.
V

View

pre 2 meseca

Za ove grobare sto pisu kako verovati Covicu... Pa vi ste sa Ostojom nasli bilo sta oko poverenja da se pitate za Covica kako mu verujemo...
N

Nemoj

pre 2 meseca

Ostoju da mešaš sad. Vi ste uhvaćeni u laži. Čović je uhvaćen u laži. Dokazano. I kako sad da verujem takvom tipu?
R

Razlika

pre 2 meseca

Mi Ostoji i Vazuri posebno ne verujemo ništa, vi doktorima Excelu i licu sa poternice do koske.
h

humaka pfc_pfc

pre 2 meseca

Pa nas Ostoja nije nista slagao gluperdo, vec doveo klub od gasenja do A licence.. Uskoro ces biti obaveste
k

katkad

pre 2 meseca

A kad ces da pricas o svom clanstvu u DBu...
k

kk drugoligaš 71'

pre 2 meseca

Kada vas ugasi.
D

Dr.Čović

pre 2 meseca

O takvim stvarima se ne govori javno!

gemathegreat

pre 2 meseca

On je mnogo više kotiran od članstva zato samo i možete da mu pljunete pod prozor. Šta misliš kako je Andrejku izbacio iz kluba nogom u dupe do dan danas.
R

Rodjo73

pre 2 meseca

Pa ljudi jeli Vas sramota da slusate tog lazova. Cuj on kao zna koliko je Partizan potrosii gledaj druze u svoje dvoriste pusti ti nas. Kad god covek ima probleme on pominje Partizan frustriran covek Partizanom koji lazov i degenerik. Sram te bilo bre vise pusti vise Partizan bavi se Zvezdom a koliko vidim i vasi navijaci ga prozivaju.

gemathegreat

pre 2 meseca

Samo presvučeni i oni koji ne vide dalje od nosa.
S

Setimo se

pre 2 meseca

perioda kada su navijači zvezde optuživali Čovića da je grobar i da daje igrače Partizanu. 😘
K

Kako verovati

pre 2 meseca

Čoviću koji je DOKAZANO slao lažne izveštaje u Barselonu?
j

jbg

pre 2 meseca

Zašto bi Ivanović doveo Monekea u KK CZ Beograd kada su mu je potrebniji u Baskoniji?
k

kako ga nije stid

pre 2 meseca

joj kad bi Ivanovic hteo da kaze istinu ...al nece se spusta na nivo ovog dzukca
L

Luja

pre 2 meseca

Ma svi su krivi osim jadnog Čovića. Čovek je uspeo da za 12 miliona evra sklopi ovaj nakazni roster. To što je i ovakav sastav dovoljan da se rutinira smešni jogoslavenski klub ne može da opravda ponovni potop u EL. Čoviću, neznalico, odlazi.
P

Puljaj

pre 2 meseca

Taj klub će da vas rutinira u finalu Aba lige. A gledaćete ga opet u top8 protiv Reala u reprizi od prošle godine.
L

Luja

pre 2 meseca

@Puljaj, nećete ni stići do finala ABA lige. Nalemaće vas braća rođena iz Titograd.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

"Mnogo briga mnogo i problema ja sam Zvezdo sa tobom prošao, ovo što nam novi zakon sprema ja znam dobro proćiće i to, Zvezdo igraj Zvezdo sad pobedi, pretiće te baklje bubnjevi, čak i kada kosa mi osedi ja ću Zvezdo tebe bodriti" IDEMO PO TRIPLU KRUNU 💪💪💪
S

Setimo se

pre 2 meseca

perioda kada su navijači zvezde pevali simpatične pesmice supruzi Čovića. 😘

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Opet 12 miliona... Nebojsa je lik kao i svaki drugi politicar na ovim prostorima, lupeta sta mu padne na pamet, manipulise kad je gusto, kada se prica o parama uhvati se za odredjene brojeve, i vrti ih, i svi su drugi krivi za neke neuspehe, samo on nikad...
Z

Zoc u zatvor

pre 2 meseca

Da se ne lazemo ovo je neki maksimum sto je on uradio sa Zvezdom. Podigao je klub na jedan visi nivo i to mu je to. Vreme je da prepusti klub nekome sposobnijem....

gemathegreat

pre 2 meseca

Andrejki ??? Onog časa kad Čovke stavi nogu u vrata Andrejka je unutra. E taj film neće se prikaziva.
1

1980

pre 2 meseca

@gemathegreat Misliš da neće uspeti da Čoviću preuzmu klub?

gemathegreat

pre 2 meseca

@1980 Pa otkad je izbačen mnogo je vode proteklo. Šta misliš što se inače krenulo sa finansiranjem groblja. Obrati pažnju kako se besomučno pare guraju u njih da uguši Zvezdu i izbace Čovića. Tog dana kad Andrejka udje u Zvezdu Partizan se gasi usled nagomilanih dugova. A koliko je to lako najbolje ti pokazuje da dve tranše državnog i sponzorskog novca ne udju i ode Partizan. Zato je Čović dva puta rasprodavao ceo tim i kretao sa Alimpijevićem i ostalim neafirmisanim trenerima. Upravo kad je bio izložen takvom tretmanu.
a

asi

pre 2 meseca

Pricate bajke godinama da Andrej hoce da uzme CZ al hrabri Čovke ga sprečava😂 Tolika ste dečurlija da nemate mozga da shvatite da ako bi to bila istina da on želi da vodi CZ Čovke bi istog trena ustao i napustio klub. Inače bi iz fioke pred sudiju došli svi oni predmeti koji stoje zaključani. A imaju i mogučnost da vam zavrnu državne pare a privatnim sponzorima kažu nema sponzorisqnja CZ dok je Čovic u njoj. I naravno da bi svi poslušali. Tako je bilo i kada je oteran Dule iz Partizana pa te godine nam budzet bio 700000 evra. Deco bolje ćutati da drugi misle da ste glupi nego progovoriti i to dokazati😂 Ovo je za ove ispod što pišu bajke na tvoj komentar😂

gemathegreat

pre 2 meseca

@ Asi Idi pogledaj podcast kako je došao u emisiju. Čovek ceo život ima naviku da snima i čuva te snimke. Kada Čović bude padao a da to nije prirodnom smrću bar još 20 glava ide sa njim uključujući i predsednika suda. Čović nije neprijatelj koga želiš da imaš, zapamti to.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Raspisali se Purgeri, sve oni znaju samo ne znaju šta je to titula šampiona Srbije. Za 11 godina osvojili su samo 1 Aba ligu i 3 domaća kupa, dok Zvezda za to vreme ima 23 trofeja. Boli????
Z

Ziveo Nebojsa

pre 2 meseca

Ono kad imas klub sa 30+ mil drzavnim budzetom a opegla te Covic u sva TRI zadnja derbija sa duplo jeftinijim timom i duplo manjim budzetom,to je zaista neprocenjivo!
D

Danilo911

pre 2 meseca

Hahahah, a sta ti je spin masinerija.Pa druze jasno se videlo ko je vise zavistan od drzave.Imate 70% budzeta od drzave a Partizan 30%.Jadnici jedni kompleksaski
@

@@@@

pre 2 meseca

ne možeš da dokažeš ništa od napisanog al aj kao nešto da napišeš.
R

Repac Plandiste

pre 2 meseca

Vidi mozete vi da mrzite Covica, da mu pevate uvredljive pesme, njemu i njegovoj porodici ali brate da vas plodi i doji evo vec duzenod deceniju to je nesporno. Sa ovim su se složili...
N

Nesporno

pre 2 meseca

Čović je vaša legenda koju je nokautirao Presednik FSS, abolirani legendarni Dragan Džajić.
T

Terza i Cova

pre 2 meseca

.....stavili🔒na klub iz laktasa!
d

dr.Nebojsa...

pre 2 meseca

...UGASIO IGOKEU I HVALA MU DO NEBA NA TOME!👏👍
C

Czvbg011

pre 2 meseca

Covke legendooo
M

Mikac678

pre 2 meseca

""Naš budžet za igrače ove sezone sa stučnim štabom je oko 12 miliona evra. Kada na to dodate putovanja i ostale stvari, ide na 15 miliona. To je u odnosu na prethodnu sezonu povećanje za nekih 20 posto". Čekaj, stani pa kako kad su sami objavili da su za prošlu sezonu imali od grada i države preko 11 miliona evra, od sponzora 1,5 milion i od prodaje ulaznica 1,5 miliona, plus još gomila sitnih stavki ali i to kad se sabere bude lepa cifara. Ispada da su imali prošle sezone veći budžet iako je ovogodišnji veći za 20%, negde se Čović izgubio u računu
C

Chelsea1234

pre 2 meseca

Lik laze sta zine tako je pre par sezona pricao kako je budzet 5miliona, a svi portali koji se bave El su objavljivali da je budzet 9 miliona
R

Repac Plandiste

pre 2 meseca

Principi mogu da pustaju penu ali je doktor otvoren i precizan. Ne krije detalje oko Nejpirove plate; takvu transparentnost od limara nikada neces cuti. Eto neka ga neko pita samo kolika je plata Kevina kapitena i Zelimir Mozart beta. Zna se to otprilike ali zar ne bi bilo posteno otvoreno reci da njih dvojica kostaju nesto preko pet miliona evra godišnje. Sa ovim su se složili...
l

lako je s neukima

pre 2 meseca

Ne krije on nista, samo je pitanje koliko su podaci tacni i koliko ide zvanicno, a koliko na ruke. On prica o platama igraca koje su zaradili za po par meseci koje su proveli tu. On lepo kaaze, taj i taj su u Zvezdi zaradili toliko, a ne prica kakvi su im ugovori bili. E sad, sto ih vi najurite za mesec dana, to je vec neka druga matematika. Ali za ovcice je takva matematika idealna i jedina razumljiva.
G

Gde vam je kup?

pre 2 meseca

Samo napred Covo legendo,nastavi da ko i zadnjih 13 godina za redom redovno oplodjavas igokeasicu i ne staj...Puna Podrska od svih Pravih Zvezdasa!
G

Gde vam je ABA?

pre 2 meseca

😘😘😘
k

kk drugoligaš 71'

pre 2 meseca

Moj deda je prodao veru za večeru, sada se krstim na desnu stranu, i redovno idem kod našeg Hočevara. Za sve su krivi Dubrovački trubaduri, moj deda ih je zavoleo, zavoleo je sve tamo, sve ostalo je istorija.
A

Aqa

pre 2 meseca

Evo gledam potkast, priznao je da dobija ogromnu svotu novca od države.
Z

Zato

pre 2 meseca

je toplo u februaru.
P

Podrska za Nebojsu

pre 2 meseca

IMA JEDAN KLUB STO SA 30+ MIL BUDZETOM NI KUP DA OSVOJI NE MOZE,I STO U ZADNJIH 9 MECEVA CAK 8 IZGUBIO U SVIM TAKMICENJIMA!
K

Kup

pre 2 meseca

Valjda će i ovo zlo proći...
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Ja imam traume od detinjstva zbog doktora kosarke Nebojse,od kad je on na celu Zvezde moja igokea titule i EL videla nije 12-13 punih godina,vise ni kup da osvojimo ne mozemo sa 25-30mil budzetom,to je cinjenica!
G

Gost111

pre 2 meseca

Pa ti si zaboravio Vašeg navijača br1. kao glavnog pokrovitelja!!! Kad se sve sabere za 15g. jedan ili nijedan Top 8... domaće titule.... do prošle godine, bez konkurencije praktično!!! Istina ove godine najjači roster i F4 EL,ali u avgustu!!! U januaru,EL nije važna igra se rekreativno,kup ke važan!!! Kako kaže gazda,tako mora da se navija???
H

Huhuhu

pre 2 meseca

12 miliona za ovaj smesni i jadni roster? Ko zna koliko se tu ugradio Ćoki.
j

jutarnji dzihad

pre 2 meseca

Interesantno kako niko iz Partizana ne moze da dodje npr na pink,prvu,hepi i da pljuje Zvezdu,dok suprotno je pozeljno i gledamo svakih par dana,takvi napreduju..Ko li je rezimac jooj joj crveno beli botici
l

lažeš

pre 2 meseca

ostojino gostovanja si propustio?.
R

Ragdar

pre 2 meseca

Dal je realno da gledas pink, prvu i happy hahahaha
G

Gostilje

pre 2 meseca

Tu su Tegeltija, Pantić, Radulović, Minja,Berić, Vlahović i ekipa,Danilović, Bodiroga,Milija,Boltauzer,Novosti -vučelić, B92 -šaranović itd i td...
L

Laki92

pre 2 meseca

Jbte, da je čovek uzeo preko milion evra za 2-3 meseca, znaci nije realno...
m

madmix

pre 2 meseca

jbg tako to ide kod nekih,zapnu nekoliko sezona,naprave ime i posle se samo naplaćuju bez bola dole
h

humaka pfc_pfc

pre 2 meseca

Jel to ovaj sto je proslu sezonu pricao da je Partizan drzavni projekat, a 6 miliona dobio vise od Partizana? Ovako izgleda razgovor kad zna da su mu navijaci bezmozgasi i sendvicari pa moze sa njima da manipulise kako on hoce.. Drzavni projekat koji 10 god bruka Srbiju u EL
O

Ognjen Drinski

pre 2 meseca

JSDP je bruka i sramota za Srbiju od 1945 pa do danas.
i

igokeasi...

pre 2 meseca

...GDE VAM JE KUP? 👊🤫
G

Gde vam

pre 2 meseca

Je ABA TITULA 😘
@

@gde vam je

pre 2 meseca

Evo sad ce strpi se jos malo.
D

Dejvis

pre 2 meseca

Koga ovaj lik vise laze? Dusko Ivanovic nije htio Dejvisa i Monekea? Kao prvo Dejvis je odmah odbacio mogucnost da dodje u Srbiju tako da tu nije ni postojala mogucnost da dodje. Kao drugo Moneke je ocajno igrao prosle sezone i sasvim logicno je bilo dovesti final four igraca Tobija. Ovaj neuspjeh u Evroligi zeli da svali na silu na Ivanovica.
Z

Zejko1212

pre 2 meseca

Jesi ti Dejvisov menadžer ili sta, sta ti znas? Prepostavljam da ni u svoj kuci ne znas dosta toga, ali preko tastature svi znate
Z

Zn

pre 2 meseca

A ti znas? Smesan si
Z

Zeljko1212

pre 2 meseca

ZN možda sam i smesan, to nije strasno, ali za tebe ima dijagnoza, aj polako do Kovina
Z

Zn

pre 2 meseca

Zeljko 1212 Pantic😂😂😂, a sto odmah ne kazes da znamo da si “u pravu”😂
D

Dejvis

pre 2 meseca

Legendo to je Dejvis izjavio da prosto ne zeli u Srbiju, ni u Partizan ni u Zvezdu, jer su postojala interesovanja oba kluba i covjek je rekao da prosto ne zeli u Srbiju. Ako ti vjerujes ovoj osobi onda imas ozbiljan problem
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Da verujem, neverujem, iskreno. Ali da provereno znam da Dusko ne voli Američke igrace, i da uvek bira samo igrace sa kojima je sarađivao ranije. Brendon Dejvis jeste bio ponudjen, ali koliko znam ni njemu ni Dusku se nije svidela ideja da sarađuju.
g

gunnersi

pre 2 meseca

Odlazi
Z

Zvezda mi je sve

pre 2 meseca

Uvek ćemo biti uz tebe legendo! Do smrti! Živeo predsednik, živela Zvezda!!!
H

Hvala ti Nebojsa

pre 2 meseca

...sto si stavio🔒na igokeu do te mere da titulu i EL videli nisu 12-13 zadnjih godina,vise ni kup da osvoje ne mogu sa najvecim budzetom u evropi!
G

Goss

pre 2 meseca

Pa ludače tebi klub nepostoji ugašen
K

Kako se zove tacno tvoj klub

pre 2 meseca

Da li znas ?
A

Aloo

pre 2 meseca

Vidi pustite sad samo grobarske komentare da se izivljavaju ovde i izvredjaju sve zivo,a zvezdaske cenzurisite, i ako ih Covic sad nije ni spomenuo.
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Sto su ukinuli dinar i srpske tablice na Kosovu?🤔🤔🤔🤔
7

77a7

pre 2 meseca

Zato sto si tamo proda kucu
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Ovaj je sa cedom i ekipom,isporucio pokojnog Slobu u Hag za 20.mil dolara.Pametnom dosta!
D

Dnikolas2233

pre 2 meseca

Šteta...mislim na to što su ga isporučili jer je trebao da Robija kod nas...pametnom dosta...
O

Ojsa

pre 2 meseca

Sledece sezone da pusti prave ljude da vode selektiranje ekipe i da se ne mesa Sferopulosu,on i Dozet i njhova politika dovodjenja igraca,ni najgorem neprijatelju da ne pozelis,i tako na kraju sezone ulaze prave zvezdasi u klub kao Gurovic,Rakocevic,a bice tu jos imena.
1

1980

pre 2 meseca

Jel to sigurno?
O

Ojsa

pre 2 meseca

Gurovic je javno rekao,a za Rakocevica je nekoliko zvezdinih stranica objavilo da je 90% sigurno,a tu su jos nekoliko imena u opticaju.
1

1980

pre 2 meseca

@Ojsa Koja imena?
O

Ojsa

pre 2 meseca

@1980 To se je ne zna ali su u pitanju pravi zvezdasi koji vole klub.
P

Prava istina

pre 2 meseca

IVANOVIC NAS UKANALIO SA POJACANJIMA NACISTO PA ZBRISAO IZ KLUBA I OSTAVIO GA NA CEDILU!
S

Slavuj

pre 2 meseca

Nije Ivanović zbrisao već ste ga otjerali kao psa. Sada pričate kako je on kriv za to što ste 16 u EL a on će igrati top 8 sa svojim klubom. Šta reče Čovke ..Ivanović će nas koštati preko 800 k eura. Dugovali Kaliniću 5 plata, Kampaco za 6 mjeseci dobio 1,65 milona eura, ponuduli mu kao i Real, a Partizan državni projekat, kraj vas takve sirotinje...cccc
V

Vasilis

pre 2 meseca

Okej, kao i svakom drugom funkcioneru tako i Covicu sve izgovoreno uzimam sa rezervom. Nasa uprava radi katastrofalan posao, ali imaju ludu srecu vec godinama. Radonjic ih je spasavao X puta, proslu sezonu im Dusko iscupa i “na budalu” sto smo doveli Kampaca. Ova sezona opet katastrofa krene i nekako Sferopulos i Teo izvuku ovaj kup i promene sliku da ipak imamo neke sanse u finalu Aba lige. Apsolutno sve sto je do uprave, to je uzas. Od transfer politike, marketinga, saopstenja, do javljanja sa nekoliko meseci zakasnjenja. Zasto i dalje niko nije objavio sta je bilo s Bjelicom? Zasto se pecaju na spin pricu o budzetima, a ne da se prica o finalu kupa i nasoj igri? Sreca nasa pa i Partizan muci svoju muku, inace daleko bolji posao radi njihova uprava za svoj klub, nego nasi za nas.
P

Pakao

pre 2 meseca

Kakav lik, pokusava da nas ubedi da smo dobro prosli sto nam je Nejpir uzeo milionce za maglu, i da je Ivanovic taj koji je skautirao i dovodio igrace. Je l Ivanovic isto potpisao Gilespija koji ne moze da bude treci centar ni u Kokosanima iz Sirogojna? Je l Ivanovic isto potpisao Tompkinsa koji nije igrao ozbiljnu kosarku skoro dve godine i koji ne moze od povreda da sastavi 3 meca? U principu, isto kao u fudbalu, Terzic i Covic su likovi koji su uspeli da izdignu klub do jednog odredjenog nivoa i za bilo sta dalje od toga su izuzetno nesposobni.
K

Kupi Sezonsku

pre 2 meseca

@Pakao A ti si "sposoban" da izdignes Zvezdu vise od Terze i Cove tako sto sedis po 24h sa telefonom u rukama i botujes a nikada u zivotu Sezonsku kartu kupio nisi niti ikada bio na stadionu ili dvorani,klasican lazni navijac takozvani simpatizer kluba!
a

auuu

pre 2 meseca

@Kupi Sezonsku Covke, ko ti drma kavez?
K

Kimibk

pre 2 meseca

Najzanimljivije mi je,da od subote posle osvajanja Kupa, prvo rumeni, pa ova spodoba,potpomognuta sa još jednim likom koji se svađa sam sa sobom, po svim tv stanicama, pokušavaju da skrenu sa mnogo bitnijih stvari trenutno u našoj SRBIJI... 🇷🇸
7

777 ds

pre 2 meseca

nesto i ne verujem u ovo
1

1980

pre 2 meseca

Ne postoji šansa da je Duško tražio Bjelicu. Bjelica je poluinvalid. Kao što nije tražio Teodosića. To sam pisao kad je objavljena vest. NEMA ŠANSE
7

777

pre 2 meseca

nije tea trazio.. on je imao dogovor sa covicem
1

1980

pre 2 meseca

@777 To ti govori ko dovodi pojačanja. Ja ne bi doveo Bjelicu. Čovek nije igrao pristojno 2godine a nas ubeđuje da ga je Duško doveo.
S

STOKOOO

pre 2 meseca

Ajmo sada grobarsko izivljavanje dok se navijacima Zvezde cenzurisu komentari....
K

Kao

pre 2 meseca

i obrnuto. Nema ljutiš.
P

PAOKara

pre 2 meseca

Ti idi na B92,samo sto tamo niko ne moze da postavi komentare o Covicu.Mozzart je sponzor Partizana,pa i da drzi stanu,nije cudo.Ali je opet mnogo objektivniji od Pinka ili Arene koja prekida prenos dodele pehara.
U

Ujka Zitko

pre 2 meseca

Kad ce ovaj u zatvor i zasto nije?
Z

Zoc neznalica

pre 2 meseca

Prvo Rumenige pa onda ovaj....
@

@Ujna Zitka

pre 2 meseca

Od kud tebi telefon u duševnoj bolnici???
U

U zatvor

pre 2 meseca

će kad i svi ostali. Znači...prekjuče.
@

@Zoc neznalica

pre 2 meseca

Nađi devojku. Mrziš Željka jer je iz Partizana.
Z

Zijani

pre 2 meseca

Kažu grobari brzo,videće..godinama tako pa eto, znači brzo:)) A zašto? Zato što nema dokaza,pa da,valjda bi jedan od toliko njih a niko ga ne voli,valjda bi neko nešto otkrio,dokazao,ali eto nema očigledno