Nikola Mirotić i  Miloš Teodosić (© Star sport)
Nikola Mirotić i Miloš Teodosić (© Star sport)

Čović: Zvao sam Mirotića u maju da dođe u Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.24. | 09:05

Novi detalji oko sage Nikole Mirotića isplivali

Saga oko Nikole Mirotića je obeležila košarkaško leto. Njegov odlazak iz Barselone je napravio prami zemljotres na tržištu, pola Evrolige je bilo u pregovorima sa sjajnim košarkaše. Najbliži u jednom momentu je bio Partizan Mozzart Bet, a predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je istakao da je i klub sa Malog Kalemegdana u jednom momentu bio u priči.

Izabrane vesti

"Mi smo Mirotića zvali, u maju mesecu. Ja sam ga lično zvao, prvo njegovog menadžera, pa njegovog tasta, pa onda smo se lično čuli i on je rekao da će razmisliti nekoliko dana. Čovek je razmislio i javio da to nije to", rekao je Čović u podkastu "Kod Luke i Kuzme".

Zvezda je čak spremila i konkrentu ponudu.

"Pominjali smo na koliko godina hoće, jednu plus dve, plus tri, ja njega znam, on je generacija mog sina, znam ga od malena. Posle tih nekoliko dana se javio, čuli smo se i rekao da to nije to. Ne govoreći ni gde će, ni šta će. Tu se završilo. Sve ovo ostalo, ubacivanje političara, pa crkva, pa svetost patrijarh..."

Najviše se ipak pričalo o pregovorima Mirotića i Partizana koji su na kraju propali.

"Sa Mirotićem je završeno, posle toga je Partizan radio, pregovarao, mi smo još to pipali u martu mesecu, u kontaktu sa tastom, njegov tast se bavi i menadžerskim poslom, Đoković mali koji je u Americi, oni su mu zastupnici. Vrlo korektan odnos i taj odnos smo zadržali i sa Mirotićem".

Za kraj ove teme, Čović je istakao da mu nije poznato zbog čega se nije dogovodio sa klubom iz Humske.

"On to ne želi da ističe, on insistira da na nekim stvarima na kojima učestvuje. Zašto je to bilo sa Partizanom, nemam pojam", zaključio je Čović.



tagovi

Nikola MirotićKK Crvena zvezdaNebojša Čović

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara