Najnovije vesti

Crno-beli spremni za Huventud: Fizički smo jedna od najjačih ekipa u Evropi

Vreme čitanja: 1 minuta

Trifunović (© MN Press)

Uroš Trifiunović pred put u Badalonu

Kao da je bilo nekad davno. Prošlo je sedam meseci, liči da su dve godine proletele od poslednje utakmice košarkaša Partizana. Vreme je da se crno-beli vrate na parket, a i sami priznaju da ih drma pozitivna trema pred početak nove sezone Evrokupa.

Tim Vlada Šćepanovića u sredu (20.45, Sport klub 1) gostuje Huventudu u Badaloni, a igrači kažu kako jedva čekaju podbacivanje lopte.

Nije to nervoza, više iščekivanje. jer nismo igrali utakmicu od duela sa Megom još u martu. Srećni smo što ćemo ponovo na parket. Idemo da pobedimo“, optimista je Uroš Trifunović.

Prednost Huventuda je što u nogama već ima tri takmičarske utakmice u Endesa ligi, dok će Parnom valjku ovo biti premijera u novoj sezoni, sa novim trenerom.

„Dobio je Huventus Unikahu i Sevilju, izgubio od Reala, što je očekivano. Klaisčna su španska ekipa, dosta trče, šutiraju, biće i te kako teška utakmica. Ako uđemo koncentrisano, u kontakt, možemo da pobedimo lagano“.

Stručnjaci pretpostavljaju da bi šansa Partizana mogla da bude utakmica na mali broj poena.

To nam je cilj. Da zaustavimo tranziciju rivala i uđemo u kontakt. Fizički smo jedna od najjačih ekipa u Evropu, to bi trebalo da iskoristimo“, smatra Uroš Trifunović.


Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva