Nataša Pavlović ispred kompanije Mercator S i direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić (©KK Crvena zvezda)
Nataša Pavlović ispred kompanije Mercator S i direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić (©KK Crvena zvezda)

Crvena zvezda i Idea nastavljaju uspešnu saradnju

Vreme čitanja: 3min | sre. 15.09.21. | 16:40

Ugovor produžen na još tri godine

Košarkaški klub Crvena zvezda zadržao je pred početak takmičarske sezone 2021/22 veliko ime iz svojih redova i potpisao ugovor s kompanijom Mercator S i brendom Idea ugovor na još tri godine.

Dve strane su tokom današnjeg Evroliginog otvorenog dana za medije produžili saradnju koja uspešno traje već sedam godina! Iz kluba s Malog Kalemegdana iskazali su zadovoljstvo što se višegodišnje partnerstvo nastavlja. 

Izabrane vesti

"Pobednički tim i navike ne treba menjati", parola je s današnjeg potpisivanja ugovora.

"Posebno smo ponosni i na činjenicu da Mercator S i brend IDEA, i Crvena zvezda imaju iste ciljeve koji su vezani za društvenu odgovornost i lokalnu zajednicu. Organizovali smo veliki broj društveno-odgovornih aktivnosti i imali izuzetnu podršku našeg partnera kompanije IDEA u ONE TEAM aktivnostima Evrolige, ali i brojnim aktivnostima poput ’’IDEA finish line’’, ’’Win for smile’’ i mnogih drugih koje su za cilj imali integraciju ljudi sa posebnim potrebama u društvenu zajednicu kroz sport i kreativan rad. Ciljevi su i dalje isti. Jer, pored terena postoje i druge velike pobede vezane za život", stoji u klupskom saopštenju.

Nataša Pavlović, direktor Sektora marketinških komunikacija za brenda Idea istakla je da je nastavak partnerstva bio apsolutno logičan.

"Košarkaški klub Crvena zvezda, sa tradicijom dugom 76 godina, je šampion iz Srbije o kojem je gotovo sve već rečeno kroz desetine tutula osvojenih na domaćim i međunarodnim terenima. Kompanija Mercator-S sa ponosom ističe da partnerstvo sa Crvenom zvezdom vidi kao važnu priliku da utiče na razvoj srpske košarke. Naše partnerstvo nije od juče, ostvarili smo zajedno brojne sportske i humanitarne projekte, ali verujem da su najveće pobede tek pred nama, i da ćemo trijumfalno zaokružiti ovu našu prvu deceniju saradnje! Posebno bih da se zahvalim generalnom direktoru KK Crvena Zvezda, Filipu Sunturliću, i upravi kluba, jer su izvanredan primer tima koji kroz kreativan rad gradi partnerstvo koje ima sigurnu budućnost", rekla je Nataša Pavlović.

Direktor Crvene zvezde Filip Sunturlić takođe nije krio zadovoljstvo zbog produžetka zajedničke priče.

"Svima nam je veoma drago da se posle dve godine vidimo u ovolikom broju. Kao što jedan sportski događaj ne može da protekne bez navijača, tako je važno da i mediji budu prisutni. Produžili smo saradnju sa kompanijom Merkator S, njegovim brendom IDEA. Želeo bih tim povodom da se u ime uprave, svih zaposlenih, trenera i igrača zahvalim generalnom direktoru Violeti Kovačevič, Nataši Pavlović, bez koje ova saradnja ne bi mogla da bude ovako uspešna, našem velikom prijatelju Dušanu Milosavljeviću koji je veliki Zvezdaš i važan deo naše saradnje i partnerstva".

Zahvalio se i svim ljudima koji su svih ovih godina bili uz Crvenu zvezdu.

"Omogućili su nam da možemo neometano da funkcionišemo i prezentujemo na najbolji mogući način Srbiju, Beograd i to ne samo u okvirima regiona, već i na nivou Evrope i sveta. Marketing nagrada Evrolige je najbolji pokazatelj da smo želje koje smo imali pretvorili u realnost. Za sve ove godine IDEA i mi smo uradili mnogo na polju društvene odgovornosti, pokretali brojne akcije koje su bile društveno korisne, ali i zabavne i mislim da smo promenili način na koji se gleda na sport na ovim prostorima. Na pravi način smo pokazali kako treba da izgleda ova saradnja. Danas kada se u Srbiji obeležava dan jedinstva, mi obeležavamo ovaj dan saradnje i partnerstva sa kompanijom Merkator S i brendom IDEA. Svima Vama iz kompanije Mecator S još jedna zahvalnost za sve što radite za nas, a mi ćemo se potruditi da budemo još bolji kako na terenu, tako i van njega".


tagovi

Filip SunturlićKK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara