Komentari na vest

Ćus iznenađen suđenjem, stare kajle direktne: Sje**ni smo, biće nemoguće zaboraviti ovo

D

Dre

pre 19 dana

Bilo je navlačenja za PAO ! Kuknjava protiv Makabija je urodila plodom. Da je Boldvin bio zdrav ovi ne bi videli F4. F4 je prevaziđen ,treba igrati na 3 pobede i polufinale i finale i tu jači dobija sigurno . Na F4 kao i lani dobio zdraviji i srećniji tim.
p

pez

pre 21 dana

tako vam treba kada ste namestili pobedu Baskoniji i izbacili Partizan od koga se i dalje plasite...hahahaha..stigla pravda..
p

profesorToša

pre 21 dana

Nije "dobra sezona i jedna izgubljena", izgubili ste i od Baskonije u sred Madrida da biste izbacili Partizan. Nije to bilo tasko davno, prijatelju. Veruješ li u karmu?
V

View

pre 21 dana

Stare kajle u penzoju. Prošla godina im produžila karijeru u Realu
N

Najtuzniji su

pre 21 dana

braca oran i gutani, jabusele i turski konjanici, njihove suze su neprocenjive
c

coki976

pre 21 dana

ode čovek kako kaže da popije pivce😀
P

Peki30

pre 21 dana

Karma, kako su nezasluzeno prosle godine dobili Partizan
@

@Peki30

pre 21 dana

Zasto nezasluzeno? Pa ispali ste navni i nasilni kakvi i jeste
s

smeh

pre 21 dana

Nezasluzeno jer su pobedili sa pola povredjenim rosterom i klincima mali partizan? i to je nezasluzeno svaka cast na logici
S

Sima Arauho

pre 21 dana

Dusa mava,on je iznanadzen sudzenjem?!Pa da vam nije bilo sudija vi ni prosle sezone ne bi videli fajn for a kamoli titulu EL!LOPOVI I LAŽOVI!
@

@Sima Arauho

pre 21 dana

Ko o cemu grobari o sudjenju a nea tima koji nije bio ostecen protiv njih...
C

Cus

pre 21 dana

Sto nisi pustio Ljulja da nekog udari ili tako nesto ili Rudija da udari nogom nekog kao Papanikolau u polufinalu, sto sta ima veze navikli su. Najodvratnija ekipa na svetu kao i kompletna Spanija u svakom sportu!
@

@Cus

pre 21 dana

Pa ne znam kako ne vidis, tuce se desavaju samo kada Partizan igra...
c

cule87

pre 21 dana

Najprljaviji sportisti ikada, Real, Barsa, Španija... Sećam se EP u fudbalu 2000, ona generacija Gvardiola, Mendieta... Kako su nas pokrali glumci i simulatori prljavi!!
Z

Znas kako kazu

pre 21 dana

KARMA. Prosle godine si se smejao i na prljav nacin dosao do f4, uzivao si i slavio kao nikad do sad, ovo ti je samo dokaz da se kad tad vrati sve. A za neke tvoje “prljavstine” mi je drago sto karijeru zavrsavaju bas na ovakav nacin, PORAZOM.
@

@Znas kako kazu

pre 21 dana

Sta je prvljavo tacno bilo? napravio je grublji faul, a vasi igraci kao ozareni skocili da se biju?
m

metla

pre 21 dana

oh ne boli ih sto su izgubili nije da su posvajali sve sto moze al ne sad kad im kaze neki rendom lik da mu je drago sigurno ce im biti tesko
F

FM

pre 22 dana

Treca i cetvrta cetvrtina preslikana 5 utakmica protiv Partizana samo uloge obrnute. Sta su sve pogadjali, kakve trojke tada, sve im se vratilo, a Real u 3/4 trojke 0/10 ako se ne varam. Bar malo pravde.
m

mnogo

pre 22 dana

los trener
@

@mnogo

pre 21 dana

Sta reci o Zeljku, koji nema rezultat poslednjih 6 godina....?
1

1100

pre 21 dana

Sta ce Zeljku rezultat? On se vec upisao u istoriju kosarke...o cemu vi i vas magistar mozete samo da sanjate.
@

@1100

pre 21 dana

pa sto se onda lozite da cete da osvajate nesto?
1

1100

pre 21 dana

Poenta je da Zeljko ne mora da se dokazuje nikome..pogotovo ne vama..a mi mozemo da se lozimo da li cemo da osvojimo nesto..to nema veze sa vama i vasim nipodastavnjem necijeg rezultata.
B

Bisko

pre 22 dana

Real je ko Partizan ili Zvezda, kad god izgube žale se na suđenje. Navikli da ih sudije guraju pa ako se to ne desi. Udri po njima.
H

Haxer

pre 22 dana

Dosta ste i vi krali, malo sada i da kmecite doslo vreme..
D

Drvo

pre 22 dana

E pa ko vam kriv kad nemate kamere po parfimerijama. Nazovite nebojšu i platite šta košta da vam proda njegov "know how"
I

Iznenadjeni gospodin

pre 22 dana

Iznenadjen si da jednom ne navlace za vas neprestano i ne dozvoljavaju glumatanja i koja ste navikli da prolaze. Bolji i casniji tim pobedio. Pustite i sledeci put Baskoniju.
U

Uros 24

pre 22 dana

Uvek ne valja sudjenje kad Real ne pobedi. Da je srece da Ljulj Fernandez Rodrigez odu u penziju i da se raspadne celi Real! Nikad vise da ne složite ekipu i da ne odete ni na jedan f4. Amin+
g

gedoral

pre 22 dana

kako su uplakani srećni pa ovo nije realno. Ne osvajaju trofeje pa slave tuđe
O

Oksi

pre 22 dana

Ako postoji neka sportska karma onda se veceras desila. Ljulj, Rudi i Caco su neverovatni igraci ali su silne trofeje i medalje osvajali uz razlicite kontroverze, muljanja, navlacenja i prevare, sto sa Realom sto sa reprezentacijom. Bar da odu u penziju sa zaljenjem jer su toliko puta uz dozu nepostenja oni druge ostavljali u suzama.
D

DDF

pre 22 dana

Sigurno pola trofeja sa Realom i sa reprezentacijom osvajali su pomocu sudjenja,prljavim faulovima i prljavim trikovima koji su im dopustana od strane sudija...vrhunska generacija spanskih kosarkasa Reala,sa druge strane kao ljudski karakter jedna generacija"olosa"