Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Datome: Sviđa mi se kako izgleda Obradović sa bradom

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.05.20. | 19:17

Italijanski košarkaš se našalio sa "novim" izgledom svog trenera

Još uvek se postavlja pitanje da li će košarkaška sezona u Turskoj uopšte biti nastavljena. Odluka po tom pitanju mogla bi da bude doneta vrlo brzo, ali za to vreme igrači će i dalje fokus morati da ostave na samoj završnici takmičarskog ritma.

Tako mnogi igrači pronalaze zanimljive načine da prekrate vreme i pomognu ljudima da im ne bude isuviše dosadno. Napred je istupio Điđi Datome, koji kaže da dosta više koristi društvene mreže, nego što to inače radi.

Izabrane vesti

"Odmor je prijao, kako fizički, tako i psihički. Dosta sam više na društvenim mrežama. Želim da podržim ljude da ostanu kući i da znaju da smo sa njima. Svake srede, gotovo sat vremena razgovaram sa Nikolom Melijem putem društvenih mreža. Ne čitam mnogo knjiga, ali čitav sve vesti. Imao sam više vremena i da sviram gitaru, a trenutno gledam seriju "The Last Dance". Lepo je videti tako nešto sada kada nema sporta na malim ekranima. Zanimljivo je, naročito zbog toga što vidimo kakav je Džordan stvarno bio".

Ističe da je jako srećan što je Turska pomogla Italiji, koja je bila teško pogođena pandemijom virusa korona.

"Ponosan sam i srećan zbog toga što je Turska uradila. Jedna je od prvih zemalja koja je priskočila da pomogne Italiji. To je jako važno za sve ljude. Sada je vreme da se svi ujedine i pomognu jedni drugima. O tome treba dosta više da se piše".

Za kraj, Datome se našalio na izlged Željka Obradovića u karantinu.

"Video sam 'bradatu' verziju trenera i mogu vam reći da izgleda sjajno. Ne znam da li još može da produži bradu, ali mislim da mu je jasno kada se probudi svakog jutra koliko je lepo kada se ne brije svakog dana", zaključuje Datome.


tagovi

Luiđi Datome

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara