Davidovac, MN Press
Davidovac, MN Press

Davidovac: Imam ugovor sa Zvezdom na još godinu dana, posle toga ćemo videti

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.08.20. | 17:55

“Naravno da je san svakog košarkaša da igra u NBA ili za neki klub sa kojim će osvojiti Evroligu. Uvek imam visoke ambicije, ali je još rano o tome pričati”

Imao je Dejan Davidovac malo vremena da u toku pauze ode do Tise i Tamiša na pecanje, a uskoro ga očekuju i radne obaveze.

O svemu je pričao za sajt ilovezrenjanin.com, a dotakao se i nove sezone, izgleda Zvezdinog tima, kao i sopstvenog ugovora.

Izabrane vesti

Danas mu je suštinski poslednji dan odmora?

"Da, sutra počinju nove pripreme. Posle ovako duge pauze, ne znam šta da očekujem… Kao da smo svi zaboravili da igramo, kao da smo zaboravili kako izgledaju utakmice, putovanja i ostale klupske obaveze. Treba ponovo da se naviknemo jedni na druge. Sigurno će pripreme na Kopaoniku biti teške i za mene i za moje saigrače”, rekao je Davidovac za ilovezrenjanin.com.

Kako si provodio vreme tokom vanrednog stanja?

Imao sam vremena za neke stvari, za koje ranije nikada nisam imao vremena. Išao sam na pecanje sa ocem na Tisu i Tamiš. Provodio sam vreme sa porodicom i prijateljima, ali nisam zapostavio ni individualne treninge”.

Zvezda je ovog leta imala dosta izmena. Kako se Davidovcu čini tim?

Sviđa mi se kako će izgledati ekipa ove godine. Došli su ozbiljni igrači, koji su prošle godine dobro igrali u Evroligi. Po meni, uprava je „pogodila“ sa svim imenima, koja su dovedena kao pojačanja. Sigurno ćemo imati veoma kvalitetnu ekipu”.

Zvezda i ove godine ima najviše ambicije u ABA ligi?

ABA liga je iz godine u godinu sve kvalitetnija. Tako će biti i naredne sezone. Zvezda, Partizan, Cedevita i podgorička Budućnost su uvek konkurenti za sam vrh. Pored ova četiri kluba, treba istaći da se i Mornar izuzetno pojačao. Očekuje nas mnogo teških utakmica, kako u domaćem prvenstvu i Kupu, tako i u ABA ligi”.

Da li je bilo i inostranih ponuda?

“Imam ugovor sa Crvenom zvezdom još godinu dana. Posle toga ću videti šta će se dešavati. Naravno da je san svakog košarkaša da igra u NBA ili za neki klub sa kojim će osvojiti Evroligu. Uvek imam visoke ambicije, ali je još rano o tome pričati”, zaključio je Dejan Davidovac.


tagovi

Dejan Davidovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara