Komentari na vest

Debitanti opravdali poverenje: Aleksa i Dobrić kao mašine, Jovića i Petruševa da istrpimo

s

sms

pre 8 meseci

Šta pričaš čoveče1? Jovic je vec na ovom prvenstvu bio među boljima a Petrušev da ne pričam. Bio je sjajan u Evroligi, dobio ugovor u NBA i svaku šansu na ovom prvenstvu je iskoristio na najbolji način. Šta bre tu ima da se istrpi??
B

BANENCE

pre 8 meseci

DOBRIC JE BIO DOBAR I CESTITKE ALI POREDITI SE SA ALEKSOM MOZE EV.BOGDANOVIC I VISE NIKO....JEDNOSTAVNO ALEKSA JE IGRAO KAO KRALJ..
t

torbicis

pre 8 meseci

Steta sto nemaju dve leve ruke!!! Cestitke momci!!
S

SRAMOTA

pre 8 meseci

Je l' Jović onaj što je lagao da ga je tražio Partizan, a Petrušev onaj što je išao u miliciju?
N

Nishlija

pre 8 meseci

pretpostavljam da je tvoj IQ i onih koji stavljaju slicne komentare ispod 50...ima i naucni naziv za takve. Proguglaj sve ce ti biti jasno.
g

gost10

pre 8 meseci

A koji si ti? Niko i nikakav.
N

Nishlija

pre 8 meseci

Ovo nije prvi uspeh ovih momaka...svi smo zaboravili one famozne kvalifikacije prethodnih godina koje su nosili momci "iz senke". Evo ih danas, pola ove ekipe su bas ti momci koji su uvek tu. Momci koji daju dusu i telo za svoju naciju i nikada nisu odustali cak i kad su ih menjali "bolji" igraci. Ovu ekipu drzati na okupu, zajedno sa Borisom u stabu, nikada ne otpisivati "jake" igrace ALI I NIKADA NE DOZVOLITI DA TI "JAKI" UNISTE OVU ATMOSFERU!!! Ovaj tim je za nas osvojio zlato! Ovaj tim je TIM i to je ono sto je krasilo nase reprezentativne timove kada su osvajali medalje. Nadam se da ce ih docekati najveci broj ljudi ikada u Beogradu.
P

Prijatelju

pre 8 meseci

U ovoj državi bar za fudbal i košarku imaš minimum milion muškaraca koji bi izginuli na terenu do zadnje kapi znoja da im se da prilika, a imaš sa druge strane neke fudbalere i košarkaše koji dođu da se odmore po splavovima pa hajde odigraću utakmicu kada sam već pozvan i to je tako pa je tako, ali je recimo Kolarov fudbalski Mesi za svih tih milion muškaraca i taj Jokić je Džordan isto tako. Jako je lepo što je Ristić došao, što je Boriša došao, Davidovac, ali to nisu igrači sa kojima praviš rezultate i kraj priče. Pre bih birao Džordana da izađe iz kazina da tri dana nije spavao nego Davidovca koji će srce ostaviti na terenu.
Č

Čika Dača

pre 8 meseci

Vasilije Micić Stefan Jović Aleksa Avramović Bogdan Bogdanović Vanja Marinković Nikola Kalinić Ognjen Dobrić Nikola Jović Filip Petrušev Alen Smailagić Nikola Jokić Nikola Milutinov
A

Aranđel

pre 8 meseci

Davidovac? Lučić?
a

a gde

pre 8 meseci

je guduric? Pazi strucnjake,pa taj guduric mozda je omasio za 3 mozda lose prevodi loptu( iako je suter),ali kad su ga zvali odazvao se,nije glumio ppvrede,kako mu bitniji odmor ! Ne zaboravi odazvao se ,igrao protiv turaka u bg odlicno ,sacuvao vilbekina kad je trebalo da sutne za pobedu,zaboravlja nas narod
L

Leskovac

pre 8 meseci

A Simanić?
B

Botosani

pre 8 meseci

Neshvatljivo da se Jokic nije oglasii i cestitao reprezentativcima srebtnu medalju!Sramota!

Bojank91

pre 8 meseci

Ma brate znaš ti da je on doneo nama to takmičenje? Izgleda da nisi čitao komentare genijalaca 😂😂😂
A

Alex DeLarge

pre 8 meseci

Jovic je jako mlad decko i kod njega se stvarno vidi neiskustvo kroz ona zaletanja na 3 igraca, gde je nepotrebno 2 ili 3 puta gubio cistu loptu u momentima kada je stvarno bilo bitno cuvati napad... To je vise iz zelje, ne da se dokaze i pokaze, nego da pomogne ekipi, tako da nema sta zameriti... Pomalo smo odigrali glup mec na momente, pritom je Bogdan stao drugo poluvreme, a mi sebi to ne mozemo da prijustimo. Da je ovde igrao Jokic, to bi bila setnja, pogotovo u ofanzivi jer su bas slabo branili ulaz... Mislim da smo malo podcenili Sredera, nije on samo osrednje dobar igrac da bi se pustao onoliko da solira. Na stranu sudjenje... ne volim da se pozivam na njega, ali Sreder je jako slab karakter, potone kada mu ne ide, a juce su ga sudije drzale psihicki u igri kada god je gubio loptu ili masio sut. Nemacka nece imati sta da trazi na OI kada Srbija, Amerika i Kanada dodju kompletni...ali ovo zlato im ostaje zauvek, sta da se radi, takav je sport...
B

Bogi NS

pre 8 meseci

Care, sjajan ti je komentar, svaka cast na poznavanju kosarke.
S

Smesni su

pre 8 meseci

Gubitnici. Izgubise od Nemaca koji ni ne prate basket
g

ghousta

pre 8 meseci

E moj winneru... Dobro je što tebi sve ide.
K

Kamiondzija gost

pre 8 meseci

Realno si napisao, a popio si 13 minusa. Nemci ni ne prate košarku, tek su ovo finale pratili, i to kada im je predsednik kosarkaskog saveza Nemacke naredio da puste uzivo utakmicu, dok sa druge strane mi smo svaki dan pisali i pratili na cak dve televizije sto nasu reprenzitaciju, tako i ostale… Smesni smo, i jadni!
И

И

pre 8 meseci

То што народ не прати кошарку, што и јесте истина, не мења чињеницу да су имали врхунски тим на овом првенству. Не знам шта вам је поента? Ако 90% народа не гледа, да ли то аутоматски значи да имају лош тим? Нигде везе.
k

kolja083

pre 8 meseci

Apsolutno su svi prevazisli i najluđe snove!Ovo je OGROMAN uspeh.Budimo realni Aleksa i Dobric su provereni evroligaski igrači zadatka.A ovde su to doktorirali.Igrali su izvanredno.Neverovatno je da Dobric u svaku,ama baš svaku novu sezonu uđe povređen i baš mi ga je žao.Jović u životu nije odigrao utakmicu protiv ovakvih protivnika i svaka mu čast.On će sigurno biti u reprezentaciji kad god je zdrav.Ima talenta ali mora puno da radi.Skoro sve isto važi za Petruševa,potpuno je izgubio sezonu u Efesu,tako da mu je prosla u Zvezdi bila prva prava,nadam se da će još unaprediti i fizikalije i igru u NBA.A selektoru naklon do poda.Činilo se da ga je vreme pregazilo,ali kada se pažljivo sve analizira,opet je napravio istorijsku stvar za nasu kosarku.Darovao nam je plasman na OI,medalju i napravio grupu ratnika i sjajnu atmosferu na veoma vaznom kraju olimpijskog ciklusa.A malo je reci da mu je bilo pretesko.Sto zbog glupih prozora u kojima ni jednom nije imao 5 istih igraca,sto zbog nezadovoljstva i stalnog pritiska javnosti,pa cak i vrlo čudne situacije sa Jokićem.(tu znam ko je problem,ali ne bih da otvaram raspravu) Zbog svega viđenog i urađenog momcima i selektoru jedno VELIKO HVALA.Vratili ste košarku kući.
K

Ko

pre 8 meseci

je problem uvezi Jokica??
a

all grobar

pre 8 meseci

Sve sto si napisao je 100% tacno, al od svega najvise me zanima ova "neotvorena tema". Zbog cega Jokic nije dosao?
i

ili ili

pre 8 meseci

ili Pesic ili Danilovic.
l

lihvar

pre 8 meseci

Kad bi postojale letece izmene da Aleksa samo igra odbranu bilo bi top! Dečko dok prevede loptu ubije se ko siroče i ostane desetak sekundi za napad!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 8 meseci

Samo kad je Jovic Toni Parker...
D

Da se

pre 8 meseci

ako bog da u Parizu sa Amerika porvemo u finalu.
B

Biću

pre 8 meseci

iskren,sumnjao sam u uspeh jer sam bio mnogo rezočaran kada sam pročitao Pešićev spisak igrača zato što na njemu nije bilo naših naj iskusnijih i kvalitetnih igrača. Svaka nada mi se srušila posle poraza od Italijana ali su momci izvadili fleke kasnije . Čestitam im od srca na osvojenom srebru. Debitant ima želim da još više ojačaju i da se zajedno sa njima opet radujemo.
B

Brundo

pre 8 meseci

Milenko Tepic za selektora a Darko Milicic predsednik saveza.Moze i Darko da potegne zestinu a ne samo Predrag.
B

Blaki

pre 8 meseci

Da je samo žestina bilo bi super!!!
S

Saturn

pre 8 meseci

E moj Dobricu koliko si falio u finalu !
E

EKSPERT

pre 8 meseci

Meni nije.

francuskapresuda@gmail.com

pre 8 meseci

micic (Topic), Stefan Jovic (Jaramaz), Avramovic (Nedovic) /// Bogdanovic (Djurisic), Marinkovic (Guduric) /// Lucic (Dobric), Kalinic (Davidovac) /// Nikola Jovic (Simanic), Smailagic (pokusevski) /// jokic (Kaminski), Milutinov (Ristic), petrusev (Mitrovic)
z

zadovoljni navijac

pre 8 meseci

Ovim prvenstvom dobili smo mnogo,pre svega pozrtvovanje i borbu koja je izostala u prethodnih par godina. Velike zvezde ala Jokić,Micic,Nedovic,Kalinic pitanje da li treba vise zvati i ozbiljno racunati na njih,mada tesko se odreci takvih igraca... Guduricu hvala na svemu,najbolje je da se ne odazoves vise nikada
r

rn

pre 8 meseci

Nedović velika zvezda? Kalinic?
P

Portoriki

pre 8 meseci

Treba li zvati ljude koji su lazirali bolesti i povrede pa 5 dana nakon toga trenirali sa klubom?
P

Padinjak

pre 8 meseci

Eh druze moj nekošarkaški, Kalinic je bio ubedljivo najbolji i najvažniji igrač reprezentacije na prethodnom Evropskom prvenstvu. Ne računam Jokića jer je on klasa van poredjenja. Kalinić je odigrao maestralno EP, u napadu je bio ubojit, u odbrani je zakljucavao protivnika, ekipi je davao veliku energiju i sigurnost, pa su ga birali u teškim trenucima kao glavnu opciju u napadu da izmisli poene kada timu ne ide. Nažalost nismo imali takvog igrača u finalu SP. Na trenutke je to bio Aleksa, ali nije imao ko da ga odmeni. Bogdan bolestan i pod flasterom, Milutinov prvi razlog, Dobrić drugi razlog zasto gubimo finale, ostali momci su dali sve od sebe, ali pritisak i trema finala, jako agresivna odbrana Nemaca su učinili svoje.
d

dado032

pre 8 meseci

U finalu nam je falio bas Dobric i njegovih sigurnih 10ak i vise poena i to bi bilo zlato
G

Gost "

pre 8 meseci

Isti utisak imam , njegovih je 8 - 10 poena sigurnih, e da je bio u ćošku umesto Gudure...
k

kosarkaska nacija

pre 8 meseci

slazem se, ali i bez poena njegova odbrana bi znacila makar tih 5p, jbg idemo dalje!
P

PP

pre 8 meseci

Možda ih treba istrpeti ali ne na utakmici finala SP i to u četvrtoj četvrtini kada se utakmica odlučuje.
G

Gost "

pre 8 meseci

Idi prati šah....
g

gostinjo

pre 8 meseci

Tacno tako. Pogotovo Jovica. Izgubljen kao i Milutinov.
K

KOSARKAS100%

pre 8 meseci

Sto posto nisi bio ni u 10-ogodisnjem planu kada je Divac 1986 bio malte ne glavni krivac za poraz u finalu od SSSR!!! Vlade je tad imao 18 godina... to nemas pojma verovatno...
G

Gostinjo

pre 8 meseci

Netacno. Divac je ubacen da napravi pet licnih gresaka, jer su ostali bili napunjeni istima. Svi su se rugali ko je taj nezgrapni mladic.
j

jkk

pre 8 meseci

da se Dobrić nije povredio osvojili bi 100% izmišljao je poene protiv kanade i nekih drugih kad nam nije išlo u Zvezdi je bio igrač kojeg je trebalo trpeti jer on osvaja titule na kraju pa je doživeo da ga neki i teraju iz Zvezde kad je on otišao možemo se pozdraviti sa titulama jer od igrača koji imaju šampionski mentalitet ostao je Mitrović i Davidovac
A

Aranđel

pre 8 meseci

Dobric je odigrao sjajnu odbranu protiv Kanade,onog njihovog najboljeg poentera je pojeo u odbrani