Zek Ledej (© Star Sport)
Zek Ledej (© Star Sport)

Dobre vesti za Obradovića: Ledej, Naneli i Jaramaz krenuli za Kaunas

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.12.23. | 09:44

Ostaje da se vidi da li će trio igrača trenirati danas u glavnom gradu Litvanije pred meč sa Žalgirisom koji je zakazan za četvrtak od 19 časova

Dobre vesti za navijače Partizan Mozzart Beta, a pre svega za Željka Obradovića. Naime, crno-bela ekipa se na aerodromu "Nikola Tesla" pojavila sa tri igrača koja su bila pod znakom pitanja za meč u četvrtak protiv Žalgirisa u 14. kolu Evrolige. Zek Ledej, Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz su krenuli put Litvanije. Naravno i dalje je pitanje koliko su spremni za duel, ali činjenica da putuju je svakako dobar znak.

Jaramaz se povredio na meču protiv SC Derbija kada je nezgodno pao na zglob zbog čega nije trenirao u sredu. Na parketu Arene juče nisu bili ni Ledej i Naneli jer se nisu osećali najbolje.

Izabrane vesti

Sada su sva trojica tu, spremni za put, a ostaje da se vidi da li će danas trenirati kada crno-beli budu imali zakazan trening u Žalgirio Areni u Kaunasu.

Uz ekipu nisu povređeni Uroš Trifunović i Aleksa Avramović, kao i Frenk Kaminski koji je blizu oporavka od povrede rebra, ali je još uvek nije najspremniji da zaigra. Ako sve bude prošlo kako se očekuje, Kaminski bi naredne nedelje ponovo krenuo da igra mečeve.




tagovi

Ognjen JaramazKK PartizanDžejms NaneliZek Ledej

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara