(Star sport)
(Star sport)

Dobrić se vraća protiv Barse, a Šengelija za Partizan

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 12:08

Virtus sve jači

Ispustio je Virtus drugu poziciju na tabeli Evrolige, mada bi na nju mogao da se vrati pod uslovom da dobije Barselonu u gostima (20.30), a u toj misiji će biti jači za Ognjena Dobrića. Prema informacijama rimska Republike, srpski reprezentativac je zalečio povredu i prvi put će u kalendarskoj godini na parket.

Još se ne zna u kom kapacitetu bi mogao da ga koristi Luka Banki, ali povratak bivšeg člana Crvene zvezde predstavlja ohrabrujuću vest za trenera ekipe iz Bolonje. Inače, Dobrić se povredio tokom susreta italijanskog prvensrtva sa Pezarom, pred kraj decembra i posle mesec dana pauze opet je u konkurenciji. Bez njega u sastavu crno-beli su u Evroligi dobili tri i izgubili isto toliko utakmica.

Izabrane vesti

Povoljno saznanje za šefa struke Bankija je što polako kompletira kadar, pošto će uskoro moći opet da računa na Tornika Šengeliju. Reprezentativac Gruzije nije igrao od duela sa Anadolu Efesom, ali će propustiti i okršaj u Kataloniji, a njegov povratak se očekuje za susret sa Partizanom. Taj duel na programu je u petak.

Još se utvrđuje stepen povrede Aleksandra Pajole, koga muči butni mišić i zasad deluje da bi on mogao da propusti duel sa Beograđanima, koje su dobili u prvj utakmici, 77:75.



tagovi

VirtusVirtus BolonjaTornike ŠengelijaKK PartizanOgnjen Dobrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara