Marej (©AFP)
Marej (©AFP)

Dok Srbija čeka glas od Jokića, Marej potvrdio: Idem u Pariz, nadam se zlatu

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.03.24. | 10:15

As Denvera će braniti boje Kanade

Dok Srbija čeka „beli dim“ iz Denvera, vest da će Nikola Jokić igrati za reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Parizu, njegov saigrač Džamal Marej je potvrdio da će na istom takmičenju braniti boje Kanade.

Trebalo je da Marej i minulog leta igra za Kanadu na Svetskom prvenstvu, ali je zbog povrede i iscrpljenosti propustio to takmičenje, međutim, sada kaže da će sigurno biti u sastavu za Pariz.

Izabrane vesti

Jedva čekam! Imamo sjajan tim, bilo je sjajno gledati ga kako osvaja medalju na Svetskom prvenstvu. Nadam se da ćemo ovog leta doći do zlata. Imamo mnogo potcenjenih igrača u timu, koji mogu da daju veliki doprinos na više načina“, istakao je Marej.

Bek Denvera je 2015. godine u dresu reprezentacije Kanade osvojio srebrnu medalju na Panameričkim igrama. U toj zemlji su se 2022. svi igrači obevazali na trogodišnju „vernost“ državnom timu, pa su otud brojne zvezde igrale na Mundobasketu, ali je viša sila sprečila Mareja da učestvuje. Ali, ovog leta u Parizu će biti u timu.

Kanada će u prvoj fazi Olimpijskih igara igrati u grupi sa Australijom, pobednikom kvalifikacionog turnira u Grčkoj i pobednikom kvalifikacionog turnira u Španiji.


tagovi

Džamal MariDenver NagetsPariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara