Dragić dobio otkaz u Bulsima, slobodan u izboru nove sredine

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.02.23. | 22:15

U potrazi za novim klubom i Huančo Ernangomez...

Slovenački košarkaški reprezentativac Goran Dragić nije više član Čikago Bulsa. Član najjače košarkaške lige na svetu zvaničnio je saopštio da se rastao sa 36-godišnjim šuterom, koji je sada slobodan u izboru nove sredine.

Dragić je za Bulse potpisao ugovor 2. avgusta prošle godine i za sve ovo vreme odigrao 51 utakmicu, beleživši u proseku 6,4 poena, 1,4 skoka i 2,7 asistencija. Po meču je na parketu provodio 15,4 minuta.

Izabrane vesti

"Hvala vam Čikago Bulsi i srećno", napisao je slovenački internacionalac na svom tviter nalogu. Bikovi su u svom oproštajnom tvitu napisali slične reči.

Goran Dragić iza sebe ima bogatu NBA karijeru. Igrao je za Finiks Sanse, Hjuston Roketse, Majami Hit, Toronto Reptorse, Bruklin Netse. U Evropi ime je sticao igrajući za ljubljansku Olimpiju, Mursiju i Baskoniju.

Jedan od najvećih uspeha u karijeri ostvario 2017. godine na Evrobasketu u Turskoj, kada je sa Slovenijom postao šampion Evrope.

Otkaz je večeras dobio i Huančo Ernangomez u Torontu, a njegovo mesto trebalo bi da zauzme bivši saigrač Nikole Jokiće - Vil Barton.


tagovi

Goran DragićNBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara