©AFP
©AFP

Drejmond Grin o Milojeviću: Izgubili smo sjajnu osobu, bio je jedan od najbriljantnijih košarkaških umova

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.24. | 21:54

Košarkaš Golden Stejta se setio nedavno preminulog trenera

Košarkaški svet je ostao u neverici prethodne srede kada je iznenada preminuo Dejan Milojević od posledica srčanog udara. Prerani odlazak sjajnog čoveka bio je povod da se mnogi njegovi saradnici prisete upečetljivih trenutaka, a o ljudskoj veličini pomoćnog trenera Golden Stejta u svom podkastu je govorio i Drejmond Grin.

Izabrane vesti

„Klej mi je rekao jednu od najinteresantnijih stvari. 'Da li si nekada ušao u halu i zapitao se: Čoveče, na čemu je Deki?'. Jer svi imamo svoje dane, zar ne? Sigurno i Klej dima momente kada pomisli: 'Drejmond je na nečemu sigurno'. Tako i mi imamo trenutke kada se pitamo na čemu je trener danas", rekao je iskusni košarkaš i nastavio u ozbiljnijem tonu:

„Ne znam njegovu najgoru stranu. Uvek je pametan. Super pametan, pakleno. Bio je prijatan, uvek je pružao najbolje od sebe i donosio sjajnu energiju. Nije bio nametljiv, ali si uek mogao da osetiš njegovo prisustvo.

Dođe, pruži ti ruku, zagrli te, pita 'Šta ima, brate?' uz njegov prepozantljiv osmeh. Bio je jedan od najbriljantnijih košarkaških umova. Izgubili smo sjajnu osobu".



tagovi

Drejmond GrinDejan MilojevićGolden Stejt Voriors

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara