Duop Rit (©MN Press)
Duop Rit (©MN Press)

Duop Rit ne putuje u Moskvu

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.03.21. | 11:21

Australijanac se i dalje nije oporavio

Poraz od Budućnosti u Podgorici je arhiviran, Crvenu zvezdu u četvrtak već očekuje gostovanje CSKA u Moskvi, a taj meč preskočiće Duop Rit, nezvanično saznaje Mozzart Sport.

Australijski dugajlija još se nije oporavio od posledica povrede zadnje lože koju je zaradio tokom meča protiv Panatinaikosa u Atini prošle sedmice, usred niza od četiri utakmice u sedam dana. Rit je iz istih razloga propustio derbi u Morači. Nije poznato još tačno koliko će biti odsutan, ali će njegov izostanak u ovom trenutku sezone i te kako biti osetan.

Izabrane vesti

Četvrtak, 18.00: (1,05) CSKA (27,0) Crvena zvezda (10,0)

Dobra stvar za Crvenu zvezdu je da se Dejan Davidovac uspešno oporavio od povišene temperature s kojom se borio u danima pred put u Podgoricu. On je naknadno i došao u glavni grad Crne Gore za derbi, ali se na parketu osetilo da je još rovit.

Rit je u dosadašnje 23 utakmice u Evroligi beležio prosečno 4,8 poena i 1,9 skokova, dok je u ABA ligi na 6,3 poena na 37,5 odsto za tri poena, uz 2,9 uhvaćenih lopti.

Crvenu zvezdu posle CSKA čeka lokalni derbi protiv FMP u dvorani Aleksandar Nikolić. Taj susret igra se u subotu od 19 časova.



tagovi

Duop RitKK Crvena zvezdaEvroligaKK CSKA Moskva

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara