Džastin Tilman sve bliže Partizanu

Vreme čitanja: 1min | sub. 21.12.19. | 15:51

Verovatno će biti potreban i novac za otkup ugovora

Bliži se kraj decembra, a Partizan još nije kompletirao tim koji će se boriti u nastavku sezone na tri fronta. Traže crno-beli pojačanja, a jedno od njih bi moglo da stigne iz Izraela na poziciji centra.

Kako se priča u košarkaškim krugovima, a piše i novinar Sportanda Oracio Kauči, sve bliži dolasku među beogradske crno-bele je Džastin Tilman (23), američki igrač koji nastupa za Hapoel Gilbou Galil u Izraelu. Amerikanac od 203 centimetra visine bi trebalo da uskoči u upražnjeno mesto u timu, koje je ostalo raskidom ugovora sa Artjomom Parahovskim.

Izabrane vesti

To znači da bi crno-beli dobili još jednog igrača koji ima slične karakteristike kao VIl Mozli. Takođe, verovatno će Partizan morati da otkupi ugovor Tilmana.

Amerikanac Tilman ima impresivnu sezonu u Izraelu, pošto beleži prosečno 21 poena i 11 skokova po utakmici. I zbog toga Hapoel ne želi da ga se tako lako odrekne i to je, navodno, najveća prepreka što transfer u Partizan još nije realizovan.

Bio je Tilman sjajan koledž igrač, na Virdžiniji je imao prosečan učinak od 18,9 poena i 9,9 skokova po meču. Pokušao je da se izbori za ugovor sa Majami Hitom, ali nije prošao, pa je kao senior karijeru počeo da gradi u Koreji, a nastavio u Izraelu.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara