Dante Egzum (Star sport)
Dante Egzum (Star sport)

Egzum o ostanku: Daću vam tipičan odgovor... Pustite me da slavim!

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.06.23. | 23:39

Australijanac na sedmom nebu

Junak finala je bio kapiten Kevin Panter, sjajne partije tokom sezone je pružao i Matijas Lesor ali čini se da je igrač koji je najviše prirastao Partizanovim navijačima za srce ove sezone, sjajni Dante Egzum.

Australijanac je često davao najbitnije poene, pravio spektakularne poteze i često delovao kao najhladnokrvniji u ekipi.

Izabrane vesti

Ima i dupli razlog za slavlje pošto je ovih dana saznao da će postati otac.

„Znali smo neke vreme ali jedva čekam da sa familijom sve ovo proslavimo i da uživam u slobodnom vremenu“, rekao je Dante Egzum posle finala.

Osećaj posle osvajanja titule?

„Neverovatno! Ogromna stvar je kada vidite koliko to znači ovim ljudima. Cele sezone sam govorio da sam došao ovde kada sam čuo stvari o navijačima, treneru... O svemu! To je ono što obožavam ovde. Ta strast. Zato mi je drago da smo im dali nešto da slave i uživaju. Mogao bih da slavim sa njima 24 sata. Eto koliko mi znače“.

Da li si očekivao ovakav kraj sezone?

„Uvek morate da imate cilj. Da su nam rekli na početku szeone da ćemo osvojiti ABA ligu i biti u Top 8 u Evroligi, to bi značilo da smo imali neverovatnu sezonu. Radili smo naporno za ovo cele sezone, odigrali preko 80 utakmica i drago mi je da se sve završilo na pozitivan način“.

Moramo da te pitamo. Ostaješ li u Partizanu?

„Ha-ha-ha... Daću ti tipičan odgovor za ovakve situacije. Dosta toga se sada dešava. Želim da prođem kroz to i da slavim“.


tagovi

Dante Egzum

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara