Komentari na vest

Egzum za Mozzart Sport: Objasnio sam Dončiću da je Partizan najbolji, planiram da dođem ponovo u Beograd

Ž

ŽJ

pre 7 meseci

Je l' sad shvataš, sine?
M

Mihajlo9192

pre 7 meseci

"Sva ta interakcija sa navijačima koji su mi prilazili, čak i navijači Crvene zvezde, uvek su se ophodili prema meni sa poštovanjem." - Imao je sreće što nije naišao na internet ratnike sa Mocarta, bilo bi svega...
Z

Zeljko1212

pre 7 meseci

Casovi ljubavi
д

да, да...

pre 7 meseci

...полако се пуштају низ воду сарадници, брзо ће и ОМ и ЖО, а онда опет време врабаца и егзотичних птица 😂😂😂
R

Realno samo

pre 7 meseci

Puste li saradnike, opet ce doci vreme gasenja, samo ovog puta nema neki novi FMP da ustupi ime 🤷‍♂️
9

999

pre 7 meseci

Hhahahahaha vrlo simpaticno kopiranje komentara😂😂 Jos jedan nik i nalog. Znas li koliko ih imas, ne racunajuci 951357 ?😂
S

StudentKK

pre 7 meseci

Kad ode Rumenige, i kad Vucko zavrne slavinu, bice druga prica.
J

J.Z.g.g

pre 7 meseci

Ma dobro to nego sad gledam pa Dončić a i Vučević kao veliki zvezdaši će sigurno zaigrati za Zvezdu..Pa sad,kad god nema veze ali biće lepo to videti a vama nek se vrate Lovernj i Dante onda:)
I

Igi88

pre 7 meseci

Čovječe i Egzum i Lovernj su igrali kod nas i donosili nam trofeje, dok ti pričaš o Vučeviču i Dončiću koji nikada nisu ni igrali kod vas niti će.
s

south

pre 7 meseci

Tako su pisali i da je Mirotic veliki zvezdas
@

@south

pre 7 meseci

Pa jeste,zato nije ni došao kod vas:)
I

Igi88

pre 7 meseci

Pa šta,znam da nisu ali kažem da će vrv zaigrati na kraju karijere a biće i tada mnogo dobri..čoveče:)

Repka

pre 7 meseci

Meni je mnogo zanimljivo koliko igraca naseg porekla narocito fudbalera nikada nije igralo za reprezentaciju Srbije vec za druge drzave .A to su kao velike patriote i obavezno dobar deo njih su Zvezdasi od rodjenja i igrali su ili igraju za nju trenutno. Da li za kokice ili masne ugovore vrlo je upitno mada se moze na osnovu prethodnih cinjenica zakljuciti da je najverovatnije ovo drugo u pitanju.
B

Bajke

pre 7 meseci

@igi88 Kad Lovernj igrao izgubili ste polufinale,aba ligue,Nolan Smit Vas urnisao za sva vremena. Koji bre trofeji sa njim?? Vocek ni godinu i po nije igrao kod Vas,ali sarmice,zelje,hemija izgleda se non stop vrti prica. Jel Vam se nekad vratio neki strani igrac,nikada nijedan. Zvezdi Cirbes,Dzenkins tri puta, Vilijams,Rocesti i Voltersdva puta. Dokle cete da lazete vise . A egzum zna kako se proveo protiv Yveyde,5 prema 5 u pobedama,a on umislio da je igrao 5 godina u instalaciji i on Doncicu prica o Zvezdi i kosarci. Jadno i bedno. Nije znao za Partizan do prosle godine dok nije dosao,sigurno je kao pratio cipi kup.
M

MNM

pre 7 meseci

Dante ne može da objašnjava ništa Dončiću nego samo da mu očisti patike ili npr.da mu pridrži zvezdinu majcu dok se presvlači...eto to realno može:)
v

vroom

pre 7 meseci

Doncic bio u fazonu : Vazi mali, idi mi sad po vodu....
S

SB

pre 7 meseci

Sta vas ovi komentari cude. Pa ovi cz navijaci velicaju Doncica koji je izabrao, pazi izabrao Sloveniju, a na drugoj strani jedan Bogi im je ust...a.
R

Realno samo

pre 7 meseci

Moras ih brt razumeti, nije im Dončic dao 130 komada i ostavio oziljak koji vec 10 godina ne bledi 😂
R

Realno samo

pre 7 meseci

Moras ih brt razumeti, nije im Dončic dao 130 komada i ostavio oziljak koji vec 10 godina ne bledi 😂
д

да, да...

pre 7 meseci

...као што вама не бледи ожиљак од Бранка Лазића са 20+ трофеја 😂😂😂 и није ни близу крај низа.
@

@plakym da da

pre 7 meseci

Taj lazic ni vama nije bitan, a kamoli nekom drugom 😂😂😂😂
O

Objas

pre 7 meseci

Naravno da se zna,neko je osvojio dva trofeja neko jedan a u medjusobnim utakmicama je bilo 5:5,tako da je Doncic u pravu,Zvezda je bolja.To sto su morali da vam poklone Aba ligu zbog trenera je druga stvar.Toliko izvikan a da prodju dve sezone sa NULA trofeja,nije bilo moguce,morali su jedan da mu poklone.
@

@

pre 7 meseci

Opa, da nam poklone😂😁, zar vas nismo " pokrali" ?! Odlucite se vec jednom
R

Realizam

pre 7 meseci

Godine postajanja vašeg kluba x 10= broj trofeja Željka Obradovića.
D

DrvoMama

pre 7 meseci

Hahah ne zna se koji je od ta dva trofeja jaci Nego produzi ugovor za nrt i tv dobices 4 sezonske za zvezdu hahahahahahahah
9

999

pre 7 meseci

Znaci vi one dvije utakmice gdje ste se podijelili u dvije ekipe zaista racunate kao trofeje? Ne salite se uopste🤔 Ja sam bgm mislio da ste sarkasticni..
д

да, да...

pre 7 meseci

...па кад ви бројите оних 13 у време Тадића и није вас блам 😂😂😂

Kss

pre 7 meseci

Hocete da poredite titule sa svojom filijalom mozete ih porediti samo sa onim vasim sljaka titulama ne sa nasima ali tada ste bar imali protivnike.Nase titule uzete u vreme dok nam je liga jos licila na nesto imali smo direktno mesto u Evroligu igrali su tu stari FMP ,Hemofarm ,Radnicki i ostali klubovi neuporedivo jaci pitajte bilo kog strucnjaka i selektor Pesic je rekao da mi nemamo profesionalnu domacu ligu.
Z

Znači li to

pre 7 meseci

Da te igrači a, ali bukvalno. Kad nezna niko kako i štasa loptom, uvališ jeDanteu a onda prodori zakucavanje, ili koš faul. Ljeka nema niti odbrane, od takve napasti igračke. Ljudina i gračina, sretan sam što sam ga gledao uživo. Sve najbolje u daljoj karijeri životu našem Danteu. Drago mije što se seća i rado spominje nezaborav e trenutke, što su mu navijači priredili. Respekt Dante
b

buba mara

pre 7 meseci

Legendo,postao si deo Partizana,navijacima si ostao zauvek u srcu.Ulazis u istoriju naseg kluba kao igrac koji je razvalio one iz komsiluka.Srecno majstore i jednog dana da te ponovo vidimo u najdrazem dresu!!!
P

PFC

pre 7 meseci

Ništa ne razumeju ovi zvezdaši. Sve mora da im se crta i objašnjava. Partizanovi stranci pričaju o navijačima, sećaju se utakmica, ističu značaj Duleta Vujoševića, Željka Obradovića, uvek to spomenu u intervjuima, svako to može da proveri. Lovernj istetovira grb Partizana, Egzum gleda raspored NBA lige i Evrolige da vidi kada je slobodan da dođe da gleda Partizan. Lesor kaže teško da mogu navijači Panatenaikosa da mi pruže ono što su Partizanovi navijači. Alo rođaci, to kod vas nema. Kod vas kada neki stranac da intervju jednom u 10 godina kaže, bilo je lepo, imam lepa sećanja i to je to, ne opisuje svoje doživljaje na dve strane kao ovi Partizanovi, naravno trenera iz zvezde (koji god da je) nikada ni ne spomenu. I to je vama isto? Malo morgen. Viladozu pitaju ko ima najbolje navijače u Evropi on kaže (prvo) Partizan pa onda doda i navijače kluba za koji je igrao Crvena zvezda. Pa gde to ima.
B

Bon.Jovi_985

pre 7 meseci

Sama činjenica da se toliko busate i stalno prebrojavate na utakmicama , tražite simpatije po regionu i upirete da dokažete da ste nekakva "institucija" govori koliko vi bre imate kompleks od Zvezde...
b

bebs

pre 7 meseci

idi proveri malo na internetu sta kaze Markus Wilijams, Kvinsi Miler, Nelson, Tarens Kinsi (nije trazio partizanov dres nego zvezdin), BIlli ubica mekog srca Beron, Lorenco Brown, Jordan Loyd, Facundo Campazzo jel treba jos ili sam dokazao tezu? druga stvar Vildozu su pitali koje mu je najnezgodnije gostovanje, rekao je kod vas, pa nece mu kod nas biti najgore gostovanje, svasta, svako danas komentarise sve a macku sa praga si sutnuo jednom i tu stavis tacku na svoju sportsku karijeru
G

Gallina

pre 7 meseci

Prvo ako nesto ne znas onda nemoj da pricas o tome… krenuo si da nabrajas ko vam hvali od stranaca klub… ajde nastavi… Lovernj, evo sada Exum dalje..? Usput se raspitaj ko je tetovirao i Zvezdin grb, pa onda i intervju Zvezdunih ex stranaca malo bolje procesljaj. Ee sada drugo je sto se vi vise palite na patetiku. A konkretno za ovo sto je Exum rekao, neka dodje zajedno sa Lovernjom na peta utakmica.
U

Ujka Zitko

pre 7 meseci

haha...evo bas Delija Doncic bas trci da navija za klub osnovan 2008 koji sa 35.mil snsbudzetom pukne od Studenata filijale Buducnosti,pa zatim cak dva puta pobegne iz nase lige ko kukavica da ne izgubi od Zvezde,pa zatim drzi najveci negativan rekord u Evropi tako sto EL i titulu video nije preko 12-13 godina ili ti preko cele decenije..its..itd prava "institucija" nema sta!
G

Gallina

pre 7 meseci

Pazi ti to on je jednom Doncicu nesto objasnio sta god to bilo…
d

danteee

pre 7 meseci

Dace bog da nam se vratis Dante❤️
K

Kurir

pre 7 meseci

Kao zvezdaš mi je drago što je otišao iz kkp ali svu sreću mu želim, retko korektan protivnicki igrac.
F

Firga

pre 7 meseci

Covek se usudio da stavi u usta jednog Doncica, isto kad bi ja rekao Mesiju...
P

Porota

pre 7 meseci

Ma bliži ste ti i Mesi nego Dante i Dončić
P

Polivač

pre 7 meseci

De isto brate...tebe kad bi posadili na stadion, ti bi svu onu travu popas'o.
M

Mop

pre 7 meseci

A ti si ko? I sta?
M

Mop

pre 7 meseci

A ti si? Igras vrhunsku kosarku, klikere sta?
b

buba mara

pre 7 meseci

Procitaj ponovo svoj komentar i zamoli administratora da ga izbrise.Toliko jada i cemera je u tebi da mozes da ekspolodiras.Pozuri,vreme ti istice.
G

Gallina

pre 7 meseci

Vidi ih grobari odmah skocili zarezali haha
P

Pfc

pre 7 meseci

Fali ces nam DANTE majstore!!!!!!!
d

dallas

pre 7 meseci

Baš negdje, da smo zajedno. Svi navijamo za Mavs - zvezdaši, grobati, realovci, australijanci, slovenci.
7

74

pre 7 meseci

Neverovatan igrac. Ulaz broj jedan prosle godine u EL. Popravio sut za 3. Igrac koji svojim prodorima i zakucavanjima podize publiku na noge. Hvala ti Dante u vidimo se u BGD ponovo. Boze zdravlja!
k

kup

pre 7 meseci

Pominje i kampaco vas, tj kako vas je oderao, uzeo kintu i brzo vas zaboravio... Razlika je u tome... Draže nam je Dante sa jednom sezonom u Partizanu, nego Dončićeva ljubav...
S

Studenti

pre 7 meseci

Pominje i Covic vas,odkako je on na celu Zvezde igokea ne zna sta je to titula i EL zadnjih 12-13 godina...cisto da podsetim!
o

odgovor studenti

pre 7 meseci

Držite se knjige i indeksa, izvadite to što uvek držite u ustima...Čovića
Z

Zvezda 91

pre 7 meseci

Dzabe, pricao si u prazno ! Luka je Zvezdas !
M

MNM

pre 7 meseci

Dončić će zaigrati za njegovu voljenu Zvezdu i biće najveće ime koje igra u zadnjih 30godina to sigurno će biti tako samo polako
k

kad je kupi

pre 7 meseci

Kad je otkupi iz zamrzivaca.
M

Mop

pre 7 meseci

Egzum igrao za Partizan. Dončić navija za Zvezdu. Zezanje, koje ovde masa ne ume da razume. Više nego očigledno. 90% ovde ne zna ni šta je lopta. Tužno ali istinito. Sport je sport. Ovde svi takozvani huligani a ni ulicom ne umeju hodati
D

Dzi

pre 7 meseci

Nema Jabuselea pa se misic raspricao..
G

Gallina

pre 7 meseci

Samo da je nju tetiva onako odjednom za dan oporavljena
D

Dzi

pre 7 meseci

Ma sigurno te Doncic poslusao... 😂
D

Dajvak

pre 7 meseci

Odlazak ovog čovjeka nikada neću prežaliti. Jedinstven igrač.
A

Ab

pre 7 meseci

Zanimljivo je to koliko su u tripu navijači Partizana pa preuveličavaju "ljubav" stranaca prme KKP.. Šta kaže ovaj brat ispod hahahah o Zvezdi samo pričaju Cirbes i Đenka... A Tarens Kinzi, kome ste pretili smrću, pa je za vas rekao da će vas vratiti u "jame zla"... A Kvinsi Miler, a Admiral Nelsono, a Wili, Lojd itd....mi imamo zdrav i sportski odnos sa našim igračima, ne branimo im da nose crne trenerke i ne vređamo ih kad odu u Panatu i Fener preko društvenih mreža ;)
ц

црно на бело

pre 7 meseci

Нова цзв је имала добре странце,али у Европи ништа нису урадили.Стара цзв је имала Омар Кука,Авоџобија,онај плеј белац,Робертс(само што је он код нас експлодирао).

PFK NIŠ

pre 7 meseci

Neverovatan igrac!
S

Srbija 1991

pre 7 meseci

Folirant !
д

да, да...

pre 7 meseci

...Егзум и Дончић, као Шћеповић и Роналдињо, то је тај неки однос 😂😂😂
j

jedno brdo...

pre 7 meseci

Samo što Exum ne navija na Zvezdu, ne sluša turbo-folk, nije između Srbije i Slovenije izabrao Sloveniju i nema tetovažu piramide s okom.
9

999

pre 7 meseci

Jesu i Scepovic i Ronaldinjo igrali u istoj ekipi kao Egzum i Doncic? 😂😂
ц

црно на бело

pre 7 meseci

Као кад поредиш стару и нову цзв са КК Партизан...
д

да, да...

pre 7 meseci

...какви аргументи 😂😂😂 па ни Егзум не навија за Партизан, Шћеповић није играо са Роналдињом, али јесте рецимо Ћирић са Роналдом, што их никако не ставља у исту раван, Шћекић је рецимо играо против Косова*, као и Јанковић и још неки... Смешни сте, у преводу.
A

Ab

pre 7 meseci

Objasnio u smislu šale na račun toga da je Partizan osvojio ABA ligu... Čista zeza, šta se odmah palite... Egzum je korektan dečko za razliku od 70% tima Kamerun...
н

некрштени.горо

pre 7 meseci

Поново сам уместо цркве и крштења изабрао кафић.
T

To ceo

pre 7 meseci

Svet zna da je Partizan najtrofejniji i najveci klub na svetu 🖤
B

Bingole

pre 7 meseci

Ma svi samo o Partizanu pricaju. Nema sta. Svet je stao
v

vroom

pre 7 meseci

Svet uglavnom i ne zna za postojanje tog kluba, ali shvatices to (mozda) na prelazu iz osnovne u srednju skolu.
M

MNM

pre 7 meseci

A u stvari ne zna jer nije tako
ц

црно на бело

pre 7 meseci

Као кад Анри учи Мику Ричардса и Карагера како се изговора цзв,а при томе се и он пита шта је бре ово🤣🤣🤣
д

да, да...

pre 7 meseci

...па што их не учи како се изговара Партизан 😂😂😂 ваљда јер ни не изговара.
b

bebs

pre 7 meseci

zamislite da exum ista objasnjava Doncicu ahahhahaha. eventualno je mogao da mu objasni kako ga je jabusele otresao kao zrelu krusku
P

PFC

pre 7 meseci

🚨🚨 Jel se Petrusev hvali kako je dobio po pi*ki od Lesora pa jos sve to prijavio policiji😂😂
b

bebs

pre 7 meseci

kakve veze ima Petrusev i lesor sa exumovim objasnjavanjem doncicu. glup si da boli
9

999

pre 7 meseci

A kakve veze ima Jabusele sa njegovim objasnjavanjem i zezanjem na racun Zvezda/Partizan..? Nisi ni ti bas najinteligentniji😂
m

msksk

pre 7 meseci

Kakve veze ima jabusele sa doncicem ?
I

IHAAAAAA

pre 7 meseci

A sto onda Lesor nije branio brata po casovima ljubavi, nego zalece se na Musu i na Petruseva koji su duplo manji od njega, idem i ja neko dete da izmlatim po komsiluku i da pricam kako sam jak.
b

bebs

pre 7 meseci

@999 ao druze ja nemam tri zivota da svakom polumongoloidu (ili kompletnom) da objasnjavam, exum je otresen od strane jabuselea i on hoce da objasnjava nesto, lesora i petruseva niko spomenuo nije nego ti
I

Interesantno

pre 7 meseci

Zanimljivo je da o Partizanu od bivših stranih igrača pohvalno govore i daju opširne intervjue stranci Lovernj, Bertans, Veseli, Vesterman, Dalo, Lesor, Papapetru sada i Egzum. A o Crvenoj zvezdi koliko se sećam samo Dženkins i Cirbes. Za sve ove godine.
@

@interesantno

pre 7 meseci

...mozda zato sto niko nije namenski jurio bivse igrace zvezde. a i ti nisi bas ispratio. mnogo interesantnije je sto dela pokazuju vise od reci i koliko se igraca vracalo u zvezdu prethodnih godina...
m

mogli

pre 7 meseci

Lose se secas. Ima npr i tarens kinsi kojibje igrao za oba kluba a proca samo o zvezdi. Pohvalno o zvezdi govore i beron, lojd, braun i drugi al iz nekog razloga (bas se pitam kog) takve veesti se ili pojave u fud noti domacih tabloida ili u stranim medijima...
b

bebs

pre 7 meseci

Tegeltija bi ti pozavideo na selektivnoj memoriji
m

mikula

pre 7 meseci

sto da vas pljuju placate kao niko
I

Interesantno

pre 7 meseci

Sada sam proverio i Bo Mekejleb je dao lep intervju.
д

да, да...

pre 7 meseci

...знам шта вас боли, што Звезду хвале Волден и Кинзи 😂😂😂 а и Милер, Вилијамс, Нелсон... Слабо пратиш кошарку?
b

bebs

pre 7 meseci

@da da, tako je, kao i kvinsi miller, lorenzo braun, billy ubica iz 4 koraka beron, jordan loyd, kampazzo. dok sa druge strane jam govori da nema ljubavi kod vas a slicno misli i trinkijeri a da ne pomislim na Dula sto vas je tuzio do zadnjeg dinara ljubavi
m

ma da

pre 7 meseci

Pa kad ih ovaj Brezovac svaki dan juri da bi napisao nesto o partizanu.....i da bi se vi odusevljavali jer i nemate sta drugo da pratite
a

asensio marko

pre 7 meseci

Najveca legenda zvezde je sto Luka Doncic navija za njih
a

ako su ruze, procvetace...

pre 7 meseci

bilo je to slako, ljuto kiselo..... VRATI SE DANTE! Ne secam se da sam zavoleo nekog igraca Partizana kao Dantea...jedino Vujanica toliko.
x

xxxx

pre 7 meseci

Da zna se ko je sampion,CRVENA ZVEZDA ahahahaaa
D

DS1989

pre 7 meseci

On Australijanac objasnjava Doncicu ko valja u Srbiji. To je kao neki nas igrac ojasnjava nekom Japancu da li je bolji Simicu ili Nagasaki... Komedija
@

@

pre 7 meseci

Australijanac koji je igrao ovde objasnjava slovencu koji nikad nije igrao ovde, sta ti tu nije jasno?
D

DS1989

pre 7 meseci

Pa Australijanac koji je igrao ovde godinu dana. Cela porodica Doncic navija za Zvezdu to i ne kriju isto kao i porodica Dragic. Luka Doncic otkad zna za sebe navija za Zvezdu ako je ovaj Australijanac grobar od rodjenja onda se izvinjavam i tebi i tvojoj inteligenciji...
@

@ds

pre 7 meseci

Covece nikad nije igrao za vas, gleda vas na tv( mozda) , niti ce igrati za vas , ikada. Ja sam rodjen u Holandiji, moja deca su rodjena u holandiji, ova jedna igra tenis druga odbojku, ako ikad bude nesto, zna se za koga ce da igraju. Za Srbiju naravno, pusti ti to srbin poreklom ovo ono. Znam ja srbe ovde koji ne znaju srpski da pricaju, a stigli 90tih, zaboravili jbg.
G

Gost999

pre 7 meseci

Super ako si mu objasnio. Sad razume. A je l' si mu objasnio da na terenu niste ništa osvojili? A ne sumnjam da bi ti hteo da dođeš ponovo, ali ne verujem da ćeš, jer teško da će oni posle ovog suludog "projekta" da imaju ponovo toliko para...
9

999

pre 7 meseci

Hahahahah dokad planiras plakati?😂😂 Evo proslo pola godine, ti i dalje cmizdris.. Ne znam sta hoces vise, osvojili ste duplu krunu, drzava vam kupila EL, ne shvatam sta ti sad smeta. A sto se tice para i projekta, bolje se brini kako ce tvoj mutant da prezivi. Vidis da je Glavni poceo polako pustati niz vodu svoje ljude.. Vrlo brzo ce na red i ZT i NČ.. A onda ce opet biti SMS.. Zivi bili pa vidjeli😂😂
p

p111

pre 7 meseci

DONCICI SU SRBI SA KOSOVA. MAJKA MU JE SLOVENKA I ZATO IGRA ZA SLOVENIJU.SEDI JEDAN
p

pi xi

pre 7 meseci

Sada i Dončič zna ko je najbolji. Konačno mu neko objasnio.
g

gost1978

pre 7 meseci

ovako normalan momak, ovako lepa afirmativna prica o srbiji i nadje se 10 mamlazabda lupeta
D

Drvo

pre 7 meseci

Gde ti vidiš išta o Srbiji u njegovoj priči? Zapravo je Dončić taj lik koji promoviše Srbiju i najjači srpski brend Zvezdu svuda po svetu.Ovaj lik je poznat samo po tome što je glancao parket u Madridu.
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

Vidim, baš dončić lepo promoviše tzvczv i SRBIJU. Vidim, sit se naigrao za SVETI SRPSKI GRB!!!??? Ne mlatarajte više i ne svojatajte ljude koji to od našeg roda nisu zaslužili.
@

@

pre 7 meseci

Tako bi i hrvati mogli da svojetaju Noleta, ali on je rodjen kod nas, igra za nas i izjasnjava se kao Srbin, tako da...
M

MVPČAČAK

pre 7 meseci

I dončić se izjašnjava kao slovenac i igra za sloveniju, iako mu je otac SRBIN, tako da...
F

FALCO

pre 7 meseci

E nzn on,ti mu objasni
G

GosttBB

pre 7 meseci

Nije mi jasna ovolika fascinacija zvezdaša slovencem Dončićem a oni su veliki Srbi?
D

Drvo

pre 7 meseci

Dončić je Srbin. Ćale mu je Srbin, znači on je Srbin, samo stidljiv. Krv nije voda.
G

GosttBB

pre 7 meseci

@Drvo. Da je Srbin igrao bi za Srbiju i pričao bi Srpskim jezikom. Momak je Slovenac i priča Slovenačkim jezikom i zato igra za Sloveniju.
D

Drvo

pre 7 meseci

Krv/geni određuje nacionalnost, a ne jezik.
@

@

pre 7 meseci

Pa njima je i Belodedici bio Srbin, pa i prosineckom je bese baba bila iz Cacka
G

Gost13

pre 7 meseci

Evo ga gostbb došao da objasni kako Luka Dončić nije Srbin. Da nije smešno bilo bi tužno🤣🤣
G

GosttBB

pre 7 meseci

@Gost13. Kada neko onako igra za reprezentaciju Slovenije i ne propušta nijedno takmičenje umesto to fa radi za Srbiju onda je on Slovenac. Pripadnost naciji određuje osećaj pripadnosti toj naciji a on se ne oseća Srbinom već Slovencem i to je on više puta rekao. Ako neko kaže da nije Srbin već Slovenac onda to ispoštujte i nemojte nekoga da učite ko je i šta je. Ko ti je otac ili majka ne znače ništa, jer imamo kod nas ljude kojima su i otac i majka Srbi pa se ne osećaju Srbima već nekakvim Jugoslovenima i slično.
D

Drvo

pre 7 meseci

Mogu ja da kažem da sam Švajcarac, jel bi mi verovao? Krv i geni bajo moj, smarate više sa tim neodređenim polovima, rodovima, nacijom i sl. Ćale mu je Srbin, on je Srbin, može da priča šta hoće.
G

GosttBB

pre 7 meseci

@Drvo. I Krkiću je otac Srbin pa da li je on Srbin? Nije. Ne oseća se tako. Za sebe kaže da je Španac. Isto tako kaže i Dončić da je Slovenac. Da nije tako igrao bi za Srbiju i za sebe bi govorio da je Srbin.
D

Drvo

pre 7 meseci

Jabuseletov privezak hehe
B

Boki kg

pre 7 meseci

Košarka je sport koja se igra loptom i mozgom, a ti ako više voliš rvanje promašio si sport. Sportski pozdrav
@

@boki kg

pre 7 meseci

...zato obozavate lesora.
D

Drvo

pre 7 meseci

Exum je počeo, hteo da pbori Ljulja, Jabusele mu pokazao mesto.
D

Drvo

pre 7 meseci

Objasnio tebi Jabusele sve što treba da znaš. Ku...iš se kao da si Tito, a prošao gore nego Milutinov.
r

romario

pre 7 meseci

Izašao si iz mišije rupe pa si se raspisao, posle par meseci? Ne brini u maju i junu se vraćaš na fabričko podešavanje.
D

Drvo

pre 7 meseci

Promenio se izgleda moderator, došao neki normalan, pa sam da 1.6% objavljenih komentara skočio na 44,5%.
Б

Бибарс

pre 7 meseci

Нека нам Данте објасни прво ко је уопште Дончић?
A

Ahahah

pre 7 meseci

On objasnio Doncicu!?
B

Boki kg

pre 7 meseci

Pre svega treba biti čovek, a'Dante je retko dobar čovek, pa sve ostalo..
z

zna to

pre 7 meseci

i Donćić....
m

ma sta kazes

pre 7 meseci

A Doncic: aj po loptu....
K

Koan

pre 7 meseci

Ušao si u legendu, biće priče da se Dončić danima smejao na tvoj vic
G

Gost45

pre 7 meseci

Jel zarastao prst? Pitam za druga..bitno je da imas pozitivan skor protiv Zvezde..ili ne?
P

Pedjahn

pre 7 meseci

Nova sezona krenula a tebe jos boli pozadina!? Pa kako ces sa ranama u novu sezonu boli i patnje!?
g

ghost5

pre 7 meseci

Nema zamene za Dantea. Prosto je, boljeg od njega nema. Ni u Realu, Barsi, Efesu, Makabiju, nigde. Samim tim smo slabiji nego prosle godine i to dosta slabiji. Otisao, uz Kembu Vokera, najbolji igrac koji je ikad igrao u Evropi a dosao Jaramaz.
J

Joakim

pre 7 meseci

Hahahahaha koji vic godine! Sigurno ti Doncic lupio cvrgu
p

penzioner

pre 7 meseci

Ti objasnio? Dončić pitanje zna li ko si...
J

Jabusele lele

pre 7 meseci

Jel mu se oporavila tetiva?
x

xezlgzwx

pre 7 meseci

Luka Delijooo