Komentari na vest

Evropa ponovo gleda ka Madridu i novom Realovom biseru: MVP turnira u Minhenu ide Dončićevim stopama

S

Saturn

pre preko 1 godinu

Micic je ove turnire i u mladjim selekcijama bio ubedljivo najbolji igrac , sve sto je mogao je osvojio , kako je igrao mislio sam bice u NBA novi Toni Parker , i posle samar , al dobro iz njegove price je da je morao da se spusti par stepenika dole da bi se popeo opet , i naravno rad rad i glava sto Micic ima da bi ponovo zasijao i bio MVP, najbolji strelac i itd... Zakljucak ne znaci nista u mladjim selekcijama ako nemas glavu i mentalitet i naravno rad !
А

Аки

pre preko 1 godinu

Јан Виде- Словенија Хуго Гонзалес Шпанија Егор Демин Русија Митар Бошњаковић Србија Исмаил Диање Сенегал моћна петорка .Реалови јуниори газе све са најмање 20 разлике Шпанске а и остале Европске тимове.Само је Словенац 2005 остали су млађи играју против старијих од себе.Недавно су имали неки тунир или куп најбољих 8 Шпанских тимова.Реал много јачи од осталих( Митар у идеалној петорки).Занимљиво је да имају много странаца у свим екипама.Реал их има 7 само Гонзалес са великом минутажом али њихове млађе селекције доминирају.Направе добру селекцију још у пионирима гурају те своје за које сматрају да су им најбољи ,имају добру кадетску и јуниорску лигу појачану страним талентима и то даје добре резултате.Наравно неуспију сви ти њихови таленти али доста њих се изгради у добре играче.Без обзира што им репренз. није јака као раније( иако је првак Европе) стићи ће им нове добре генерације.Од 2000 год. је кренуо њихов успон и стално су у врху.Имају добар систем рада 80их година и раније није било тако.Имали су и тад добрих периода али сад су баш моћни.Од 2001 па наовамо омјер против нашег А тима је 10: 4 у њихову корист.
r

rea

pre preko 1 godinu

Lepo je videti toliko srpskih dečaka u idealnoj petorci. VIdi se dobar rad Nebojše Čovića sa premladim igračima kao što je Lazarević, momak koji tek što je dobio brke. Dok Partizan igra sa matorcima kao što su Smajlagić, Trifunović, Vukčević...
X

Xchjkkjhddfcf

pre preko 1 godinu

Ma lazarević je novi dzordan daj dečko ne komentariši kad nemaš pojma o kosarci
r

rea

pre preko 1 godinu

@Xchjkkjhddfcf , da li je tvoj životni moto - Sarkazam, šta je to?
Y

Yyyuuuuuuuuuuuy

pre preko 1 godinu

Biser ko vukcevic